mirzajavad
کاربر تازه وارد
سلام
meed.ir
برای سایتهای با موضوع حراجی،قرعه کشی،مسابقه و ...
قیمت پایه 10,000 تومان
گام افزایش 1,000 تومان
DetectInvisible.ir
قیمت پایه 100,000
گام افزایش 5,000 تومان
کلمات زیر رو در گوگل جستجو کنین
شناسایی
افراد مخفی
افراد مخفی در یاهو
سایت یاهو
شناسایی افراد مخفی
این کلمات برای دامنه بهینه شده و در صدر جستجو ها هستش ( شاید چند صد هزارتومان باید بدی تا واست بهینه کنن که به این شکل در بیاد )
در ضمن اسکریپت سایت رو هم کسی بخواد میدم ولی کار نمیکنه و باید سورسش رو دستکاری کنین و به یک سایت دیگه وصلش کنین چون سایتی که قبلآ ازش خروجی میگرفتیم بسته شده
DevClub.ir
مناسب سایتهای برنامه نویسی و توسعه دهنده وب و ...
قیمت پایه 5,000 تومان
گام افزایش 1,000 تومان
یک دامین هم در زمینه وبلاگ نویسی آی تی دارم که دوست ندارم اسمی ازش برده بشه چون برای خودم گرفتم ولی الان وقت فعالیت ندارم اگر خواستین و راست کارتون بود پی ام بدین
توجه : نیازمند کارشناسی و ... هم نیستیم و خواهش داریم کسانی که خریدار هستن در تاپیک شرکت کنند.
سپاس
meed.ir
برای سایتهای با موضوع حراجی،قرعه کشی،مسابقه و ...
قیمت پایه 10,000 تومان
گام افزایش 1,000 تومان
DetectInvisible.ir
قیمت پایه 100,000
گام افزایش 5,000 تومان
کلمات زیر رو در گوگل جستجو کنین
شناسایی
افراد مخفی
افراد مخفی در یاهو
سایت یاهو
شناسایی افراد مخفی
این کلمات برای دامنه بهینه شده و در صدر جستجو ها هستش ( شاید چند صد هزارتومان باید بدی تا واست بهینه کنن که به این شکل در بیاد )
در ضمن اسکریپت سایت رو هم کسی بخواد میدم ولی کار نمیکنه و باید سورسش رو دستکاری کنین و به یک سایت دیگه وصلش کنین چون سایتی که قبلآ ازش خروجی میگرفتیم بسته شده
DevClub.ir
مناسب سایتهای برنامه نویسی و توسعه دهنده وب و ...
قیمت پایه 5,000 تومان
گام افزایش 1,000 تومان
یک دامین هم در زمینه وبلاگ نویسی آی تی دارم که دوست ندارم اسمی ازش برده بشه چون برای خودم گرفتم ولی الان وقت فعالیت ندارم اگر خواستین و راست کارتون بود پی ام بدین
توجه : نیازمند کارشناسی و ... هم نیستیم و خواهش داریم کسانی که خریدار هستن در تاپیک شرکت کنند.
سپاس