• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پلیر فندکی پایونیر در حد نو، به همراه کنترل دستی و کنترل روی فرمان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
این پلیر رو چند وقت پیش از فروشگاه چاره خریدم، منتها شاید کمتر از یک ماه ازش استفاده کردم و از آن موقع به خاطر ماشین و ضبطش دیگه نیازی به این ندارم.

2013-07-19 16.59.42.jpg
دستگاه کاملا تمیز و نو و با بسته بندی هست و شامل:

پلیر فندکی که هم کارت حافظه و هم فلش میخوره.
کنترل
کنترل قابل نصب روی فرمان

مشخصات کامل دستگاه:
Features
- FM Transmitter that sends music to your car FM radio wirelessly
- Plays MP3 and WMA music formats allowing folder navigation
- Supports SD and SD-HC memory cards (up to 16GB)
- USB connector to load music from your memory flash drive (up to 32GB)
- 3,5 mm Jack style Line-In input to connect your portable music player
- Remote control with access to all the device functions

Specifications
- Built-in FM transmitter with selectable frequency range from 87.5 to 108.0 MHzsolution
- Works with energy sources of 12V and 24V
- Work range up to 5 meters
- Signal / noise ratio of 85dB

جنس دستگاه مرغوب هست و قابل مقایسه با اجناس متفرقه توی بازار نیست.
قیمت : 20 هزار تومان
امكان تحويل حضوري در تهران
عکس های بیشتر از نت:
parts.jpg

box.jpgcigar.jpg

Last edited:

titanum

Registered User
لایک‌ها
60
آخرین قیمتی که براتون امکان فروشش هست رو لطفا برام بفرستین

eslami1352

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزيز اگه تهران هستيد يه شماره پ خ کنيد لطفا.

Last edited:

eslami1352

Registered User
لایک‌ها
5
متاسفانه ايشون با من قرار گذاشتن براي تحويله پلير بعد از بيست دقيقه معطلي ايشون پليري رو آوردن که تست نکرده بودن و يک قطعش وجود نداشت و اصلا کار نميکرد. خود پلير هم اون طوري که ايشون گفتن تميز نبود. اميدوارم دوستان براي وقته ديگران ارزشه بيشتري قائل بشن.

mojtabamo

Registered User
لایک‌ها
7
متاسفانه ايشون با من قرار گذاشتن براي تحويله پلير بعد از بيست دقيقه معطلي ايشون پليري رو آوردن که تست نکرده بودن و يک قطعش وجود نداشت و اصلا کار نميکرد. خود پلير هم اون طوري که ايشون گفتن تميز نبود. اميدوارم دوستان براي وقته ديگران ارزشه بيشتري قائل بشن.

نمیدونم بیست دقیقه معطلی را بر چه اساسی می فرمایند وقتی که ساعتی برای قرار تنظیم نشده بود!
در مورد پلیر درست می فرمایند، دستگاه توی ماشین بوده و مدت ها ازش استفاده نشده بود، ظاهرا بخشی از زانوی فندکی از آن جدا شده بوده و من متوجه آن نشدم ( این قطعه نشکسته بلکه قابل جدا شدن و وصل شدن هست)، روزی هم که قرار گذاشته بودیم من فرصت تست قطعه را پیدا نکردم و اصلا قرار هم بر این بود که قطعه تست بشه و بعد خریداری بشه. بعد اینکه متوجه ایراد قطعه شدم، از ایشون عذرخواهی کردم و حتی پیشنهاد کردم که بعد از رفع ایراد، پلیر رو با هزینه خودم پیک می کنم که جبران این مسئله بشه.

در مورد تمیزی پلیر هم، عکس با تاریخ گرفته شدن آن در همین تاپیک هست و دوستان می توانند قضاوت کنند. اگر هم تفاوتی بین عکس و پلیر که از نزدیک دیدن هست، بفرمایند!

سابقه فعالیت من از سال 2006 در این انجمن و فروش هایی که بعضا با مبالغ بالا هم بوده موجود هست و هر کسی می تونه با بررسی آنها متوجه سابقه مثبت من بشه. در این مدت حتی یک مورد نارضایتی از سوی خریداران نبوده است.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا