saeed_pa3x
کاربر تازه وارد
سلام دوستان
بنده قبلا این ماشین رو گذاشته بودم برای فروش ولی از بس که دیگه تاپیک پر شد از حرفهای دیگه مجبور به بستن شدم ولی از طرفی هم مشکلم حل شد که از فروش منصرف شدم .
خلاصه الان باز میخوام بفروشمش و یه شورولت میخوام بخرم ازیه طرفی هم چون بدهی 6میلیونی دارم مجبورم بفروشم
دوستان خصوصیات ماشین رو خدمت شما عرض میکنم
مدل 83 ولی موتور با سند اصلی و گمرکی که گرفتم 92 هستش با برک سبز جدید
تک سوز
کارکرد ماشین 188000
شمع و وایرها همگی تعویض شدن
رادیات نو
واتر پمب نو
باطری نو
زیر سپر چراغ های اسپرت با کیفیت عالی مه شکن 7رنگ
صندلیها از دوباره سرویس شده منظورم اون ریلهایی که روش جلو عقب میره
تمامی مواردگی که احساس میشد پوسیدگی داشته باشه برطرف شده
کلیه سیستم برقی بازسازی شده
رادیات بخاری صفر گذاشتم براش تا ده روز پیش هم دمول بخاری رو هم عوض کردم
تسمه تایم صفر گذاشتم یک ماه پیش همراه با موتور نو عوض کردم
تمسه دینام رو هم نو گذاشتم
تمامی صداهای درها گرفته شده
پمب بنزین هم تعویض شده
روغن هم صفر ریختم و فیلتر روغن و صافی بنزین و فیلتر هوا هم نو هستش
بیمه تا سال بعد داره تاریخش یادم نیست
معاینه فنی تا فروردین 93 داره
تخفیف بیمه کامل هستش 8 یا 9 سال باید داشته باشه
یکسری لوازم جلوبندی هم هستش که اونم تقدیم خریدار میشه
جلو پنجره فابریک خودشم هستش اونم میدم به خریدار
ماشین کاپوت رنگ داره :علتشم بچم بود که اومد جلو ماشین و منم ماشینو ولش کردم بچه رو برش داشتم از جلو ماشین که نخوره بهش ؛البته اینم اضافه کنم که من داشتم ماشینو هل میدادم که بیارم داخل حیاط باجاناق که این اتفاق افتاد و خورد به درخت .یعنی بخاطر بچه ماشینو به کل فراموش کردم
--------------
گلگیر سمت شاگرد هم یک وجب رنگ داره اونم خانوم بنده میخواسته بیاد داخل حیاط نتونست خوب کنترل کنه زد راهنما رو شکوند و گلگیر یکمی کج شد.
جلو بندی ماشین نو هست ..فنی ماشین بشرط هست و در قولنامه نو بودن تمامی قطعات قید خواهد شد .
*****************************************************************************************
خلاصه شما فقط یه بنزین و یک روغن باید خرج ماشین کنی و استارت رو بزنی و یا علی حرکتن به هرجایی که دلت میخواد
انگاری ماشین صفر داری سوار میشی و فقط اتاقش 83 هستش که بنظر من خیلی خیلی بهتر از این جدیدا هستش
یکسری از عکسهای قبلی رو براتون میزارم و انشالله تا چندروز دیگه ماشینو تحویل گرفتم مابقی رو هم براتون میزارم
http://forum.persiantools.com/attachments/dscf2736-jpg.402429/
قیمت برای مصرف کننده فقط 15/000/000 تومان
تمامی حزینه های نقل و انقال هم به عهده خودم خریدار فقط بیاد امضا کنه ماشینو ببره حتی حزینه حق تحریر و پلاکشم من میدم به عنوان شیرینی
البته یه اشانتیون هم میدم که وقتی خریدار اومد برای معامله تقدیمش میکنم -این فروش تا چند روز ادامه داره ولی بعد چندروز میبرم بنگاه که یکمی پایینتر می افته برام ولی حزینه هاش به عهده بنگاه هستش .
شماره تماس برای هماهنگی های بیشتر 09117223639 --
09357739820
بنده قبلا این ماشین رو گذاشته بودم برای فروش ولی از بس که دیگه تاپیک پر شد از حرفهای دیگه مجبور به بستن شدم ولی از طرفی هم مشکلم حل شد که از فروش منصرف شدم .
خلاصه الان باز میخوام بفروشمش و یه شورولت میخوام بخرم ازیه طرفی هم چون بدهی 6میلیونی دارم مجبورم بفروشم
دوستان خصوصیات ماشین رو خدمت شما عرض میکنم
مدل 83 ولی موتور با سند اصلی و گمرکی که گرفتم 92 هستش با برک سبز جدید
تک سوز
کارکرد ماشین 188000
شمع و وایرها همگی تعویض شدن
رادیات نو
واتر پمب نو
باطری نو
زیر سپر چراغ های اسپرت با کیفیت عالی مه شکن 7رنگ
صندلیها از دوباره سرویس شده منظورم اون ریلهایی که روش جلو عقب میره
تمامی مواردگی که احساس میشد پوسیدگی داشته باشه برطرف شده
کلیه سیستم برقی بازسازی شده
رادیات بخاری صفر گذاشتم براش تا ده روز پیش هم دمول بخاری رو هم عوض کردم
تسمه تایم صفر گذاشتم یک ماه پیش همراه با موتور نو عوض کردم
تمسه دینام رو هم نو گذاشتم
تمامی صداهای درها گرفته شده
پمب بنزین هم تعویض شده
روغن هم صفر ریختم و فیلتر روغن و صافی بنزین و فیلتر هوا هم نو هستش
بیمه تا سال بعد داره تاریخش یادم نیست
معاینه فنی تا فروردین 93 داره
تخفیف بیمه کامل هستش 8 یا 9 سال باید داشته باشه
یکسری لوازم جلوبندی هم هستش که اونم تقدیم خریدار میشه
جلو پنجره فابریک خودشم هستش اونم میدم به خریدار
ماشین کاپوت رنگ داره :علتشم بچم بود که اومد جلو ماشین و منم ماشینو ولش کردم بچه رو برش داشتم از جلو ماشین که نخوره بهش ؛البته اینم اضافه کنم که من داشتم ماشینو هل میدادم که بیارم داخل حیاط باجاناق که این اتفاق افتاد و خورد به درخت .یعنی بخاطر بچه ماشینو به کل فراموش کردم
--------------
گلگیر سمت شاگرد هم یک وجب رنگ داره اونم خانوم بنده میخواسته بیاد داخل حیاط نتونست خوب کنترل کنه زد راهنما رو شکوند و گلگیر یکمی کج شد.
جلو بندی ماشین نو هست ..فنی ماشین بشرط هست و در قولنامه نو بودن تمامی قطعات قید خواهد شد .
*****************************************************************************************
خلاصه شما فقط یه بنزین و یک روغن باید خرج ماشین کنی و استارت رو بزنی و یا علی حرکتن به هرجایی که دلت میخواد
انگاری ماشین صفر داری سوار میشی و فقط اتاقش 83 هستش که بنظر من خیلی خیلی بهتر از این جدیدا هستش
یکسری از عکسهای قبلی رو براتون میزارم و انشالله تا چندروز دیگه ماشینو تحویل گرفتم مابقی رو هم براتون میزارم
قیمت برای مصرف کننده فقط 15/000/000 تومان
تمامی حزینه های نقل و انقال هم به عهده خودم خریدار فقط بیاد امضا کنه ماشینو ببره حتی حزینه حق تحریر و پلاکشم من میدم به عنوان شیرینی
البته یه اشانتیون هم میدم که وقتی خریدار اومد برای معامله تقدیمش میکنم -این فروش تا چند روز ادامه داره ولی بعد چندروز میبرم بنگاه که یکمی پایینتر می افته برام ولی حزینه هاش به عهده بنگاه هستش .
شماره تماس برای هماهنگی های بیشتر 09117223639 --
09357739820
Last edited: