• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پلیر پاناسونیک SV-SD400V

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
سلام دوستان
این پلیر رو از شخصی تو همین فروم خریدم - متاسفانه با گفته ها مطابقت نداشت :( - بگذریم ... قصد عرض حال ندارم و نداشتم

مشکلات پلیر
- 2 تا پین سوکت ورودی که البته معلوم نیست چه سوکتی هست له شده ( سعی کرده بودند که یه کابل دیگه رو به زور ... )
- پر خش بدنه - خط هم 4-5 تایی داره - خش رو باید تو نور بگیرید تا ببینید
- باطری آدامسی میخوره ( باطری MD پلیر ها همه از همین نوع بودند که الان نداره )
دستگاه به نظر میاد ژاپنی باشه
من حتی دستگاه رو روشن هم نکردم - اما سلامت سخت افزاری توسط فروشنده اول تضمین شده - اگر خراب بود پس بفرستید که من هم ارجاع بدم
زرد رنگ
01304511722.jpg
لینک مشخصات به ژاپنی ( یه گوگل ترنسلیت میخواد )
SDオーディオプレーヤー SV-SD400V 商品概要 | オーディオ | Panasonic

قیمت خرید خودم 25
فروش 25 - پول پست با بنده

دلیل فروش = قبلا هم پیش آمده که دستگاه مشکل داری رو بگیرم و خودم درستش کنم - اما وقتی مشکلات خارج از مسائل مطرح شده باشه دل و دماغ آدم رو برای استفادش میگیره
مسائل مطرح شده در همین حد بوده
SD میخوره - حافظه داخلی نداره - مثل اینکه تا 8 گیگ هم تست شده

*** دوستان این تاپیک فروش هست نه شکایت - پس به انحراف نکشیدش - فقط گفتم که گذشته دستگاه رو بدونید :eek:

sir.dopamine

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز با شرایطی که توضیح دادی این پلیر شرایط فروش رو نداره و پشتبندش فقط نارضایتی خریدار بعدی و بعدیه. من خودم یه پلیر سونی از یکی از بچه های گل خریدم که چون باطریش ( خوب بود ) اما نه اندازه ی دلخواه من بهش گفتم و سریع گفت پس بده . پولش رو هم قبلش برام فرستاد.
بهتره پسش بدین.

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
خریدار جدید که همه شرایط رو خواهد دونست
خوب من از ایشون پرسیدم این مسائل از اول بوده یا خیر و ایشون فعلا جواب ندادند ...
اگه بخوان پس بگیرند که این تاپیک منتفی میشه
من خیلی روحیاتم با شکایت و این بازیها جور نیست ... فوق فوقش آخر میره تو سطل آشغال ... بیخیال 25 تومن پول خرد ! ;)

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
سلام.
فروشنده این من بودم.
3 روز مسافرت بودم.کاربر PARISEIRAN هم درجریانه و شاهده.
به خدمت فروشنده و دوستان دیگه عرض کنم که این پلیر ژاپنی هست و منم چند ماه پیش از کس دیگه خریدم.والله اگه تا حالا 1سیم یا کابل داخل سوکت کرده باشم یا اصلا نگاه کرده باشم به سوکتش که ببینم چجوره.این که میگی له شده یعنی چی؟1 عکس ازش بزار
من قبل فروش همه مسایل رو گقتم.
این عین PM ی هست که من به شما دادم.اگه دروغه بگو.

شما
سلام
وضعیت دستگاه در چه حدی هست دوست عزیز؟
خط و خش و ...
تا چند گیگ sd ساپورت میکنه؟
قیمت مورد نظر شما؟
ممنون

من:
سلام
سالمه
خط و خش آنچنانی نداره که ولی شاید 2-3 تا خش کوچیک داشته باشه
مموری هم نمیدونم من 4 انداختم مسپشگلی نداشت
لوازمم نداره هیچی.باطریش شم تموم شده و باید بگیری واسش
قیمتم ندارم
شما خودت چی بگو به توافق میرسیم

شما:
باطری که اول داشت روش هست؟
شارژر معمولی میخوره؟ / یعنی پیدا میشه شارژر؟
و در نتیجه هدفون هم نداره دیگه؟

شما فروشنده هستید - شما باید قیمت بدید
17 تومن
آخه معلوم نیست باطریش باشه یا نه

من:

باطری اولیه هست روش.با منبع تغذیه بهش شک میدی شارژ میشه یه کم و روشن میشه دستگاه.
کابل هم نمیدونم اطلاعی ندارم.
فقط سلامت دستگاه رو تضمین میکنم
قیمت خیلی پایین دادی داداش
زیر 30تومن برام نمیصرفه.

که شما بعد گفتی 25 تومن با پست منم گفتم خیالی نیست و فرستادم.
حالا چند تا سوال
1 عکس از سوکت بزار
چند تا عکس بدون فلاش هم از بدنه پر خش و داغون بزار تا همه ببینن
از اول گفتم چند تا خط نامحسوس داره.ولی شاید من کور باشم و پر خش و خط رو نتونم ببینم
عکس بزار تا همه متوجه شن چجوره
داداش تو معامله باید مرد باشی.این که پولی نیست.20 تومن خرج نصف روز منه.
شما کلا مثل اینکه مشگل داری.مشکلتم اینه که دبه درمیاری.
جنس وقتی به دلت نمیشینه دبه درمیاری که پس بدی
این از مال من
اون هم از ............ که کلی بهت حال داد و نگه داشت واست بعد اون جور پسش دادی
مثل اینکه عادت همیشگیتونه شما.
عکس با کیفیت یادت نره.
اگه 1 کاربر با سابقه گفت حق با شماست و من کلاه برداری کردم عین پولی که دادی رو پس میدم پلیرم مال خودت
یا علی

Last edited:

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
داداش تو معامله باید مرد باشی.این که پولی نیست.20 تومن خرج نصف روز منه.
مرد؟
مرد دیدی بکش رو خودت سرما نخوری
تو ادبیات صحبت کردن اگه بی ادب باشی حرف قشنگی نمیشنوی - پیشنهاد میکنم ادبتو رعایت کنی
آخه آدم حسابی - من که گفتم شکایتی ندارم - اسمی هم ازت نبردم

اول بحث پلیر pariseiran که کشیدیش وسط رو بگم
اگه حرفی باشه خودش هست - نیازی نیست شما سنگ دیگران رو به سینه بزنی - با ایشون به توافق رسیدیم
اما اگه بحث خودته من نیاز به توافق هم نمی بینم - نیاز به پس گرفتن پلیریت هم نیست - سپردم به دنیا و خدا که خودش خوب بلده حق رو بگیره
من یه خش کوچولو رو کتابخوانم بود موقع فروش جای دقیقشو به خریدار گفتم - برای همین - این انتظار رو از فروشنده هم دارم

عادت همیشگیمه؟ / بازم ادب یادت رفت - جز خودتو پاریس ایران یه نفر دیگرو بیار که جنسی که ازش خریدم رو این جوری پس داده باشم / یه خریدار بیار که جنسی که براش فرستاده باشم رو شبیه اون چیزی که تعریف کردم ندیده باشه / برادر من اگه من رو به دروغ متهم میکنی بحث دیگه ای هست - این چیزی هست که بعد باز کردن دستگاه دیدم ...

اگه به نظر شما این همه خش اصلا دیده نمیشه و نبوده - بذار ضرر مالی که خودم از اول گفتم 25 تومن پول خرد از پول من باشه - خدایی بالاسرمون هست و خودش میدونه چی به چیه / اگه اصرار داری خط و خش ها تو عکس بیاد رو تاپیک مجبور میشم دستگاه رو بفرستم دست یه دوست تو همین فروم که دوربین مناسب داشته باشه - با دوربین 5 من چیزی معلوم نمیشه / اما من دنبال این بحث ها نیستم - شما هستی؟ / قدم اول رو بسم ا...

چیزایی که شما نگفتی بحث خش های دستگاه بود و سوکتش که له شده - ندیدی؟ / موردی نداره - ولی دلیل نمیشه که بگی به من ربطی نداره / میشه؟ / اصلا سلامت پورت دستگاه جزء سلامت خود دستگاه به حساب میاد یا نه؟

اصلا مگه من اومدم شکایت کنم؟ / دیروز پیام بهت دادم - جوابمو ندادی - گفتم اینو بفروشم / چرا اومدی تاپیک فروشو به این شکل به هم ریختی؟ / اگه فکر میکنی توهین شده یا ... کافیه تو بخش روابط عمومی یه تاپیک باز کنی / اگه باز شد منم با مستندات خودم میام / اما من اسمی از هیچ کس نبردم - حتی یکی از دوستان کهتو پخ پرسید فلانی بود گفتم اصلا مهم نیست کی بوده

مشکل عمده ای که در این نوع خرید و فروش ها هست اینه که نمیشه دقیق تعیین کرد این مسئله قبل از پست بوده - تو پست اتفاق افتاده یا دست خریدار - به همین دلیل من شکایت نکردم - دنیا دار گرفتن ها و دادن هاست / من راضی ترم که خود دنیا حساب ها رو صاف کنه تا اینکه بخوام شما جنس رو پس بگیرید - اینکه یوزر شما اینجا مطرح شده هم تقصیر خودتونه / همینجا هم میگم از هیچ کس شکایتی ندارم

دنبال پیدا کردن متهم هم نیستم - ازاول هم گفتم این یه تاپیک شکایت نیست
من حتی دیگه ازت نمیخوام جنس رو پس بگیری - اگه حرف من برات انقدر اعتبار نیست که دستگاه اینجوری بدستم رسیده - بذار دل من چرکین باشه - نه دل تو /خیالت راحت که کسی دیگه در این زمینه حرفی نمیزنه
پس لطفا این دفعه رو اجازه بدید کسی که میخردش بیاد - جای این بحث ها اینجا نیست

فوق العاده قشنگه
رنگش خیلی تکه
کار کردن باهاش راحته؟

راستش هنوز نتونستم باهاش کار کنم - ضمن اینکه وقتم هم یکم پره - یه چند روز دیگه سرم خلوت میشه اول مرتبش میکنم بعد به همین قیمت ایشالا در خدمتتون هستم

---------------

Last edited:

boz-gort

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ویرایش.............

مشکلاتون برا خودتون من رو قاطی نکنید لطفا

Last edited:

pharma

Registered User
لایک‌ها
459
پست 6 طی صحبت با پاریس ایران ویرایش شد
باز هم میگم من از کسی شکایتی ندارم - اما اگه کسی شکایت داره بیاد وسط ، اما حرف اگه مزه مزه نشه ، این دفعه ساکت وای نمیستم .... ثابت میکنم مشگل!!! از کیه و ...
در ضمن کسی نیاز به وکیل وصی نداره ... اگه چیزی هست از خودتون مایه بذارید
یا حق

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا