• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش چند مدل تبلت چینی درجه 1 به قیمت عالی بین 200 تا 500 هزار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghajalal

Registered User
لایک‌ها
149
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان در فروم پرشین تولز

از این پس چند مدل تبلت درجه 1 چینی(که چند نمونه آنها در سایتهایی مانند ایران شیپینگ موجود هست) در این تاپیک برای شما دوستان عزیز قرار خواهد گرفت

در این تاپیک من قیمت ها را بسیار منصفاته تر از سایت های مشابه میزنم و هدفم رقابت نیست بلکه میخام به قیمت کمتری برای دوستان وارد کنم.

من خودم ماهانه چند تبلت خریداری میکنم و آنها را در لیست تبلتهای موجود در ایران این تاپیک قرار خواهم داد.

تفاوت فروشگاه من(که به زودی افتتاح خواهد شد!) با دیگر سایت ها در این هستش که :
1- احتمالا بقیه سایت ها تبلت را 15-20 روزه به دست شما برسونند ولی تبلت های ما حدودا 20-30 روزه بدست شما میرسه
2- تمامی تبلت های خریده شده از ما دارای بیمه هستند که مبلغ 5000 تومان هزینه بیمه این وسایل می باشد.
3- بنده سعی میکنم تا مدل های متنوع تری را برای دوستان قرار بدم
4- قیمت های ما بدلیل اینکه فعلا هزینه ای برای سایت مون نمیدیم بسیار کمتر از سایت های مشابه می باشد.
5- برای اولین بار ما این دستگاه ها را به مدت 1 سال برای شما عزیزان گارانتی می کنیم و با هماهنگی هایی که با پست انجام شده قرار است هزینه پست این تبلت ها به کشور چین 20000 تومان شده و هزینه ارسال از چین به ایران نیز رایگان باشد.

هر مدل در یک پست جداگانه به همراه عکس و توضیحات کاملا انگلیسی برای شما عزیزان گذاشته میشه

خوب حالا درباره این تبلت ها هم لازم میدونم کمی اطلاعات به دوستانی که تازه با این تبلت ها آشنا میشن قرار بدم :

تبلت هايي که در اين تاپيک معرفي ميشوند براي سفارش ، بعد از سفارشی ما از سایت های معتبر چینی انجام می دهیم ،چند روز (2-3روز ) طول میکشه تا اون سایت های چینی این تبلت ها را آماده کنه و برای ما پست کنه (البته برای آدرسی که شما به ما دادین) مدت زمان تقریبی برای پست هم طبق اینکه بنده چند خرید از این سایت داشتم حدود 20 روز هست.
البته اگر دوستان مایل باشند میشه از پست های دیگه ای مثل dhl و ems استفاده کرد که قیمت بیشتری(تقریبا 30000) دارند (و احتمالا گمرکی بیشتری هم بهشون بخوره ) استفاده کرد که 1هفته ای بدست شما میرس ولی ما همون عادی را پیشنهاد میکنیم.

نکات مهم:

1- در مورد گمرکی که به این تبلت ها تعلق میگیره اکثرا معافیت بهشون میخوره ولی شاید گمرک محل شما سخت گیر باشه و مبلغی از شما بگیره که غالبا این مبلغ کمتر از 10000 هست.

2- شما میتونین دستگاه را به مدت 2 روز بعد از تحویل تست کنید و در صورت خرابی با ما تماس بگیرید تا پول شما عودت داده شود

3- کیفیت این تبلت ها بسیار بالاست و از جمله وسایلی اند که برای مصرف خود چین و ارسال به اروپا هستن و کیفیتشون در حد بالاست ولی بدیهی هست که هیچ وقت به سامسونگ نمیرسه و اگه به سامسونگ 18 بدیم این تبلت ها 15 براشون خوبه .(نمره از 20)

4- در صورت داشتن سوال ابتدا در اینترنت جستجو کنین و در صورتی که به جواب نرسیدیدن با ما تماس بگیرید.

5- با توجه به نوسانات دلار احتمال اینکه قیمت ها کمی کم یا زیاد بشن هست قبل از خرید نوع تبلت را پ خ کنید تا قیمت روز را براتون بفرستم.

مدلوضعیتقیمت تمام شدهتعداد
onda vx610wتا 2 هفته دیگه بدستمون میرسه2600001
ainol novo7 aouraتا 2 هفته دیگه بدستمون میرسه3500001

1- تبلت هایی که قراره به دستمون برسه به محض اینکه بدست ما رسید در سایت وضعیتش موجود میشه

2-قیمت موجود ها 10 الی 15 هزار تومن از اون هایی که قراره سفارش بدیم گرونتر در می آد

3- چند وسایل جانبی هم هست که قیمت ها به شرح زیر هست

1- قلم مخصوص صفحه خازنیتا 2 هفته دیگه بدستمون میرسه7000تومان3
2- کیس + کیبوردناموجود35000تومان--
3- کیسناموجود20000 تومان--

در حال ایجاد سایت هستیم

لیست تبلت تا به زودی قرار خواهد گرفت

در صورتی که تبلتی را مناسب میبینین پ خ کنین تا در لیست اضافه کنم.

فایل های ضمیمه

• fai9h3xn9tqu64nbwke8.jpg
    fai9h3xn9tqu64nbwke8.jpg
    174.4 KB · نمایش ها: 222
Last edited:

davudam

Registered User
لایک‌ها
75
onda vx610w
هر وقت دست رسید یه خبر بهم بده میخام

به نقل از aghajalal :
به نقل از davudam :
هر وقت دست رسید یه خبر بهم بده میخام
ساکنه کجایید؟

در صورتی که میخاید الان میتونین 250000 به حسای واریز کنین تا براتون سفارش بدم

شما خودتو بزار جایه من الان چه میکردید؟؟؟؟؟
اینجا اعلام میکنم :سفارش بده بعد از شما میگیرم

Last edited:

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
استارتر محترم ،
لطف کنید ادب رو رعایت کنید وگرنه باهاتون برخورد میشه

جناب davudam هم حرف نا به جایی نزد که پستش حذف بشه
اعتماد سازی لازمه ی معامله است

پس لطف کنید رعایت کنید .

در ضمن ، عکس های پست اول رو مطابق قوانین اصلاح کنید
http://forum.persiantools.com/t213773.html
در صورت عدم رعایت قوانین عکس از کالا ، تاپیکتون حذف میشه

davudam

Registered User
لایک‌ها
75
اقا جلال من چیزی نگفتم ولی الان به سابقه داراش نمیشه اعتماد کرد شما که پاکه پاکید

samand72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان در فروم پرشین تولز

از این پس چند مدل تبلت درجه 1 چینی(که چند نمونه آنها در سایتهایی مانند ایران شیپینگ موجود هست) در این تاپیک برای شما دوستان عزیز قرار خواهد گرفت

در این تاپیک من قیمت ها را بسیار منصفاته تر از سایت های مشابه میزنم و هدفم رقابت نیست بلکه میخام به قیمت کمتری برای دوستان وارد کنم.

من خودم ماهانه چند تبلت خریداری میکنم و آنها را در لیست تبلتهای موجود در ایران این تاپیک قرار خواهم داد.

تفاوت فروشگاه من(که به زودی افتتاح خواهد شد!) با دیگر سایت ها در این هستش که :
1- احتمالا بقیه سایت ها تبلت را 15-20 روزه به دست شما برسونند ولی تبلت های ما حدودا 20-30 روزه بدست شما میرسه
2- تمامی تبلت های خریده شده از ما دارای بیمه هستند که مبلغ 5000 تومان هزینه بیمه این وسایل می باشد.
3- بنده سعی میکنم تا مدل های متنوع تری را برای دوستان قرار بدم
4- قیمت های ما بدلیل اینکه فعلا هزینه ای برای سایت مون نمیدیم بسیار کمتر از سایت های مشابه می باشد.
5- برای اولین بار ما این دستگاه ها را به مدت 1 سال برای شما عزیزان گارانتی می کنیم و با هماهنگی هایی که با پست انجام شده قرار است هزینه پست این تبلت ها به کشور چین 20000 تومان شده و هزینه ارسال از چین به ایران نیز رایگان باشد.

هر مدل در یک پست جداگانه به همراه عکس و توضیحات کاملا انگلیسی برای شما عزیزان گذاشته میشه

خوب حالا درباره این تبلت ها هم لازم میدونم کمی اطلاعات به دوستانی که تازه با این تبلت ها آشنا میشن قرار بدم :

تبلت هايي که در اين تاپيک معرفي ميشوند براي سفارش ، بعد از سفارشی ما از سایت های معتبر چینی انجام می دهیم ،چند روز (2-3روز ) طول میکشه تا اون سایت های چینی این تبلت ها را آماده کنه و برای ما پست کنه (البته برای آدرسی که شما به ما دادین) مدت زمان تقریبی برای پست هم طبق اینکه بنده چند خرید از این سایت داشتم حدود 20 روز هست.
البته اگر دوستان مایل باشند میشه از پست های دیگه ای مثل dhl و ems استفاده کرد که قیمت بیشتری(تقریبا 30000) دارند (و احتمالا گمرکی بیشتری هم بهشون بخوره ) استفاده کرد که 1هفته ای بدست شما میرس ولی ما همون عادی را پیشنهاد میکنیم.

نکات مهم:

1- در مورد گمرکی که به این تبلت ها تعلق میگیره اکثرا معافیت بهشون میخوره ولی شاید گمرک محل شما سخت گیر باشه و مبلغی از شما بگیره که غالبا این مبلغ کمتر از 10000 هست.

2- شما میتونین دستگاه را به مدت 2 روز بعد از تحویل تست کنید و در صورت خرابی با ما تماس بگیرید تا پول شما عودت داده شود

3- کیفیت این تبلت ها بسیار بالاست و از جمله وسایلی اند که برای مصرف خود چین و ارسال به اروپا هستن و کیفیتشون در حد بالاست ولی بدیهی هست که هیچ وقت به سامسونگ نمیرسه و اگه به سامسونگ 18 بدیم این تبلت ها 15 براشون خوبه .(نمره از 20)

4- در صورت داشتن سوال ابتدا در اینترنت جستجو کنین و در صورتی که به جواب نرسیدیدن با ما تماس بگیرید.

5- با توجه به نوسانات دلار احتمال اینکه قیمت ها کمی کم یا زیاد بشن هست قبل از خرید نوع تبلت را پ خ کنید تا قیمت روز را براتون بفرستم.

onda vx610wتا 2 هفته دیگه بدستمون میرسه2600001
ainol novo7 aouraتا 2 هفته دیگه بدستمون میرسه3500001

1- تبلت هایی که قراره به دستمون برسه به محض اینکه بدست ما رسید در سایت وضعیتش موجود میشه

2-قیمت موجود ها 10 الی 15 هزار تومن از اون هایی که قراره سفارش بدیم گرونتر در می آد

3- چند وسایل جانبی هم هست که قیمت ها به شرح زیر هست

1- قلم مخصوص صفحه خازنیتا 2 هفته دیگه بدستمون میرسه7000تومان3
2- کیس + کیبوردناموجود35000تومان--
3- کیسناموجود20000 تومان--

در حال ایجاد سایت هستیم

لیست تبلت تا به زودی قرار خواهد گرفت

در صورتی که تبلتی را مناسب میبینین پ خ کنین تا در لیست اضافه کنم.
این آقائی که میگن پول بریزین من سفارش میدم کلاهبرداری بیش نیستن مواظب باشین پولتون هدر نره که مطمئنم بعد از ریختن پول پولتون به باد رفته مراقب کلاهبردارای اینجوری باشین

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا