• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پکیج های بازی و نرم افزار 25PP

felex

Registered User
لایک‌ها
137
images.jpg

|| جامع ترین پکیج بازی ها و برنامه های آیفون،آپیاد و آیپد ||

:: این پکیج با نام 25pp شناخته می شود و شما بدون جیلبریک دستگاه خود و با نصب برنامه 25pp می توانیداز این بازی ها و نرم افزار ها بهره مند شوید در هر ورژنی که باشید::
:: در این پکیج بهترین و کاربردی ترین اپ ها از نظر آیتیونز وجود دارد و بازی های این مجموعه اکثراً HD (بهینه شده برای آیپد) ، باکیفیت و پر حجم می باشد ::

برخی ویژگی های این مجموعه:

• [*=right]1- بیش از 400 برنامه و بازی کاربردی و معروف اپ استور با حجمی بیش از 120 گیگ در 3 یا 6 یا 12 یا 22 دی وی دی به انتخاب شما بر حسب نیازتان!
    [*=right]2- دارای تمامی بازی های جدید و برتر معرفی شده از ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ تا روز سفارش محصول توسط شما!
    [*=right]3- همراه با آموزش اختصاصی و حل مشکلات شما بعد از خرید مجموعه!
    [*=right]4- دارای آخرین نسخه های iFunBox- iTools-iPhone pc suite – iTunes
    [*=right]5- بسته بندی شکیل و دی وی دی هایی با بهترین کیفیت که برای اولین بار در ایران اتفاق افتاده است!

• [*=right]6- اگر نرم افزارهای این مجموعه را به صورت اورجینال تهیه نمایید باید مبلغی بیش از 2000 دلار هزینه نمایید! اما ما با مبلغی ناچیزی برای شما فراهم کردیم.
    [*=right]8- تمامی برنامه ها و بازی ها به صورت صد درصد توسط تیم فنی اپل آی او اس تست شده اند !
    [*=right]9-حتی اگر جیلبریک هم کردید میتونید از این پکیج استفاده نمایید! این مجموعه برای تمام دیوایس های اپل سازگار است!

APPLEPACKS.IR (2).jpg

قیمت این مجموعه ها :

3 DVD : مبلغ 20 هزار تومان. هزینه پست رایگان بوده و توسط سایت APPLE-IOS.IR پرداخت خواهد شد!

6 DVD: مبلغ 30 هزار تومان. هزینه پست رایگان بوده و توسط سایت APPLE-IOS.IR پرداخت خواهد شد!

12 DVD: مبلغ 45 هزار تومان.هزینه پست رایگان بوده و توسط سایت APPLE-IOS.IR پرداخت خواهد شد!

24 DVD: مبلغ 80 هزار تومان. هزینه پست رایگان بوده و توسط سایت APPLE-IOS.IR پرداخت خواهد شد!

34 DVD: مبلغ 110 هزار تومان. هزینه پست رایگان بوده و توسط سایت APPLE-IOS.IR پرداخت خواهد شد!

46 DVD: مبلغ 150 هزار تومان. هزینه پست رایگان بوده و توسط سایت APPLE-IOS.IR پرداخت خواهد شد!

برای خرید هر کدام از مجموعه ها مبلغ پکیج مورد نظرتون را در لینک زیر وارد نمایید:

:: برای پرداخت از طریق کارت به کارت پیام خصوصی بدید تا اطلاعات کارت رو بدم ::

سفارش ها از 24 ساعت تا 5 روز (با پست پیشتاز ارسال میشود و بستگی به پست دارد)
هر گونه سوال و ابهامی در مورد این مجموعه ها دارید در همین تاپیک مطرح نمایید تا پاسخگو باشیم!

1!-950x280.JPG

به خواست مشتریان این امکان اضافه شد
برای خرید پکیج بر روی هارد:
1: خرید هارد توسط ما + 200 گیگ اپ و گیم : (قیمت متغییر تماس بگیرید)
2:ارسال هارد از طرف شما و افزودن 200 گیگ اپ وگیم:99 تومان(با آیدی در ارتباط باشید)
ApplePacksStore.jpg

:: در آخر هم برای دوستانی که پکیج رو خریداری می کنند یک اپل آیدی هم براشون ساخته میشود ::

Last edited:

en-z0

Registered User
لایک‌ها
7
با تشكر از استارتر عزيز بابت اين تاپيك
ايا تو تموم پكيج هاتون نرم افزارهاي مهم و پركاربرد مثل بلو تلوث يا تپتالك يا ديكشنريهاي أصلي و... موجوده يا نه؟
امكانش هست مثلا يه پك ١٢ DVD فقط برنامه هاي آيپد باشه يا فقط آيفون؟

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ส้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ส็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็
با تشكر از استارتر عزيز بابت اين تاپيك
ايا تو تموم پكيج هاتون نرم افزارهاي مهم و پركاربرد مثل بلو تلوث يا تپتالك يا ديكشنريهاي أصلي و... موجوده يا نه؟

اقای استارتر جواب بده دیگه دی

felex

Registered User
لایک‌ها
137
چشم ، خیلی عذر می خوام

بله دوست عزیز
شما چه از پکیج 4 DVD یا از پکیج 42 DVD خرید کنید تمامی نرم افزار های کاربردی رو شامل میشه و اصلاً برنامه ای رو پیدا نمی کنید که غیر کاربردی و به اصطلاح به درد نخور و انیکه صرفاً فضای DVD رو پر کنیم.
مزیت پکیج های ما اینه که تا قبل از ثبت سفارش باز هستند با نرم فزار ها و بازی های جدید تا همون روز جایگزین بازی های و برنامه های قدیمی میشه و حتی برنامه ای که شما بخواید رو به صورت گلچین در پکیج های قرار می دیم تا رضایت شما جلب شه.

بله چون پکیج ها بسته نیستند شما بنا به سفارشتون می تونید پکیج آیفون یا صرفا آپید و یا یونیورسال (شامل آیفون و آپید) رو ثبت سفارش کنید.

سپاس

felex

Registered User
لایک‌ها
137
مرسی استارتر موفق باشی خیلی خوبه قیمتاش البت من قیمت ندارم:lol:

ممنونم
قابل شما رو هم نداره علی اصغر جان

مزیت پکیج های ما رایت DVD با بیت ریت پایین جهت افزایش طول عمر دیسک و سال بودنشه ، آپدیت بودن پکیج تا ثبت سفارش و کیفیت محصول و بسته بندیه

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
ممنونم
قابل شما رو هم نداره علی اصغر جان

مزیت پکیج های ما رایت DVD با بیت ریت پایین جهت افزایش طول عمر دیسک و سال بودنشه ، آپدیت بودن پکیج تا ثبت سفارش و کیفیت محصول و بسته بندیه

حیف که خودم ای او اس ندارم وگرنه یه دونه 42 دی وی دی میگرفتم ازتون شاید برای دوستی اشنایی کسی گرفتم اگه قسمت شد مزاحم میشم

en-z0

Registered User
لایک‌ها
7
عزیز جان سفارش رو پخ کردم خدمتتون

felex

Registered User
لایک‌ها
137
قیمت ها آپدیت شد.
سایت به روز شد...

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
دوست عزیز من میخوام اما قینت خیلی خیلی بالاست البته میدونم pp25 سرعت دانش خیلی کمه

دوست عزیز رو هارد میزنی؟؟

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165

felex

Registered User
لایک‌ها
137
برای رضایت مندی دوستان
پکیج 22 DvD به 24 DvD
پکیج 42 DvD به 46 DvD
افزایش یافت . . .

در مورد قیمت پکیج ها خدمتتون عرض کنم که کیفیت رو فدای کمیت نمی کنیم.

اولین مورد اینه که تمامی برنامه ها و بازی ها توسط گروه اپل پکس دانلود شده و شما هیچ برنامه ی به درد نخور ،بی استفاده و بی کفیت رو توی پکیج پیدا نمی کنید.
از تمام ظرفیت DvD برای رایت استفاده میکنیم و رایت با بیت ریت پایین جهت افزایش طول عمر زده میشه

یعنی ما نسبت به دوستانی که توی این زمینه کار می کنند شاید مثلاً 2 تومن گرون تر بدیم ولی از لحاظ کیفیت مطمئن باشید که چندین برابر اون هزینه به نفع شما خواهد بود.

در مورد هارد :
بستگی داره بخواید هارد و بفرستید و ما اطلاعات روش بریزیم و دوباره تحویل بدیم یا هارد خریداری شه و به همراه اطلاعات برای شما ارسا شه/
اگر شما هارد رو بفرستید نزدیک به 180 تا 200 گیگ برنامه و بازی ریخته میشه و حلو وحوش قیمتشم دور و بر 90 تومان تا 100 تومان میشود.

aliseyedi

Registered User
لایک‌ها
341
من یه پکیج از مدیر البته خرید کردم! یه مزیت هایی داره که گفتم برا دوستان بگم:
۱-اینکه میتونید رو هرچندتا دیوایس خواستید بدون جلبزیک بریزید.
۲-اگه دیوایس جلبریک باشه با itools راحت بریزید! نیاز به برنامه چینی هم نیست!
۳-میتونید برنامه های کاربردی که داخل پکیج نیست و از طریق خودش دانلود کنید!
۴- وقتی برا یکی برنامه میریزید برنامه های قبلیش و پاک نمیکنه!
اما به نظر من فروشش از طریق هارد بصرفه تر هست، اما خب دی وی دی همیشه میمونه! من همه اش و کپی کردم روی هاردم! و الان دی وی دی گوشه افتاده!

aliasghar29

Registered User
لایک‌ها
165
من یه پکیج از مدیر البته خرید کردم! یه مزیت هایی داره که گفتم برا دوستان بگم:
۱-اینکه میتونید رو هرچندتا دیوایس خواستید بدون جلبزیک بریزید.
۲-اگه دیوایس جلبریک باشه با itools راحت بریزید! نیاز به برنامه چینی هم نیست!
۳-میتونید برنامه های کاربردی که داخل پکیج نیست و از طریق خودش دانلود کنید!
۴- وقتی برا یکی برنامه میریزید برنامه های قبلیش و پاک نمیکنه!
اما به نظر من فروشش از طریق هارد بصرفه تر هست، اما خب دی وی دی همیشه میمونه! من همه اش و کپی کردم روی هاردم! و الان دی وی دی گوشه افتاده!

مبارکت باشه برو حالشو ببر
راستی بازی modern combat 4:zero hour melt down رو هم توی پکت داری؟ چند گیگه اون تک دی وی دی چند حساب میکنی با پست برای کسی میخواهم

take

Registered User
لایک‌ها
100
فقط جهت اطلاع :
من تو بخش ios سایت خیلی مزاحم جناب مهدی شدم و فوق العاده از ایشون تشکر میکنم نسبت به راهنماییهای ایشون در مورد ایفون 5 که گرفته بودم و اینکه جیلبریک نبود تصمیم گرفتم پک 22 دی وی دی را به مبلغ 80 هزار تومان بگیریم
البته قبلش لازمه بگم من موقعی که گوشی را خریدم 100 تومن دادم روش برنامه نصب شد و وقتی دیدم بخوام به 7 اپدیت کنم و باید همین هزینه رو بدم تصمیم به تهیه این پک گرفتم که همیشه داشته باشم
با اقا مهدی صحبت کردم و ایشون بدلیل مسافرتی که داشتند (امیدوارم خوش گذشته باشه) ایدی فروشنده اصلی را دادند با ایدی که اقا مهدادند صحبت کردم و همون شب پول به کارت ایشون واریز شد
فروشنده تو صحبتهاشون تاکید داشتند همه برنامه ها تست شده و همه قابل نصبه
طی قراری که با ایشون گزاشتم قرار شد و تاکید کردم من بیشتر برنامه میخوام تا بازی که ایشون قبول کردند که بیشتر برنامه بریزند
ودر بازیها هم تاکید کردم که بازیهای پرطرفدار بیشتر ریخته بشه تمامی این موارد مورد قبول ایشون واقع شد
دی وی دیها بدست من رسید در دو قاب مجزا هر کدوم شامل تعدادی دی وی دی
مشکلات:
1:یکی از قابها بالاش شکسته شده بود
2:سه تا از دی وی دی ها تا وارد لبتاب میشد میومد بیرون که با 5 دستگاه 3 تا مک بوک و دو تا وایو تست شد که مشکل کماکان بود به فروشنده گفته شد ایشون گفتند امکان نداره چون به دو نفر حقوق داده میشه تا تست کنند نتیجه این شد که دی وی دی رام هر 5 دستگاه خرابه
3:تو کل این 22 دی وی دی که سه تاش را من نتوستم استفاده کنم فقط 20 اپ برنامه وجود داشت که فکر کنم 10 یا 12 اپ برنامه هم نصب نمیشد برنامه 25pp ارور failed میداد موقع نصب برنامه که به فروشنده گفته شد جواب ایشون این بود که کل برنامه های 25 pp که برای من ریختن همینها بوده و اگر هم میبینید برنامه ای نصب نمیشه مشکل از فروشنده نیست از برنامه 25pp هستش
4:بازیهایی که ریخته شده بود اکثرا سری بودن مثل angrybirds و زامبی و .. که مثلا با 6 بازی یک دی وی دی کامل پر شده بود 3 تا بازی ساده که من دیدم داخلش فروت نینجا و جامپ و where is my water
در کل ایشون (فروشنده) دلیلشون این بود که من اولین نفری هستم که این موارد رو میگم و اصلا امکانش نییست این موارد بوجود بیاد
تصورشون این بود که من دی وی دیها را ریختم رو هارد و بهانه از سمت منه که پولمو بگیرم که حاظر به بازگشت پول نیز شدند که من چون اخلاقم نیست جنسی که گرفتم پس بدم قبول نکردم
در اخر باز تاکید میکنم فقط جهت اطلاع بود و اگر کسی خواست این 22 دی وی دی با احتساب 3 دی وی دی خراب هزینه پستشم با خودم 60 تومن تقدیم میشه

felex

Registered User
لایک‌ها
137
دوستان فعلاً فروش صورت نمی گیره تا مورد دوستمون رفع بشه

:: با عرض پوزش از دوست عزیز جناب take ::

Hosien009

Registered User
لایک‌ها
270
دوست عزیز یه سوال دیگه

این پکیچ شما کتاب یا نقشه اینا داره ؟؟؟

ممنون

felex

Registered User
لایک‌ها
137
سلام خدمت دوستان و اللخصوص توحید جان یوزر Take
در طی صحبت های بنده با همکار و مدیر عزیزم آقای نریمان ، خدمتتون عرض کنم :
مورد اول : پکیج های ما بهتری کیفیت رو داره و دیگه پکیج بهتری توی بازار نیست و علت شکستگی پکیج هم اداره ی پسته می باشد.
مورد دوم : در مورد 3 DVD مشکل دار عرض کنم که دی وی دی ها توسط دو نفر در شرکت قبل از ارسال تست میشند و بعد فرستاده میشند و حالا ما خدمت توحید عزیز قضیه رو عرض کردیم و جهت رضایت ایشون می خواستم هزینه ی اون 3 DvD رو بدم که ایشون نپذیرفتند.
مورد سوم : پکیج ها بیشترش بازی هست و حول و حوش 100 اپ به درد بخور داره که کلاً اپ ها سه الی چهار دی وی دی میشه و دوستان اگر بخواهند میتونند اپ های در خواستیشون رو توی پکیج سفارش بدند.(گر چه ما 100 اپ مفید منتخب آیتیونز رو درش قرار دادیم.)

در مورد ارور پکیج ما تا الان شاید نزدیک به 50 ، 60 تا پکیج فروش رفته و این ارور رو مشاهده نکردیم گرچه دوباره گیم ها بعد از شکایات توحید جان تست شدند و شاید مشکل از جای دیگری باشد.

در مورد عودت پول هم بعد از ارسال همکارم جناب نریمان وجه رو عودت بده که دوستمون قبول نکردند.

در هر صورت من اینجا از دوستمون بابت مشکلات پیش آمده عذر خواهی می کنم.

:: فروش همچنان ادامه دارد ::

بالا