آوانگارد
Registered User
قضیه از این قراره که یه پیکان 83 داشتم لک نداشت. اصلا راه نمیرفت تو پارکینگ افتاده بود چون چندتا ماشین دیگه بود ازین استفاده نمیشد. چند روز قبل یکی از آشناها اومد میخواست بره جایی ماشین خواست ما هم دادیم بهش. رفته با 90 تا سرعت از پشت زده به یه پیکان وانت پارک! ماشین تا شیشه جلو جمع شده خسارت وانت رو داده رفته. الان ماشین له و لورده کرده با جرثقیل برده انداخته تو یه کاراژ خرابه که داریم تو پاکدشت. گفته تمام خسارت ماشین رو میدم (همینی که زده ترکونده) مکانیک بردم نشون دادم میگه حدود 2.5 میلیون خرج داره ماشین سرپا بشه. ضربه اونقدر شدید بوده که موتور مومده عقب اتاق رو سوراخ کرده. داشبورد نصف شده. اونقدر ضربه شدید بوده که کپسول گاز LPG فشار اورده به X پشت صندلی عقب اونو شکسته اومده چسبیده پشت صندلی راننده :blink: شانس آوردیم که CNG نبود وگرنه منفجر میشد. الان ماشین اینارو میخواد: کاپوت، سینی جلو، یه گلگیر، جلوبندی، کمک و فنر، رادیاتور، واترپمپ، استارت و یه سری قطعه خرده ریز که توی ضربه داغون شدن.
حالا میخوام ببینم که چیکار کنم یا ماشین رو همینجوری بفروشم یا درستش کنم. تا قبل از تصادف ماشین 36000 تا راه رفته بود و لک نداشت رنگش.
دوستان لطفا یه نظری بدن من موندم چیکار کنم. به نظرتون همینجوری چند میخرن؟ فکر کنم این آشنای ما 2.5 بهم میده. ماشین رو هم 1.5 بفروشم 4 دستمو میگیره ولی خودم فکر میکنم یه پیکان 83 با 36000 تا کارکرد بدون ضربه و تصادف بالای 5 میارزید این اواخر که ماشین گرون شده. درسته؟
مدیران محترم لطفا منتقل نکنید ببینم چه خاکی باید به سرم بریزم. مرسی
حالا میخوام ببینم که چیکار کنم یا ماشین رو همینجوری بفروشم یا درستش کنم. تا قبل از تصادف ماشین 36000 تا راه رفته بود و لک نداشت رنگش.
دوستان لطفا یه نظری بدن من موندم چیکار کنم. به نظرتون همینجوری چند میخرن؟ فکر کنم این آشنای ما 2.5 بهم میده. ماشین رو هم 1.5 بفروشم 4 دستمو میگیره ولی خودم فکر میکنم یه پیکان 83 با 36000 تا کارکرد بدون ضربه و تصادف بالای 5 میارزید این اواخر که ماشین گرون شده. درسته؟
مدیران محترم لطفا منتقل نکنید ببینم چه خاکی باید به سرم بریزم. مرسی