به نظر شما اگه ایشون کلاهبردار بودن با همون نام کاربری تو لیون اینجا به فعالیت خودشون ادامه میدادن؟!
به نظر بنده شما یه جای کارتون میلنگه که بیروا تهمت میزنین!
چون تو همین قضایا که گفتین کلاهبرداری در کار نبوده فقط معاملات مورد پسند دلالان عزیز که ماشاالله کمم نیستن هزارتاهم نوچه دارن پیش نرفته! و باعث اخراج شدن این بنده خدا از لیون شده..
این دوستمون همشهری بنده هستن و کاملا میشناسمشون و به هیچ عنوان ازشون تو هیچ معامله ای بدقولی یا خدایی نکرده کلاهبرداری ندیدم و اتفاقا تا جای ممکن با مشتریشون راه میان..
شما بجای اینکه یه طرفه ب قاضی بری و به این شکل تهمت بزنی به ایشون بد نیست به دلیل اخراج شدن ایشون تو لیون هم نگاهی مینداختی..
این دوستمون از قیمت یه کالایی خبر نداشتن قیمت کم گفتن و چون به یه دلال نفروختن با اون قیمت متاسفانه محکوم شدن، که اصلا حقشون نبود اینطور باهاشون رفتار بشه..
من کاری با اشتباهاتشون در نحوه پاسخگویی به دوستان و.. ندارم چون هیچکس بی عیب نیست ولی اینو وظیفه خودم میدونستم که اطلاع رسانی کنم که تمام تهمتایی که به دوستمون میزنن بیرواست و ایشون در ازای پولی که از مشتریشون بابت جنس میگیرن با بهترین بسته بندی و در اسرا وقت براشون ارسال میکنن، من خودم چندین بار با ایشون معامله داشتم همچنین هم دارم و هیچگونه مشکلی از دوستمون ندیدم تا باحال و مطمئن هم هستم هیچوقت هم نمیبینم..
در اخر به استارتر عزیز هم توصیه میکنم حتما اسپم این اقارو گذارش کنن و تو تمام تاپیکاشون این نکترو ذکر کنن اسپم = گذارش، حتی اگه لازم میدونن تو مراجع قانونی این تهمتارو پیگیری کنن چون هتک حرمت شده بهشون از طرف این اشخاص، اینطوری دیگه هر کس به راحتی نمیتونه وارد تاپیک کسی بشه و به راحتی تهمتای بی روا بزنه..
موفق باشید..