• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده فروش کارت گرافیک 980TI gigabyte EXTREME

mahanhemmati68

Registered User
لایک‌ها
32
بنام خدا .....
فروش کارت گرافیک 980 TI ....
کارت بسیار تمیز و مرتب هست دارای گارانتی تا feb 2019
فقط برای گیم و وب گردی مورد استفاده بوده
همه متعلقات کامل
قیمت پایه : 1770
فوری هم : بالاترین پیشنهاد میباشد
شماره تماس هم : 09168625911 ( همتی )
با تشکر ......
kart ok 1.jpg
445414692_24112.jpg
مشاهده پیوست 1050524

sambex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
پایه خریدارم
تماس گرفتم جواب ندادید
09112788996

TheSentimental

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15

aliezq

Registered User
لایک‌ها
79
با سلام خدمت دوستان پرشین.

ایشون کلاه بردار هستن و بسیار مواظب باشین .

چهره اصلی ایشون رو تو لیون کامپیوتر برملا کردن و اخراج شدن .

https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/83424-معرفی-اکانت-جدید-کلاهبردار/&tab=comments#comment-983660

https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/82834-عاقبت-معامله-با-افراد-با-امتیاز-بالا-مث-mahanhemati68/

سلام دوست عزیز
بنده خدا کلاه بردار نیست به کسی بدهکار نیست از کسی هم پولی نخورده تاپیک لیونو چک کردم
فقط به معامله تعهد نداشتن چون بالاتر پیشنهاد دادن بهش به قبلیا جنسو ندادن که به نظرم اینم خیلی بده

mahanhemmati68

Registered User
لایک‌ها
32
بعضی ها انقد شعورشون نمیرسه که کسی کارتی که داره مفت نخریده که بخاد مفت بده به دلال ...
این تاپیک هم که زده شده توسط یه افغانی زده...
نمیدونم چی میخاد از جون من....

Arash-kooshki

Registered User
لایک‌ها
106
با سلام خدمت دوستان پرشین.

ایشون کلاه بردار هستن و بسیار مواظب باشین .

چهره اصلی ایشون رو تو لیون کامپیوتر برملا کردن و اخراج شدن .

https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/83424-معرفی-اکانت-جدید-کلاهبردار/&tab=comments#comment-983660

https://forum.lioncomputer.ir/index.php?/topic/82834-عاقبت-معامله-با-افراد-با-امتیاز-بالا-مث-mahanhemati68/
به نظر شما اگه ایشون کلاهبردار بودن با همون نام کاربری تو لیون اینجا به فعالیت خودشون ادامه میدادن؟!
به نظر بنده شما یه جای کارتون میلنگه که بیروا تهمت میزنین!
چون تو همین قضایا که گفتین کلاهبرداری در کار نبوده فقط معاملات مورد پسند دلالان عزیز که ماشاالله کمم نیستن هزارتاهم نوچه دارن پیش نرفته! و باعث اخراج شدن این بنده خدا از لیون شده..
این دوستمون همشهری بنده هستن و کاملا میشناسمشون و به هیچ عنوان ازشون تو هیچ معامله ای بدقولی یا خدایی نکرده کلاهبرداری ندیدم و اتفاقا تا جای ممکن با مشتریشون راه میان..
شما بجای اینکه یه طرفه ب قاضی بری و به این شکل تهمت بزنی به ایشون بد نیست به دلیل اخراج شدن ایشون تو لیون هم نگاهی مینداختی..
این دوستمون از قیمت یه کالایی خبر نداشتن قیمت کم گفتن و چون به یه دلال نفروختن با اون قیمت متاسفانه محکوم شدن، که اصلا حقشون نبود اینطور باهاشون رفتار بشه..
من کاری با اشتباهاتشون در نحوه پاسخگویی به دوستان و.. ندارم چون هیچکس بی عیب نیست ولی اینو وظیفه خودم میدونستم که اطلاع رسانی کنم که تمام تهمتایی که به دوستمون میزنن بیرواست و ایشون در ازای پولی که از مشتریشون بابت جنس میگیرن با بهترین بسته بندی و در اسرا وقت براشون ارسال میکنن، من خودم چندین بار با ایشون معامله داشتم همچنین هم دارم و هیچگونه مشکلی از دوستمون ندیدم تا باحال و مطمئن هم هستم هیچوقت هم نمیبینم..

در اخر به استارتر عزیز هم توصیه میکنم حتما اسپم این اقارو گذارش کنن و تو تمام تاپیکاشون این نکترو ذکر کنن اسپم = گذارش، حتی اگه لازم میدونن تو مراجع قانونی این تهمتارو پیگیری کنن چون هتک حرمت شده بهشون از طرف این اشخاص، اینطوری دیگه هر کس به راحتی نمیتونه وارد تاپیک کسی بشه و به راحتی تهمتای بی روا بزنه..
موفق باشید..

miladsooti

Registered User
لایک‌ها
379
ایشون کلاه بردار نیستن. ممکنه سر قیمت یا نحوه ارسال یکم تغییر عقیده داده بشه که توی خیلی از معاملات این اتفاق میوفته. ایشون پول کسی رو نخوردن.
میتونین با واسطه خرید کنین که خیالتون راحت باشه. منم با واسطه باهاشون معامله کردم و مشکلی هم نداشتم.

mahanhemmati68

Registered User
لایک‌ها
32
آقا درکشون پایینه که من گرافیک ۱۰۷۰ رو نمیتونم بدم ۱۶۰۰.....
آخه کی گرافیک 1070 رو داده ۱۶۰۰ که من الان بدم
یا پیام میدن 980Ti رو برامون بزن همکاری ۱۳۰۰
انگار ارث پدرشه....
بگذریم .....

miladsooti

Registered User
لایک‌ها
379
الان 1060 رو 1.5 میفروشن. 1070 رو دیگه زیر 2 تومن کسی نمیده.
این سری خیلی به 1070 نزدیکه چون اور کلاک بالایی داره. و ارزش زیادی

mahanhemmati68

Registered User
لایک‌ها
32
به نظر شما اگه ایشون کلاهبردار بودن با همون نام کاربری تو لیون اینجا به فعالیت خودشون ادامه میدادن؟!
به نظر بنده شما یه جای کارتون میلنگه که بیروا تهمت میزنین!
چون تو همین قضایا که گفتین کلاهبرداری در کار نبوده فقط معاملات مورد پسند دلالان عزیز که ماشاالله کمم نیستن هزارتاهم نوچه دارن پیش نرفته! و باعث اخراج شدن این بنده خدا از لیون شده..
این دوستمون همشهری بنده هستن و کاملا میشناسمشون و به هیچ عنوان ازشون تو هیچ معامله ای بدقولی یا خدایی نکرده کلاهبرداری ندیدم و اتفاقا تا جای ممکن با مشتریشون راه میان..
شما بجای اینکه یه طرفه ب قاضی بری و به این شکل تهمت بزنی به ایشون بد نیست به دلیل اخراج شدن ایشون تو لیون هم نگاهی مینداختی..
این دوستمون از قیمت یه کالایی خبر نداشتن قیمت کم گفتن و چون به یه دلال نفروختن با اون قیمت متاسفانه محکوم شدن، که اصلا حقشون نبود اینطور باهاشون رفتار بشه..
من کاری با اشتباهاتشون در نحوه پاسخگویی به دوستان و.. ندارم چون هیچکس بی عیب نیست ولی اینو وظیفه خودم میدونستم که اطلاع رسانی کنم که تمام تهمتایی که به دوستمون میزنن بیرواست و ایشون در ازای پولی که از مشتریشون بابت جنس میگیرن با بهترین بسته بندی و در اسرا وقت براشون ارسال میکنن، من خودم چندین بار با ایشون معامله داشتم همچنین هم دارم و هیچگونه مشکلی از دوستمون ندیدم تا باحال و مطمئن هم هستم هیچوقت هم نمیبینم..

در اخر به استارتر عزیز هم توصیه میکنم حتما اسپم این اقارو گذارش کنن و تو تمام تاپیکاشون این نکترو ذکر کنن اسپم = گذارش، حتی اگه لازم میدونن تو مراجع قانونی این تهمتارو پیگیری کنن چون هتک حرمت شده بهشون از طرف این اشخاص، اینطوری دیگه هر کس به راحتی نمیتونه وارد تاپیک کسی بشه و به راحتی تهمتای بی روا بزنه..
موفق باشید..

آرش جان این بچه با هدف مزخرف گفتن اومده ثبت نام کرده که بگه من فلان و فلان هستم ...
خودتو ناراحت نکن داداش تا بوده هستن از این جور جانورانی که موفقیت هیچکس ونمیخان همیشه هم حرص میزنن واسه ماله مردم ....

sambex

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
هنوز هم منتظر پیشنهادات دیگه هستین؟

amirjk

Registered User
لایک‌ها
816
موجوده

بالا