به گوشيه SIII ميخوره؟
يعني اون سمتش جاي اتصال HDMI داره؟درسته؟
اين قابليت MHL يعني چي دقيقا"؟
ممنون
سلام عزیزسلام دوست عزیز.
قیمت نوش حدود 40 هست.
من پایه هستم. ولی بیشتر دیگه ارزش دردسر نداره.
در ضمن میتونم حضوری ازت بگیرم.
سلام،با SIII سازگاری نداره! منم قیمت پایه هستم.بله دوست عزیز به SIII می خوره ...دقیقا اونطرفش خروجی HDMI داره ... برای گوشی هایی مثل SIII,SII, Note و خیلی از گوشی های دیگه که پورت HDMI ندارن، برای اینکه خروجی HDMI داشته باشین یه قابلیت که mhl یا Mobile High-Definition Linkبه گوشی اضافه شده که برای استفاده از اون یه مبدل mhl به پورت usb گوشی وصل میشه و خروجی HDMI میده ... اینیکه من دارم تولید خود سامسونگ هستش و اصلیه .. قیمتش اگه بتونی پیدا کنی زیر 45 نیستش ..
سلام
پايه خريدارم + هزينه ارسال با من
با تشکر
اون دوستمون جنساش رو همیشه گرون میفروشه.
به هر حال نوش حدود 45 هست.
ولی دوست عزیز روی SIII کار نمیکنه. اطلاعات غلط میدی بعد میخرن رو دست طرف باد میکنه!
سلام،با SIII سازگاری نداره! منم قیمت پایه هستم.
دوست عزیز با note سازگاره متاسفنه موقع یادم یادم رفنه الان اصلاح میشه ..نوت رو نگذاشتی یعنی با نوت کار نمیکنه؟
دوست عزیز این یه مزایده است ..قیمت آخر پ.خ کن
سلام دوست من .
چه چیزهایی میشه به این وصل کرد ؟
باشه دوست عزیز .. طبق قانون مزایده فعلا مال شما ...یا اینکه خیلی پایینهدوست عزیز مزایده تا فردا شب هستش دیگه؟ من اولین نفری بودم که پایه خواستم.
سلام سید جان ..
این مبدل به پورت usb گوشی های تو لیست پست اول وصل میشه(مثلا s2, note, evo 3d, nexus , ..) و بهشون خروجی HDMI اضافه می کنه .. ابته فقط گوشی نیستش ...انجا توضیح کامل در موردش هست Mobile High-Definition Link
در واقع شرکتهای سازنده گوشی به جای گذاشتن پورت HDMI ،این قابلیت به usb گوشی دادن که به وسیله ی این تبدیل خروجی HDMi رو واسه گوشی ها فراهم کنن
![]()
ممنون دوست عزیزم بابت اطلاعاتی که دادی .....