• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پیانو دیجیتال یاماها مدل p155

cinematic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان این پیانو رو من ۲ سال پیش خریدم از فروشگاه جام جم اصل ژاپن هست و روش هم زده شده این مدل استیج هست و من دادم براش مبل ساختند هم میشه به صورت مبله استفاده کرد و هم میشه به راحتی از مبله خارجش کرد و هر جا بخوای ببریش ۷ اکتاو کامل داره و تاچ اون خیلی به پیانو اکوستیک نزدیکه و صداش واقعا عالیه در حال حاضر هرچی پیانو دیجیتال تو بازاره چینیه اینو یه سر به جمهوری بزنید متوجه می شید ولی این ژاپن هست و کیفیت ساختش واقعا عالی هست و یه صندلی و پدال هم همراش هدیه داره قیمت رو هم ۳/۰۰۰/۰۰۰ گذاشتم و آخرین قیمتی که تو جمهوری از فروشگاه جام جم گرفتم ۵/۵۰۰/۰۰۰ بود در ضمن من خونم کرج هست و باید زحمت بکشید جهت بازدید تشریف بیارید کرج -گلشهر
۰۹۱۲۴۲۴۲۰۸۳ نورانی

فایل های ضمیمه

• IMG_1406.JPG
    IMG_1406.JPG
    108.5 KB · نمایش ها: 71
Last edited:

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
دوست عزیز قیمت؟!

alfy1968

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز، ممکنه محل بازدید و شماره تماس رو در پیام خصوصی برای بنده ازسال کنید؟

cinematic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
دوست گرامی لطفا با شماره ۰۹۱۲۴۲۴۲۰۸۳ تماس بگیرید محل بازدید رو عرض می کنم

alfy1968

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ممنون که شماره تماستون رو دادید، فقط می خواستم بدونم کدوم شهر تشریف دارید که آیا امکان بازدید ساز وجود داره.

cinematic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون که شماره تماستون رو دادید، فقط می خواستم بدونم کدوم شهر تشریف دارید که آیا امکان بازدید ساز وجود داره.
سلام
خواهش می کنم من خونم کرج هست و می تونید برای بازدید تشریف بیارید قبلش تماس بگیرید که باشم

بالا