سلام دوستان
این پلیر رو از شخصی تو همین فروم خریدم - متاسفانه با گفته ها مطابقت نداشت - بگذریم ... قصد عرض حال ندارم و نداشتم
مشکلات پلیر
- 2 تا پین سوکت ورودی که البته معلوم نیست چه سوکتی هست له شده ( سعی کرده بودند که یه کابل دیگه رو به زور ... )
- پر خش بدنه - خط هم 4-5 تایی داره - خش رو باید تو نور بگیرید تا ببینید
- باطری آدامسی میخوره ( باطری MD پلیر ها همه از همین نوع بودند که الان نداره )
دستگاه به نظر میاد ژاپنی باشه
من حتی دستگاه رو روشن هم نکردم - اما سلامت سخت افزاری توسط فروشنده اول تضمین شده - اگر خراب بود پس بفرستید که من هم ارجاع بدم
زرد رنگ
لینک مشخصات به ژاپنی ( یه گوگل ترنسلیت میخواد )
SDオーディオプレーヤー SV-SD400V 商品概要 | オーディオ | Panasonic
قیمت خرید خودم 25
فروش 25 - پول پست با بنده
دلیل فروش = قبلا هم پیش آمده که دستگاه مشکل داری رو بگیرم و خودم درستش کنم - اما وقتی مشکلات خارج از مسائل مطرح شده باشه دل و دماغ آدم رو برای استفادش میگیره
مسائل مطرح شده در همین حد بوده
SD میخوره - حافظه داخلی نداره - مثل اینکه تا 8 گیگ هم تست شده
*** دوستان این تاپیک فروش هست نه شکایت - پس به انحراف نکشیدش - فقط گفتم که گذشته دستگاه رو بدونید
این پلیر رو از شخصی تو همین فروم خریدم - متاسفانه با گفته ها مطابقت نداشت - بگذریم ... قصد عرض حال ندارم و نداشتم
مشکلات پلیر
- 2 تا پین سوکت ورودی که البته معلوم نیست چه سوکتی هست له شده ( سعی کرده بودند که یه کابل دیگه رو به زور ... )
- پر خش بدنه - خط هم 4-5 تایی داره - خش رو باید تو نور بگیرید تا ببینید
- باطری آدامسی میخوره ( باطری MD پلیر ها همه از همین نوع بودند که الان نداره )
دستگاه به نظر میاد ژاپنی باشه
من حتی دستگاه رو روشن هم نکردم - اما سلامت سخت افزاری توسط فروشنده اول تضمین شده - اگر خراب بود پس بفرستید که من هم ارجاع بدم
زرد رنگ
لینک مشخصات به ژاپنی ( یه گوگل ترنسلیت میخواد )
SDオーディオプレーヤー SV-SD400V 商品概要 | オーディオ | Panasonic
قیمت خرید خودم 25
فروش 25 - پول پست با بنده
دلیل فروش = قبلا هم پیش آمده که دستگاه مشکل داری رو بگیرم و خودم درستش کنم - اما وقتی مشکلات خارج از مسائل مطرح شده باشه دل و دماغ آدم رو برای استفادش میگیره
مسائل مطرح شده در همین حد بوده
SD میخوره - حافظه داخلی نداره - مثل اینکه تا 8 گیگ هم تست شده
*** دوستان این تاپیک فروش هست نه شکایت - پس به انحراف نکشیدش - فقط گفتم که گذشته دستگاه رو بدونید