ممنون بابت پیشنهاد ولی فقط فروش
مقداری پایین هست پیشنهادتون دوست عزیز فعلا قیمت پایه رو همین 350 میزنم پیشنهاد شما رو هم مد نظر قرار میدم .
پ.خ شد دوست عزیز.
سلام . داداش اگه واسطه با امتیاز بالا داشته باشید من خریدارم .سلام عزیزان کارت همچنان موجوده یکی از عزیزان قرار بود بخره که فعلا خبری نیست قیمت اخر همینه 350 الانش قیمت عالی چند جا پرسیدم تا 400 قیمت گذاری کردن ولی من تصمیم گرفتم انصافو رعایت کنم
بنده هم ساکن خوزستان هستم
اینم تست های GPU-Z
خواهش میکنم اگه خریدار واقعی هستید پیغام بدید
برای اعتماد سازی هم اینجا 2 3 تا معامله داشتم با اقای فیروزی هم معامله داشتم که فرد مورد اعتمادی هستن اینجا توی Bazicenterهم اکثرا میشناسن منو 2 عدد PS3اونجا فروختم خواستید اکانتمو بدم
بعضی دوستان درخواست کردن اون ارسال بعد واریز خداییش جنس خودتون بود اینکارو میکردید؟یبار من اینکارو کردم چوبشو خوردم طرف خودش به خودش تخفیف دادو و پولو کامل نریخت مثلا فرد مطمئنی هم بود خدایی نکرده برداشت بد نشه فکر نکنید منظورم اینه که شما هم اینکارو میکنید ولی خوب دیگه تصمیم گرفتم اینطوری معامله نکنم
سلام نه متاسفانه کسی رو ندارمسلام . داداش اگه واسطه با امتیاز بالا داشته باشید من خریدارم .
سلام دوباره . داداش چند سوالسلام نه متاسفانه کسی رو ندارم
1-کارت از یکی از اشنایان گرفتم باز شده بود ولی نو نو بودسلام دوباره . داداش چند سوال
1-کارت از اول دست خودتون بود؟
2-چه مدت هست کارت را خریدید ؟
3- کارت اورکلاک شده ؟
4- برای تعویض خمیر سیلیکون و یا تعمیر خود کارت یا فنش باز شده تا حالا ؟
355 برا منخوب عزیزان با اقای m.shabani که یکی از مورد اعتماد ترین افراد این فرومه صحبت کردم پذیرفتن که واسطه بشن برای ما دیگه فکر نمیکنم مشکلی وجود نداشته باشه از این بابت شما اول پول رو به حساب ایشون واریز میکنید من کارت رو ارسال میکنم شما اوکی میدید پول به حساب من واریز میشه بعد هم یه امتیاز بازارچه به اقای شعبانی داده میشه
مزایده میزارم تا امشب ساعت 24 هر کس بالاترین قیمت خواستن کارت ماله ایشون قیمت پایه 350 گام 5 پست با خریدار قیمت رو هم همینجا توی تاپیک اعلام کنید نه پیغام خصوصی
تست با برنامه خاصی رو هم میخواید بگید همین الان بزارم تا خیالتون راحت بشه
فقط یچیز خواهش و تمنا میکنم اگر و اگر قصد خرید ندارید یا پشیمون میشید یا قصد دارید بعد خرید اذیت کنید اصلا پیشنهاد ندید همین ابتدا و هم مارو هم مردم رو سر کار نذارید
با تشکر