• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پژو 405 مدل 83 موتور 92 بشرط با تمامی مدارک قانونی بدون یک ریال خرج موتوری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام دوستان

بنده قبلا این ماشین رو گذاشته بودم برای فروش ولی از بس که دیگه تاپیک پر شد از حرفهای دیگه مجبور به بستن شدم ولی از طرفی هم مشکلم حل شد که از فروش منصرف شدم .

خلاصه الان باز میخوام بفروشمش و یه شورولت میخوام بخرم ازیه طرفی هم چون بدهی 6میلیونی دارم مجبورم بفروشم

دوستان خصوصیات ماشین رو خدمت شما عرض میکنم

مدل 83 ولی موتور با سند اصلی و گمرکی که گرفتم 92 هستش با برک سبز جدید
تک سوز
کارکرد ماشین 188000
شمع و وایرها همگی تعویض شدن
رادیات نو
واتر پمب نو
باطری نو
زیر سپر چراغ های اسپرت با کیفیت عالی مه شکن 7رنگ
صندلیها از دوباره سرویس شده منظورم اون ریلهایی که روش جلو عقب میره
تمامی مواردگی که احساس میشد پوسیدگی داشته باشه برطرف شده
کلیه سیستم برقی بازسازی شده
رادیات بخاری صفر گذاشتم براش تا ده روز پیش هم دمول بخاری رو هم عوض کردم
تسمه تایم صفر گذاشتم یک ماه پیش همراه با موتور نو عوض کردم
تمسه دینام رو هم نو گذاشتم
تمامی صداهای درها گرفته شده
پمب بنزین هم تعویض شده
روغن هم صفر ریختم و فیلتر روغن و صافی بنزین و فیلتر هوا هم نو هستش
بیمه تا سال بعد داره تاریخش یادم نیست
معاینه فنی تا فروردین 93 داره
تخفیف بیمه کامل هستش 8 یا 9 سال باید داشته باشه
یکسری لوازم جلوبندی هم هستش که اونم تقدیم خریدار میشه
جلو پنجره فابریک خودشم هستش اونم میدم به خریدار

ماشین کاپوت رنگ داره :علتشم بچم بود که اومد جلو ماشین و منم ماشینو ولش کردم بچه رو برش داشتم از جلو ماشین که نخوره بهش ؛البته اینم اضافه کنم که من داشتم ماشینو هل میدادم که بیارم داخل حیاط باجاناق که این اتفاق افتاد و خورد به درخت .یعنی بخاطر بچه ماشینو به کل فراموش کردم
--------------
گلگیر سمت شاگرد هم یک وجب رنگ داره اونم خانوم بنده میخواسته بیاد داخل حیاط نتونست خوب کنترل کنه زد راهنما رو شکوند و گلگیر یکمی کج شد.

جلو بندی ماشین نو هست ..فنی ماشین بشرط هست و در قولنامه نو بودن تمامی قطعات قید خواهد شد .
*****************************************************************************************
خلاصه شما فقط یه بنزین و یک روغن باید خرج ماشین کنی و استارت رو بزنی و یا علی حرکتن به هرجایی که دلت میخواد

انگاری ماشین صفر داری سوار میشی و فقط اتاقش 83 هستش که بنظر من خیلی خیلی بهتر از این جدیدا هستش

یکسری از عکسهای قبلی رو براتون میزارم و انشالله تا چندروز دیگه ماشینو تحویل گرفتم مابقی رو هم براتون میزارم

http://forum.persiantools.com/attachments/dscf2736-jpg.402429/
http://forum.persiantools.com/attachments/dscf2736-jpg.402429/

قیمت برای مصرف کننده فقط 15/000/000 تومان
تمامی حزینه های نقل و انقال هم به عهده خودم خریدار فقط بیاد امضا کنه ماشینو ببره حتی حزینه حق تحریر و پلاکشم من میدم به عنوان شیرینی
البته یه اشانتیون هم میدم که وقتی خریدار اومد برای معامله تقدیمش میکنم -این فروش تا چند روز ادامه داره ولی بعد چندروز میبرم بنگاه که یکمی پایینتر می افته برام ولی حزینه هاش به عهده بنگاه هستش .

شماره تماس برای هماهنگی های بیشتر 09117223639 --
09357739820

Last edited:

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
آپ................................فقط تا چنذ روز دوستان

M3 GTR

Registered User
لایک‌ها
229
دوست عزیزم جسارت نباشه ، قیمت 405 مدل 83 بی رنگ و سالم حدود 13-14 هستش...برای شما اگر بی رنگ باشه قیمت مناسبه ولی اگر رنگ داشته باشه قیمتتون بالاست!
83 رنگ دار در حد چند لکه (در و گلگیر و...) حدود 12-13 هست ولی دور رنگ و... حدود 11!!!
اینا در شرایطی هست که ماشین بدون مشکل باشه یعنی حتی 1قرون خرج فنی و جلو بندی و.... نداشته باشه که شما هم یه توضیح در مورد جلو بندی و زیر بندی و ...بدید...
دست آخر قیمتتون مناسبه در صورتی که ماشین بی رنگ و بدون تصادف و پوسیدگی و خرج فنی باشه!!!

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام داداش گلم
در مورد قیمت حق کاملا با شماست و هیچ شکی درش نیست
ولی وقتی میری از یه بنگاه ماشین بخری مطمئن باش شما راحت باشد 1 تومنی پیاده بشی.
من ماشینم رو به شرط موتوری سالم میدم .
جلو بندیشم نو گذاشتم
حتی سنسور کیلومترو هم امروز عوض کردم .دسته راهنمای آب پاشم درست کردم .فقط مونده سپرهارو میزان کنم .انشاللهفردا عکس های جدید ماشین رو براتون میزارم تا خودتون متوجه بشین.
حداقل تا 5 سال فیکس بدون کوچکترین خرج موتوری بی برو برگرد سوار خواهین شد.

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام به همگی دوستان شرمنده قول داده بودم عکسهای جدید رو زودتر اضافه کنم گرفتار بودم .
دیروز رفته بودم ماشین شویی که ماشینو بشورم و خیر سرمون گفتیم که یه آبی هم رو موترو بزنیم طرف زد سیستم برقی ماشینو داغون کرد و رله و فن و مهره آبو استپر موتورو استارتو همه نابود کرد .دیروز 100 تومن خرجش کردم و از دوباره همه رو نو گذاشتم .
این شما اینم ماشین ما

عکسهای جدید اضافه شد. فروش فقطو فقط تا 1هفته ادامه داره بعد 7 روز کنسل خواهد شد. ماشین از نظر برقیو فنی بشرط هستش . ظاهرو باید دیگه با سلیقه خودتون درست کنید دیگه به من ربطی نداره :D

Last edited:

tanin008

Registered User
لایک‌ها
48
موتور 93 یعنی چی؟ تعویض کردید؟ یه توضیحی لطفا بدید

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
موتور 93 یعنی چی؟ تعویض کردید؟ یه توضیحی لطفا بدید
سلام عزیز موتور 92 نه 93 داداشم هنوز 93 نرسیده :D
والله یروز ما صبح باید میرفتیم یه شهر دور که ارگمون یا همون کیبوردمون رو تحویل بگیریم و از بدشانسی خواب موندیم و بخاطرعجله ای که داشتم استارت زدیم و بدون اینکه ماشین رو گرم کنم تخت گاز با 160 تا سرعت و البته بیشتر راه افتادیم و در عرض 2 ساعت دیگه ماشن مارو جواب داد و سیلندرش ترک برداشت و آب خالی کرد و مجبور به تعویض سیلندر شدم و در همین هین منم اومدم هم سیلندر و سرسیلندر و بوش و بوش پیستون رینگ یاتاق و میل سوپاپ رو همه رو عوض کردیم
فقط میل لنگ فابریک خودش باقی موند که دیگه اوستا کار گفت حداقل اینو عوض نکن حیفه .در واقعا اون موارد اضافی هم احتیاج نبود عوض کنم ولی بخاطر وسواسیت بیش از حد خودم عوض کردم . الانم ظاهرو باطن همینه
فقطم تا یک هفته فروش برقرار هستش . حتی دیروز رفیتم یه 88 ببینم اصلا سیر شدم باز هزار رحمت به تیپو قیافه ماشین من .
خلاصه هستیم در خدمت دوستان

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام به همگی دوستان
ماشین فروخته شد بدون لوازم اضافی و کلیه مخارج هم بر عهده طرف مقابل دادیم 1350000 هزار تومان ماشینو لخت کردم دادم رفت. یدونه 90 خریدم دوتا درش رنگه 3تیکه سالم و پلمپ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا