لنگ سودش نیست ، لنگ پولشه! منظورتون رو از نقد کردن پیپال متوجه نشدم. ایشون پول گرفته ولی در قبال اون پول پرداختی انجام نداده.
بله ! منم نظرم اینه که بیشتر از این ادامه ندین چون با این حرف ها فقط اعتبار خودتون رو خراب میکنید. اگرم میبینید که دارم این پستها رو اینجا میزنم بخاطر اینه که سایر افراد حساب کار دستشون بیاد و طرفشون رو بشناسن. از مدیر بخش هم میخوام که این تاپیک رو قفل کنن چون مثل اینکه بعضی ها دوست دارن همین طور این تاپیک بالا بیاد.
خیلی جالبه lol
اصلا شما فروشنده ای یا خریدار من موندم
حالا یه 4 تا پست کاربر جدید مگه اشکالی داره یا شاید شما کاربر جدید رو آدم حساب نمیکنید
منظور من از نقد کردن همینه که به طور مثال من نوعی مجبور نیستم حتما از طریق فروش پیپال نقدش کنم راحت با وایر کردن همرو یک جا نقد میکنم ایشون هم همینطور همچین احتیاجی ندارن که بیان برای یک قران دوزار این کارها رو بکنن اینکه وارد این کار شدن که سر تا پاش فقط ریسکه تنها از روی راستی و درستیشون هست و به خیلی ها هم لطف کردن
اکثر همینهایی هم که شما به چشم تازه وارد نگاه میکنید من به شخصه میشناسم و میدونم که هر کدوم از این عزیزان صاحبان سایت و هاستینگ و شرکتهای معتبر هستند و فقط به خاطر اینکه اینجا برای زیاد شدن پستهاشون اسپم نکردن دلیل بر بی اهمیت بودن و چیز دیگه ای نخواهد بود و تک تک پستهاشون قابل احترام هست