• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پلی 3 اسلیم ****کم کارکرد****

ALIREZA_026

Registered User
لایک‌ها
21
دستگاه فروخته شد رفت پی کارش ایشالا مبارک صاحب جدیدش باشه.
ماشین هم خریداری شد.

اول هم واریزکردن و بعد ارسال قابل توجه دوستان اول ارسال و بعد واریزی

کاهش قیمت به علت خرید ماشین

سلام دوستان.یک عدد پلی 3 اسلیم به سفارش دوستان آوردم برای فروش که به شرح زیر هستش:
پلی 3 اسلیم 120 گیگ کپی خور نرم افزاری پلمپ کارخونه ای کم کارکرد در حد نو.آپدیتش هم 4.66 حبیب هستش مولتی من 4.55 هم روش نصبه به همراه 5 تا بازی اشانتیون که به آپدیت های 4.66 و 4.55 نیاز دارن مثل Advanced Warfare.
دستگاه واقا و و تمیز مونده هنوز بوی نویی میده.کارتون دستگاه سالمو تمیز هم موجوده.اسکین Gow رایگان+کابل HDMI رایگان هم تقدیم خریدار میشه.چون من کاسبم میخام مشتری جمع کنم و سابقم اینجا خوب بشه و جنسام فروش بره. اگر نو بخاین بخرید من 1/500/000 سراغ دارم.24 ساعت هم ضمانت بازگشت دستگاه و برگشت وجه واریزی شما.کلا از همه لحاظ تضمین میکنم.بنده کرج هستم حضوری هم میپذیرم بیان در مغازه ارسال پستی هم طبق قانون خریدهای اینترنتی اول واریز بعد ارسال.لطفا نگید قیمت همکار بده قیمت واسه فروش بده اینجا همه همکارن و منم که خابم تفنگم هم خرابه.پس قیمت اول و آخرم همینه 1 ریال هم پایینتر امکان نداره.فقط خریدار واقعی بیاد جلو
سوالی مشکلی جایی براتون نامفهوم بود بگید توضیح میدم.اگر هم پلی 4 میخاستین با لوازم جانبی اینجا در خدمتم:
فروش کنسول و لوازم جانبی با گارانتی طلایی و ضمانت(بدون واسطه)پست اول خوانده شود

http://uploadboy.com/ohyrjpzly1t2.html
http://uploadboy.com/jp0uhtz8i249.html
http://uploadboy.com/uhd82v365l8z.html
0938-874-1695علیرضا حمیدی
قیمت هم به دوصورت میتونم بدم:
1_مبلغ 865/000 هزینه پست نصف نصف
2_مبلغ 850/000 هزینه پست با خریدار
محترم

Last edited:

abbas3zaar

Registered User
لایک‌ها
34
چند تا دسته داره؟ اسم بازیهاش؟ وخرین قیمت با تخفیف رو برام پ.خ کن. همکار هستیم

ALIREZA_026

Registered User
لایک‌ها
21
سلام داداش.من اونجایی که نوشتم فروش پلی 4 روی اون لینک کلیک کنید تلفن ثابت مغازمون هست که خودم یا بابام یا داداشم جواب میده.بعد من با چند نفری معامله داشتم هنوز بارنامه تیپاکس دستم هست و شماره های اون دوستان.اگر آدرس هم خاستید من آدرس میدم.بعد الان خداروشکر من شماره کارت یا حساب یا شماره ملی بهتون بدم تا خود اون پدر جدم تو بانکها ثبت شده اگر اتفاقی افتاد نه حالا از طرف من از طرف هر کس دیگه توی هر معامله ای میتونید با استفاده از شماره های حسابش به شکایتتون رسیدگی کنید.بازم سوالی امری داشتید من سراپا گوشم

4li2afm

Registered User
لایک‌ها
164
قىمت اخرتون واسه فروش چنده؟

R@bbit

Registered User
لایک‌ها
64
بدون چیزهایی که گفتین ، قیمت خود دستگاه چنده ؟

ALIREZA_026

Registered User
لایک‌ها
21
سلام داداشم.اولندش که قابل شما رو نداره یعنی چیز قابل داری واسه شما نیس
بدون چیزهایی که گفتم منظورتون کدوم چیزاس؟اونا که رایگانن رایگانن دیگه یه چیز واضحیه.حالا یه PM براتون زدم اگه قابل بدونید ما رو یه نیم نگاهی بش بنداز
مرســــــ_____ــــــــــی

tohid63

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
207
رو قیمتتون تجدید نظر کنید بنده مشتری هستم ....

ALIREZA_026

Registered User
لایک‌ها
21
سلام اخوی.یه نگاه به پ خ خودتون بندازید

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
دوست عزیز قیمت آخرت چنده ؟
و با توجه به نداشتن سابقه خرید و فروش ، واریز وجه بعد از 24 ساعت تست دستگاه واستون مقدوره ؟

ALIREZA_026

Registered User
لایک‌ها
21
سلام آقای مدیر.
شما امتیازتون توی فروش خوب بوده نه توی خرید یعنی شما به کاربرا جنس دادید اونا هم بهتون امتیاز دادن امتیازفروش دارید خرید نیستش.این دوتا متفاوته
من دستگاهمو نه تنها توی اینجا بلکه هم توی سایتای دیگه هم توی مغازمون واسه فروش توی دیذ گذاشتم و پول شما هم واستون عزیزه چون با زحمت به دست آوردید اینم قبول دارم ولی نمیتونم جنسمو بدم به شما حالا شما ببینید خوشتون نیاد یا کسی نظرتونو عوض کنه یا درراه اصن خراب بشه یا هزار دلیل.من که نباید ضرر بدم و توی کل سایتای دنیا اول واریز بعد ارسال هستش.
شما که مدیری دیگه چرا این حرفا رو میزنی؟

♣ACE

Registered User
لایک‌ها
1,385
سلام آقای مدیر.
شما امتیازتون توی فروش خوب بوده نه توی خرید یعنی شما به کاربرا جنس دادید اونا هم بهتون امتیاز دادن امتیازفروش دارید خرید نیستش.این دوتا متفاوته
من دستگاهمو نه تنها توی اینجا بلکه هم توی سایتای دیگه هم توی مغازمون واسه فروش توی دیذ گذاشتم و پول شما هم واستون عزیزه چون با زحمت به دست آوردید اینم قبول دارم ولی نمیتونم جنسمو بدم به شما حالا شما ببینید خوشتون نیاد یا کسی نظرتونو عوض کنه یا درراه اصن خراب بشه یا هزار دلیل.من که نباید ضرر بدم و توی کل سایتای دنیا اول واریز بعد ارسال هستش.
دوست عزیز تمام دوستانی که در اینجا کالایی رو مورد خرید و فروش قرار میدن قطعن قصدشون خرید یا فروشه .. در معدود مواردی که کالا مغایرت با گفته فروشنده داره مورد معامله برگشت میخوره یا هر چیزه دیگه .. منظور اینکه کسی به قصد تفریح نمیاد اینجا چیزی بخره بعد برگشت بزنه
روال کار هم برای تمام تازه واردین (( من جمله بنده و دوست قبلی )) به این صورت بوده که در معاملات اول .. جنس ارسال و یا شخصی به عنوان واسطه تعیین شده و معامله انجام شده .
با توجه به سابقه و تازه وارد بودن شما احتمال اینکه کسی دستکاه رو به صورت واریز و بعد ارسال معامله کنه باهاتون میشه گفت غیر ممکنه
خاستم توضیحیاتی داده باشم که هم راحت تر به محیط این فروم عادت کنید .. هم مورد معاملتون انشالاه فروش بره

ALIREZA_026

Registered User
لایک‌ها
21
خوب حرف شما درست.ولی وقتی من میگم کارم اینه هم میگم با خیلیا معامله کردم هم شماره تلفنای اون افراد و میدم هم بارنامه تیپاکس هارو هم شماره ثابت میدم شماره حساب هم به نام خودم میدم دیگه چه مشکلی میمونه؟شما خودت تا حالا اینطوری حرکت کردی جنسو اول بفرستی بعد پول بگیری؟یارو 80 امتیاز باشه و شما 65 داری این کارو میکنی؟همه که با امتیاز از مادر زاده نشدن.منم پاشنمو کشیدم بیام اینجا 2 زار هم از اینجا دربیارم اگه قرار باشه اول جنسو بفرستم بعد پول بگیرم که اصن سمت اینترنت نمیومدم.هزاران دلیل هم هست که پس از ارسال آدم پشیمون بشه.توضیح هم دادم اون بالا.بدون هیچ کی این کارو نمیکنه ارسال و بعد واریز

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
سلام آقای مدیر.
دوست عزیز من خودم وقتی میام پست میزارم یعنی میدونم چی میخوام بخرم !
و بحث اینکه خوشم بیاد یا کسی نظرمو عوض کنه نیست
و اگه دستگاه شما طبق صحبت هایی که تو پست اول کردین باشه دیگه بحثی توش نیست و معامله دلیلی برای فسخ شدن نداره
خراب شدن جنس در راه هم دیگه یه اتفاقه که باز به بنده بر نمیگرده
ولی اینکه بخوام مبلغی رو جهت ارسال جنس به کسی واریز کنم باید اعتماد 2 طرفه باشه
و امتیاز بازارچه هر کاربر ( نه فقط من ) نشانه سابقه خرید و فروش و سابقه مثبت معاملات هر شخص هست
و اگه کسی امتیاز منفی داشته باشه طرف معامله ، در معاملات بعدی ایشون بیشتر حواسش رو جمع میکنه
و در این مورد که گفتین : " کل سایتای دنیا اول واریز بعد ارسال هستش "
هیچ انجمن ایرانی همچین قانونی در بخش بازارچه قرار نداده که شما میگی
به هرحال با این وضعیت مطمئن باشین جز خرید حضوری ، بعید میدونم کسی به شما اعتماد کنه و بخواد 1 تومن برای شما واریز کنه
و قابل توجه شما ، من تاحالا هر خرید اینترنتی که داشتم همین شرایط رو درخواست کردم و با همین روال تونستم همچین سابقه ای رو برای خودم ثبت کنم
موفق باشید

ALIREZA_026

Registered User
لایک‌ها
21
ببین عزیزم بذار نورانیت کنم:وقتی پست میذاری که یه چیزی بخری ذهنیتت با اون چیزی که من به نوشتم و گفتم آماده شده در اصل شما فقط نوشته خوندید و میدونید چی میخاید بخرید اما فقط ذهنتون آماده خریده
ودقیقا هم بحث سر اینه که خوشت بیاد یا نیاد.50%دلیل اینکه میگی اول ارسال اینه که خوشت بیاد یا نیاد یا حتی انعطاف اینو داری که نسبا خوشت بیاد اما یکی بیاد نظرتو عوض کنه بگه 120 گیگ چیه آخه 4 تا بازی میشه 120 گیگ پس بده یه 250 گیگ بخر.راحت اون نصف دیگه نظرت عوض میشه.نگو که نمیشه.تو از کجا میدونی؟آدمیزاد شیر خام خوردس
دستگاه من دقیقا مثل صحبت هامه و بنا بر گفته های قبلیم هزاران دلیل واسه فسخ وجود داره.
خراب شدن جنس در راه یه اتفاقه خراب شدنو اشاره کردم که مثلا زلزله یا حتی جنگ پیش میاد باعث خرابیه{در و اشاره کردم خودت تا ته دیوار بری}
ولی اگر بحث اعتماد سازی پیش بیاد من طوری اعتماد طرفو جلب میکنم که با خیال راحت معامله انجام بشه به طور مثال به جای عکس با نام کاربری عکس با گواهینامه یا عکس با کارت ملی
بازم میگم شما جنسو فروختید به شما امتیاز دادن جنس نخریدید که بگن شما پولتون تا نخورده بوده و همش 5هزاری و درشت بوده ما به شما امتیاز میدیم.پس امتیاز فروش نه خرید شما خوب بوده
امتیاز منفی هم همینطور توی فروش امتیاز منفی گرفتن و کلا اصن میکشیم بیرون
انجمن های ایرانی گفتن اول اعتمماد بعد خرید اتفاقا شما میگی "اول ارسال بعد واریز" هیچ انجمن ایرانی اینطوری قانون گذاری نکرده که واقعا این حرف نوبره
از نگرانی بی مورد شما نسبت به من و جنسم سپاس گرازم ولی جلب نظر و اعتماد طرفم با خودم
قابل توجه همه چه بی امتیازاش چه 10000 امتیازی هاش:کدوم عقل سلیم واسه 4 تا دونه امتیاز سبز مالشو میده میره بعد بشینه سماق بمکه تا آقا پول واسش حواله کنه؟
شما که مدیری از این آدمایی که بن کردی خداوکیلی توشون 50 امتیازی هم بوده 70 امتیازی هم بوده 0 امتیزی و نیو یوزر هم بوده پس 4تا دونه چراغ سبز اعتماد نیس!!!!!!!!!!!!
سپاس از شما

بالا