• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کارت زیبا 7790 قوی تر از gtx750 و r7 260x

Amir.Coder

Registered User
لایک‌ها
80

فروش کارت 7790 سافایر با کولینگ فوق العاده

کارت بسیار تمیزه و درحد چند هفته کار کرده، بازی ها فقط باهاش تست شدن و هیچ استفاده ای نشده

چهارسال پیش که کارت خریداری شد، بنده به شهر دیگری رفتم و کارت چهارسال درخانه بی استفاده ماند

طبق بنچمارکی که اینجا ازش گرفتم امتیاز 3319 رو اورد که طبق چارت بنچمارک از gtx750 و r7 260x قوی تره و درحد rx550 هست

فروش فوری قیمت 550 تومان

بازی GTA V رو در مانیتور 40 اینچ روی فول اچ دی 90 تا 100 فریم اجرا میکنه

تعویض با کارت قوی تر هم دارم1050 960 و rx560

Last edited:

vampirekain

Registered User
لایک‌ها
2,137
سلام عزیز
صبح بخیر
بعنوان پیشنهاد شد

AminmB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,513
سلام 1050 2gb dual Asus با گارانتی تا ۹۹ موجوده و rx560 Strix GAMING 4gb با گارانتی تا ۲۰۲۰ پیشنهادتون برا تعویض رو پ.خ کنید

Amir.Coder

Registered User
لایک‌ها
80
فعلا برای این دوست عزیزمون

سلام 1050 2gb dual Asus با گارانتی تا ۹۹ موجوده و rx560 Strix GAMING 4gb با گارانتی تا ۲۰۲۰ پیشنهادتون برا تعویض رو پ.خ کنید
دوست عزیز نتونستم براتون پیام بفرستم محدودیت داشتین. اگه ۵۶۰ مدل هزار ریز پردازنده هست ۵۰۰ تومن سر میدم برای 1050 هم ۵۰۰ تومان

Amir.Coder

Registered User
لایک‌ها
80

2g باشه 600/000 هستم

نه دوست من یک گیگه
اما باور کنید دو گیگ حافظه روی ۷۷۹۰ بیهوده است.
شخصا داشتم دوگیگش رو وقتی بازی رو به تنظیماتی برسونید که بیش از یه گیگ مموری نیاز باشه خود پردازنده کارت بیشتر نمی‌کشه و بازی تا ۲۰ فریم پایین میاد که اصلا قابل استفاده نیست
مدل دو گیگش تاپیک کناری تا ۷۶۰ پیشنهاد خورده که فقط اتلاف هزینه هست

Last edited:

EmpireWorld

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,770
نه دوست من یک گیگه
اما باور کنید دو گیگ حافظه روی ۷۷۹۰ بیهوده است.
شخصا داشتم دوگیگش رو وقتی بازی رو به تنظیماتی برسونید که بیش از یه گیگ مموری نیاز باشه خود پردازنده کارت بیشتر نمی‌کشه و بازی تا ۲۰ فریم پایین میاد که اصلا قابل استفاده نیست
مدل دو گیگش تاپیک کناری تا ۷۶۰ پیشنهاد خورده که فقط اتلاف هزینه هست
توی کارت گرافیک حافظه مهم نیست
چیزی که مهمه پهنای باند و باس مموری هست
گرچه پهنای باند این کارتی هم که شما دارید توی مدل 1 گیگ با 2 گیگش تفاوت آنچنانی نداره

zaminz

Registered User
لایک‌ها
1,103
توی کارت گرافیک حافظه مهم نیست
چیزی که مهمه پهنای باند و باس مموری هست
گرچه پهنای باند این کارتی هم که شما دارید توی مدل 1 گیگ با 2 گیگش تفاوت آنچنانی نداره
برای گیم های قدیمی بله اما برای جدیدا رم بسیار مهمه هر چقدرم جی پی یو قوی باشه وقتی رم کم بیاره از رم سیستم استفاده میکنه که باعث افت شدید فریم میشه

Amir.Coder

Registered User
لایک‌ها
80
برای گیم های قدیمی بله اما برای جدیدا رم بسیار مهمه هر چقدرم جی پی یو قوی باشه وقتی رم کم بیاره از رم سیستم استفاده میکنه که باعث افت شدید فریم میشه
نه دوست من اشتباه میکنید
من r7 260x دو گیگ رو دارم رو سیستم کناری
توی مثلا بازی assassin's creed syndicate باید تنظیمات بازی رو هم روی مدل 1 گیگ هم مدل 2 گیگ تا انتها اورد پایین تا به 40-50 فریم برسه بازی و اون موقع حدود 700 800 مگ از مموری گرافیک استفاده میشه
حالا شما حسابشو بکن تنظیماتی بذاری که استفاده مموری برسه به 1.5 گیگ یا 2 گیگ، توی 7790 دو گیگ ، فریمی که میگیری میشه 10 توی 7790 یک گیگ فریمی که میگیری میشه 5 ! حالا نه 5 فریم نه ده فریم قابل بازی نیستن وشما باید رو همون تنظیمات پایین بازی کنی
منظورم اینه که 7790 به خاطر هسته ضعیفش بیشتر از یک گیگش بی استفاده میشه و دوگیگش صرفا جنبه تبلیغاتی داره.
البته با این حال بنده قیمت رو 150 پایین تر از مدل دو گیگ زدم، بنچمارک های مدل 2 گیگ و 1 گیگ رو ببینید متوجه میشید

zaminz

Registered User
لایک‌ها
1,103
نه دوست من اشتباه میکنید
من r7 260x دو گیگ رو دارم رو سیستم کناری
توی مثلا بازی assassin's creed syndicate باید تنظیمات بازی رو هم روی مدل 1 گیگ هم مدل 2 گیگ تا انتها اورد پایین تا به 40-50 فریم برسه بازی و اون موقع حدود 700 800 مگ از مموری گرافیک استفاده میشه
حالا شما حسابشو بکن تنظیماتی بذاری که استفاده مموری برسه به 1.5 گیگ یا 2 گیگ، توی 7790 دو گیگ ، فریمی که میگیری میشه 10 توی 7790 یک گیگ فریمی که میگیری میشه 5 ! حالا نه 5 فریم نه ده فریم قابل بازی نیستن وشما باید رو همون تنظیمات پایین بازی کنی
منظورم اینه که 7790 به خاطر هسته ضعیفش بیشتر از یک گیگش بی استفاده میشه و دوگیگش صرفا جنبه تبلیغاتی داره.
البته با این حال بنده قیمت رو 150 پایین تر از مدل دو گیگ زدم، بنچمارک های مدل 2 گیگ و 1 گیگ رو ببینید متوجه میشید
قیمتی که شما گذاشتید کاملا منصفانست و خدمتت عرض کنم جی پی یو 7790 اینقدر قدرت داره که حداقل از 1.5 گیگ رم استفاده کنه.دوستانی که از رزولوشن پایین تر از 1080 استفاده میکنند میتونند با کمی پایین اوردن تنظیمات استفاده بهینه کنند

tsd137

Registered User
لایک‌ها
857
من مدل ایسوز oc همین رو داشتم پهنای باند حافظه اگر اشتباه نکنم چیزی حدود 100gb/s بود
اگر لطف کنید عکس از gpuz و تست furmark هم از کارت قرار بدید تا خیال خریدار راحت بشه بد نیست عزیز.

Amir.Coder

Registered User
لایک‌ها
80
من مدل ایسوز oc همین رو داشتم پهنای باند حافظه اگر اشتباه نکنم چیزی حدود 100gb/s بود
اگر لطف کنید عکس از gpuz و تست furmark هم از کارت قرار بدید تا خیال خریدار راحت بشه بد نیست عزیز.
چشم شرمنده که فراموش کردم قرار بدم
خدمت شما

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    46.5 KB · نمایش ها: 29

Amir.Coder

Registered User
لایک‌ها
80
عزیز پایان مزایده کی هست ؟!
سلام دوست من
بنده به صورت مزایده ثبت نکردم و بیشتر درحالت عادی دارم پیشنهاد های دوستان رو در پیغام خصوصی دریافت میکنم
شما تا چه روزی پیشنهادتون پابرجاست و چقدر عجله دارین؟

Amir.Coder

Registered User
لایک‌ها
80
دوستان در پیغام خصوصی 500 مشتری داره
فردا آخرین روز تاپیک هست و قیمت فروش فوری رو 550 گذاشتم
اگه مشتری نباشه به دوستمون تقدیم میشه

بالا