• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش پیل اپل نسل دوم apple peel 520ii

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ba2ever

Registered User
لایک‌ها
44
فروخته شد به کاربر jiiin به قیمت 150 هزار تومان

سلام
اول از همه
پیل یعنی
داشتن امکاناتی مثل تماس ، جی پی ار اس ، باتری اضافه و ....... روی ایپاد تاچ نسل چهارم
خب ؟
مشخصات:

Apple Peel 520 II BLACK
دارای بلوتوث ، دارای رادیو اف ام ،یک باتری برای شارژ دستگاه و همینطور تماس در درون قاب ، بلندگوی استریو ، ویبره قوی، اینترنت با قابلیت edge ،اس ام اس ،تماس تلفنی ، قابلیت ساپورت تمامی سیمکارت های جهان ، شباهت به آیفون 4

وب سایت فروش پیل Yosion Apple Peel 520 turns your iPod Touch into an iPhone! - Peel520.net

تاریخ 15/01/1391 از بیرون از فروم خریداری کردم با قیمت خرید واقعی 192000 تومان (با هزینه پستی)

قیمت فروش 160هزار تومان برای مدت محدود ! رجوع کنید به پست آخر قیمت کف بازار هم الان تا بیاد درب منزل 192000 تومانه .

برای استعلام قیمت روز از این فروشنده (محروم از فعالیت تجاری!) در پرشین تولز می توانید قیمت بگیرید . قیمت قبلی بنده از ایشون 210 هزار تومان!!!

این پیل و فروش لپ تاپ قدیمی تاچ اسکرین فوجیتسو (Intel Pentium III) رو دارم میفروشم برم 3gs بخرم

دستگاه نو ، سالم و فقط 3 بار تست شده . بعد ارسال تست نداره اما اگه خراب باشه پس میگیرم تمام پول جنسو هم پس میدم .(یعنی جنس تضمینه ) اول واریز بعدا ارسال .

عکس ها دقیقا همینه (تکرار میکنم مال بنده نو هست ) و سایر بحث ها و مشکلات هم قبلا اینجا شده (خریداران حتما بخونن)
اینهم یه سری عکس از مال من

peel front.JPG
peel va factor.JPG
power on.JPG

اینم لینک کل عکس ها

البته مطابق همیشه هر گونه سوال ، نظر و شبهه ای رو پاسخ خواهم داد

و طبق معمول اسپم ، هرگونه سوال غیرمرتبط ، حال و احوال و خلاصه هرگونه پستی ( به جز پست های خلاف مقررات سایت ) بلامانع و برای ما آپ محسوب میشه (قبلا تشکر هم میکنم)

دو عیب بنده برای این دستگاه در نظر دارم به همراه چهار مزیت . عیب اول اینکه در این دستگاه مشکلات در زمینه اس ام اس وجود داره و این مشکل هم نرم افزاریه و مربوط به خود شرکته . واسه همین بنده کار کرد اس ام اس این دستگاه رو تضمین نمیکنم ممکنه بگیره ممکنه نگیره . ( در عکس ضمیمه مشخصه که اس ام اس برای بنده میومده اما متنش رو نشون نمیداده .) مشکل دوم که audio Jack issue معروفه به این دلیله که این دستگاه از عملکرد یک dock بهره میگیره . باز هم به علت نرم افزاری این دستگاه صدای خروجی رو فقط و فقط در مورد هدفون خیلی بالا میبره که فعلا کسی نتونسته فایل plst مربوطه رو پیدا و ویرایش کنه . (راه حلی که بنده در سایت ifans برای این مشکل ارائه دادم و جواب داده اینه که جک هدفون نباید تا اخر توی محل مربوطه بره . با این روش تا 85 درصد صدای اصلی رو خواهید شنید) به جز این دو مورد بنده این پیل در مزایای زیر نسبت به نسل قبل و موارد مشابهش مثل Gmate برتری داره . مزیت اول زنگ زدن و زنگ خوردنه . کلا اگه این پیل power on بشه کار میکنه و صدای ورودی و خروجی در این پیل به طور قابل ملاحظه ای بهبود یافته . ویبره هم داره .برخلاف gmate نیاز به هندزفری یا برعکس صحبت کردن با ایپاد !!! رو نداره . مزیت دوم GPRS که بنده با ایرانسل راحت و با سرعت خوبی وصل بودم (پیل نسل دوم از edge پشتیبانی میکنه ) و مزیت آخر که برتری کامل نسبت به نسل اول و gmate که با بلوتوث روشن باطری دستگاه رو میکشه اینه که این پیل در کنار کار خودش میتونه باطری ایپاد رو هم شارژ کنه . یک باطری 1600 میلی ! در اخر هم ظاهر فانتزی این دستگاه که به صورت یک قاب همراه ایپاده و نه بر خلاف نسل اول مثل گوشکوب میمونه نه مثل Gmate دو تا وسیله باید همزمان حمل بشه . این تمام چیزی بود که میتونستم به یک خریدار صادقانه مشاوره بدم . در مورد قیمت این دستگاه چون وارداتیه برا اساس دلار تعیین میشه و با یک سرچ راحت میتونین ببینین هرجا اینو پیدا کردین یا دست دومه یا از خریدای قبله که به قیمت قبلی میدن . قیمت این دستگاه تو بازار بین 200-210 هزار تومانه ( 29 فروردین نود و یک ) بنده اینو به قیمت 192 هزار تومان در تاریخ (14 فروردین نود و یک) خریداری کردم . برای مدت محدود این پیل رو که الان نو محسوب میشه و ازش استفاده ای هم نمیکنم به قیمت 160 هزار تومان بدون چونه میفروشم . در صورت عدم فروش استفاده میکنم و اگه روزی بعدش خواستم بفروشم به قیمت دسته دو خواهم فروخت . خریداراش با شماره 09113006961 اطلاع بدن یا با ایمیل [email protected] در ارتباط باشن ( ممکنه نرسم پیام خصوصی رو چک کنم ) . یا حق . شاد باشید

منتظریییییییییییییییییییییییییییییم

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا