• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پژو پارس سال صفر کیلومتر زیر قیمت بازار

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
پژو پارس سال
سفید رنگ
صفر کیلومتر
یورو4
تک ایربگ
27 اردیبهشت فاکتور شده
تحویل در نمایندگی شیراز
قیمت 37.8 میلیون تومان

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
یه زمانی 18 تومن فول اپشنش بود
خوب بفروشی

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
یه زمانی هم خونه متری 500 تومن بود!!!!
هزینه سند هم به عهده فروشنده...

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
خوب بفروشی

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
حاجی این تک ایربگ که نوشتی واسه سرنشینه دیگه

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
مگه توی آمریکا زندگی میکنی!!!اینجا ایرانه و ماشین دوایربگ میشه لوکس!!!لابد میخای ایربگ پرده ای و سرنشین عقب هم داشته باشه؟؟؟؟
فقط ایربگ راننده داره
قیمت را کاهش دادم...37.5شد...البته اینجا خریدار پیدا نمیشه

Driver.1368

Registered User
لایک‌ها
82
مگه توی آمریکا زندگی میکنی!!!اینجا ایرانه و ماشین دوایربگ میشه لوکس!!!لابد میخای ایربگ پرده ای و سرنشین عقب هم داشته باشه؟؟؟؟
فقط ایربگ راننده داره
قیمت را کاهش دادم...37.5شد...البته اینجا خریدار پیدا نمیشه
از کی تا حالا ماشینه 2 ایربگ شده لوکس؟!
پراید هم 2 ایربگ داره دیگه
همین پارس سال هم مدله 2 ایربگش در بازار موجود هست
و البته در مورد خریدار
شما قیمت درست بده خریدار هم هست
پارس وگانه الان 38 تومنه ;)

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
برای ایران معلومه که لوکسه!!!که 3-4ماه نیست اومده!!!پس لوکس محسوب میشه!!!چون ماشینای ایرانی بیشتر2 ایربگ هم ندارند...برای پراید با القابی مثل SE!!! وقتی ایربگ سرنشین ال90 را برمیدارن میشه تک ایربگ!!!دیگه چی معنی میده!!!پارس سال با دوایربگ هم 2.5 در کارخانه گرونتره!!! و اختلاف بازاربیشتر..درضمن یورو4 در کارخانه 3 میلیون گرانتر از یورو2 هست و هرکی واقعا حسابگر باشه باید از بازار یورو4 بخره چون اختلاف قیمتشون توی بازار کمه ولی توی سند کمپانی بین یورو2 ویورو 4بیشتر
میشه بگین قیمت درست چنده؟شما کجا هستین؟؟؟نکنه خونه تون سرکوچه جنابX هست
من که توی شهرم هرچی نمایندگی هست ماشین مثل خودم بالای 38 و بعضا 38.5 قیمت میدهن!!!!کجا به شما پارس دوگانه یورو 4 میدهن38؟؟؟؟
وقتی یک جنسی هم میخای زیر قیمت بازار بدهی بعضیا میخان بزخری کنند و علکی میزنن توی سر جنس!!!همین 3هفته پیش یکی از بچه ها پارس سال همینطوری را توی سایت زده بود 38.5 همه میگفتن خوب ارزون میده،نکنه توی این مدت2-3 میلیون کاهش قیمت داشته؟؟؟
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-پژو-پارس-سال-صفر-یورو-4.560914/
منبع میگذارم که علکی به بقیه توهین نکنید...3 حالت بیشتر نداره یاشهر شما قیمتها مفته که عجیبه یا از قیمتها خبر ندارین یا دلال هستید..اگه منظورتون قیمت سایتها هست که اونها چرتی بیش نیست،وقتی میگن قیمت ملک کاهش داشته یا تورم کاهش یافته!!!!ولی من دارم عکسش را میبینم

Driver.1368

Registered User
لایک‌ها
82
برای ایران معلومه که لوکسه!!!که 3-4ماه نیست اومده!!!پس لوکس محسوب میشه!!!چون ماشینای ایرانی بیشتر2 ایربگ هم ندارند...برای پراید با القابی مثل SE!!! وقتی ایربگ سرنشین ال90 را برمیدارن میشه تک ایربگ!!!دیگه چی معنی میده!!!پارس سال با دوایربگ هم 2.5 در کارخانه گرونتره!!! و اختلاف بازاربیشتر..درضمن یورو4 در کارخانه 3 میلیون گرانتر از یورو2 هست و هرکی واقعا حسابگر باشه باید از بازار یورو4 بخره چون اختلاف قیمتشون توی بازار کمه ولی توی سند کمپانی بین یورو2 ویورو 4بیشتر
میشه بگین قیمت درست چنده؟شما کجا هستین؟؟؟نکنه خونه تون سرکوچه جنابX هست
من که توی شهرم هرچی نمایندگی هست ماشین مثل خودم بالای 38 و بعضا 38.5 قیمت میدهن!!!!کجا به شما پارس دوگانه یورو 4 میدهن38؟؟؟؟
وقتی یک جنسی هم میخای زیر قیمت بازار بدهی بعضیا میخان بزخری کنند و علکی میزنن توی سر جنس!!!همین 3هفته پیش یکی از بچه ها پارس سال همینطوری را توی سایت زده بود 38.5 همه میگفتن خوب ارزون میده،نکنه توی این مدت2-3 میلیون کاهش قیمت داشته؟؟؟
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-پژو-پارس-سال-صفر-یورو-4.560914/
منبع میگذارم که علکی به بقیه توهین نکنید...3 حالت بیشتر نداره یاشهر شما قیمتها مفته که عجیبه یا از قیمتها خبر ندارین یا دلال هستید..اگه منظورتون قیمت سایتها هست که اونها چرتی بیش نیست،وقتی میگن قیمت ملک کاهش داشته یا تورم کاهش یافته!!!!ولی من دارم عکسش را میبینم
قیمت درست رو اگه شما یه سر به باما بزنین قیمت دستتون میاد
نمایندگی فکر میکنین ماشیناش از جایه خاصی میاد؟!
نمایندگی هم بنگاهه
فقط اسمش نمایندگیه
داداشه گلم ، من دلال نیستم
نمایندگی دارم ، 36 تومن هم کسی ازم نمیخره چه برسه به 38500 که شما میگی
دوگانه رو38 تومن گذاشتیم اونم باز کسی نمیخره
رانا 34 تومن
تنها ماشینی که قیمتش پایین نیومد و همینطوری خوب داره فروش میره 405 دوگانه هست که 3 تا بود به قیمت 33 دادیم رفت به صورت کارتکس
الان واقعا به من ربطی نداره که اومدم تو تاپیک شما نظر کارشناسی میدم واسه خودم
ولی قیمت ها اینه
و البته این هم نمیمونه و مجددا گرون خواهد شد
شاید باور نکنی ولی هیچکسی از من خوشحالتر نمیشه ماشین گرون بشه ;)

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
اتفاقاتا 37 هم گیرم اومده ولی ندادم....

بالا