• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کاسکو با قفس ( مفت)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
سلام

میخوام کاسکو ی خودمو بفروشم :(

دلیل فروش هم فقط اینه که تو این اواخر اصلا مشغله کاری امون نمیده به این طوطی برسم و میترسم افسردگی بگیره و گناه داره

------------
خود طوطی کاملا سالمه و هیچ مریضی نداره
کامـــلا اهلی هستش
فقط تازگی ها رفته تو لک که یه زره حالت پر هاش پریشونه همین
( البته این حرف و از حودم نزدم و پیش یه متخصص بردم ایشون این نظر رو دادن )

قیمت پایه : 450 تومان
به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه

این هم یه عکس
* تلاش کردم که توی عکس کاملا مشخص باشه

002.jpg

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
مطمئنی پر کنی نکرده، رنگ چش و چالش که می گه از طفولیت در اومده...
الان امید می آد جیکو و پیکشو برات می ریزه رو دایره

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
من هم خواستم ت به پرکنی نیوفتاده بفروشم تا یه صاحبی پیدا کنه که وقت کنه بهش برسه و باهاش بازی کنه !

این زبون بسته اینقدر تنها مونده که تا شب میرم خونه منو میبینه 1ساعت لوس بازی و سر و صدا در میاره تا باهاش بازی کنم
راستی عاشق اینه که از قفس درش بیاری بیرون

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
تهراني؟
قيمت آخرت چنده؟پ.خ
كلمه اي ياد گرفته؟
چند ماهشه؟
دم قرمز هست يا شرابي؟

تهرانم
بیا و جون و میگه
دم شرابیه
سنش هم نمیدونم ولی میدونم سنش زیاد نیس

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
منم کاسکو داشتم به همین شکل پرکن شد ....

اینم تابلوی پرکن شده! تا کل پرهاش رو نکنده بزارید یه مدت داخل پرنده فروشی کنار پرنده های دیگه باشه ...

با صاحب مغازه صحبت کنید و ازش خواهش کنید اجازه بده پرنده رو بزارید اونجا با هزینه خودتون.

اگر این کار رو انجام ندید تا نهایت دو سه هفته دیگه کلاً لخت میشه ، وقتی هم لخت شد باید 100 تومن بفروشید به پرنده فروش :hmm:

از ما گفتن بود!

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
من از کسی که کارش اینه پرسیدم گفت فعلا پرکن نشده و نیازی به کنار پرنده گزاشتن نیست. فقط بهش رسیدگی کنی و بهش توجه کنی درست میشه ( گفت از بی توجهی اینجوری شده )

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
سلام
کاسکودی دم شرابی الان جوجه ی چشم سیاهش بین 250 تا 350 هستش (راهنمایی)
این کاسکوی شما داره پرکنی می کنه و از عکس مشخصه به قسمت بالش نگاه کنید می بینید که قسمت هایی کاملا لخته (راهنمایی)
چشم ها هم زرده پس بالغ کامل شده(راهنمایی)
شما بهتره یا از اسپری استفاده کنی یا همون روشی که دوستمون گفتم استفاده کنی چون پرنده فروش ها بدتر از من میزنن تو سر مال و ارزش نداره بفروشیش چون کاسکو بسیار حساسه و دراین ظرایط بمونه تا 2 هفته ی دیگه لخت میشه(راهنمایی)
ببر بازار خلیج شاید بتونی بهتر بفروشی از مغازه اما 450 خیلی زیاده(اسپم)

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
سلام
کاسکودی دم شرابی الان جوجه ی چشم سیاهش بین 250 تا 350 هستش (راهنمایی)
این کاسکوی شما داره پرکنی می کنه و از عکس مشخصه به قسمت بالش نگاه کنید می بینید که قسمت هایی کاملا لخته (راهنمایی)
چشم ها هم زرده پس بالغ کامل شده(راهنمایی)
شما بهتره یا از اسپری استفاده کنی یا همون روشی که دوستمون گفتم استفاده کنی چون پرنده فروش ها بدتر از من میزنن تو سر مال و ارزش نداره بفروشیش چون کاسکو بسیار حساسه و دراین ظرایط بمونه تا 2 هفته ی دیگه لخت میشه(راهنمایی)
ببر بازار خلیج شاید بتونی بهتر بفروشی از مغازه اما 450 خیلی زیاده(اسپم)

جوجه ارزون تره بله. ولی ریسک مرگ و میر خیلی بالایی داره اینو از هرکی دوست دارید بپرسید
چشم پرنده هم زرد نیست خاکستری ـه شما نمیدونم پطور از یه عکس سایر کم شده تشخیص دادید !!!
قیمت هم بخاطر همین موضوع نصف کردم !! باز میگید گرونه ؟ الان طوطی برزیلی که اندازه مرغ عشق ـه و اصلا قابل مقایسه با این نیست رو دارن 40 50 تومن میفروشن !!

sh_b_e_1365

Registered User
لایک‌ها
257
دوست من من خودم تو کار خرید و فروش پرنده ام و تو فروم امید شایگان و تو خود خلیج پرنده زیاد فروختم
والا من که زرد میبینم و احتمالا من کوررنگی دارم
در مورد قیمت هم شما ببری پیش متخصصش بهت می گه بیشتر از 200 نمی ارزه کاسکوی همین جوریش خدای دردسره از بس حساسه حالا اگر پرکن باشه بدتر
بله طوطی برزیلی قابل مقایسه نیست باهاش اما هر کدوم جایچاهی دارن برای خودشون طرف برزیلی می خره و جوجه کشی می کنه و از کنارش در میاره
اما کاسکو این طور نیست
ایشالا با قیمت بالاتر می فروشید

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
دوست من من خودم تو کار خرید و فروش پرنده ام و تو فروم امید شایگان و تو خود خلیج پرنده زیاد فروختم
در مورد قیمت هم شما ببری پیش متخصصش بهت می گه بیشتر از 200 نمی ارزه کاسکوی همین جوریش خدای دردسره از بس حساسه حالا اگر پرکن باشه بدتر
بله طوطی برزیلی قابل مقایسه نیست باهاش اما هر کدوم جایچاهی دارن برای خودشون طرف برزیلی می خره و جوجه کشی می کنه و از کنارش در میاره
اما کاسکو این طور نیست

موفق باشی ;)

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
☺ ☺ ☺ ☺

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
داداش یه عکس دقیق تر از چشمش بزار
و از سینش هم (عکس از روبرو) بزار تا بهتر بشه تشخیص داد
متاسفانه بنده هم با دوستان موافقم
کاسکو شما چشم زرد هستش و سن بالایی داره + احتمال 90% پرکن هستش
عوامل پرکنی در این سن فقط به افسردگی ختم نمی شه
می تونه تو این سن به دلیل نبود جفت و نیاز ج-ن-.س/ی باشه (احتمال این موضوع تو این سن خیلی بیشتر از افسردگی هستش)
که این عامل خودش دردسری هستش.چون کاسکو جفت خودش رو خودش انتخاب می کنه و شما نمی تونی جفت براش انتخاب کنی
عامل دومش بیماری هستش که به گفته خودتون طبق ویزیت دامپزشک مشکل سلامتی نداره
پس در نتیجه اگر کاسکو شما چشم زرد هست و شروع به پرکنی کرده احتمال 70% مشکل نیاز ... رو داره و 30% هم به دلیل افسردگی
از اسپری و گردنبند هم به هیچ عنوان استفاده نکنید.چون گردنبند که فقط حیوان رو بیشتر عصبی می کنه و اسپری هم فقط این کار رو به تاخیر می اندازه
در هر صورت اطلاعات ناقصی در این زمینه دارم.اگر واقعا دلتون به حالش می سوزه یه پ.خ بده تا حد توان کمکتون می کنم

mentiroso

Registered User
لایک‌ها
57
اسباب بازی براش بگیر از این اسباب بازیا که چند تا چوب گرد رنگی داخل زنجیرهستش....من برای کاسکوی خودم گرفتم .بیکار میشه میره باهاشون بازی میکنه...در ضمن تا اونجایی که من اطلاعات دارم کاسکوها شخصیت و ذائقه متفاوتی دارند..مثلا من خودم 15 ساله کاسکو دارم یه بار هم تا بحال پرش رو نکنده...سرش هم داد میزنم شکلک درمیاره.پاشو میگیره بالا ..ادای خودم رو درمیاره...شاید سر یه کاسکوی دیگه داد بزنی سکته کنه...
ببینم حموم میبریش؟تغذیه اش خوبه؟براش آهنگ بزار..جدی میگم تاثیر داره.

ARIYAN0000

Registered User
لایک‌ها
162
دوستان نادانسته از عمق کار خواهش میکنم حرف نزنید این کاسکو پر کن شده ولی عمق افسردگی رو نمیشه فعلا تشخیص داد فقط باید از نزدیک این کاسکو مشاهده بشه و پر ها مشخص بشه که چطور کنده شده

دوست عزیز براش اسباب بازی بگیر یکم بیشتر براش وقت بزار تا خوب بشه آخه اینطوری ارزشش کم میشه برادر
من خودم کاسکو داشتم خفن عصبی برام آوردن از پرکنی درش آوردم اون کاسکو پراشو میکند خون بیاد دست آدم رو کلا حتی صاحبش رو هم بد جوری گاز میگرفت که خون فواره میزد:D کمک خواستی پی ام بده دریغ نمیکنم

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
در ادامه فرمایشات دوستان عرض میکنم ، اولاً به نظر من پرنده فروش ها خیلی بهتر از دامپزشک میتونن اینو معالجه کنن چون بعضی چیزها به تجربه است.

بعدش اینکه معالجه این پرنده کار واقعاً سختیه چون نه مشخصه چرا پرکن شده و نه اینکه تا کی میخواد ادامه بده ( که البته معمولاً تا لختی کامل ادامه میدن )

من جداً توصیه میکنم ببرید بزارید پیش یه پرنده فروش حرفه ای تا معالجه اش کنه ، داخل خونه خیلی سخت معالجه میشه ( چون باز هم خودش رو توی اون فضای تکراری و غم آلود میبینه ) ، از اسپری هم به هیچ عنوان استفاده نکنید چون این نژاد خیلی حساسه بیشتر افسرده میشه....

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261

والا من خودم دلم نمیاد بفروشمش ولی دیدم حالش داره بد میشه گفتم بفروشم که صاحب جدیدش رسیدگی کنه
ولی افسردگی نداره و تا منو میبینه کلی خودشو لوس میکنه و بازی میکنه و میخونه

شما هم اگر راهنمایی ای دارید بگید شاید تونستم ازش نگهداری کنم و نفروشمش

خودم نظرم اینه که بیارمش مغازه کنار خودم
حالا نمیدونم درسته یا نه

Topolinoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
35
درمونش حال و حوصله درست درمون می خواد، امیدوارم خوب شه.

اما کاسکو این طور نیست

از انجمن شایگان چه خبر؟ هنوز کن فیکونه یا دوباره صلح کردن؟

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401

والا من خودم دلم نمیاد بفروشمش ولی دیدم حالش داره بد میشه گفتم بفروشم که صاحب جدیدش رسیدگی کنه
ولی افسردگی نداره و تا منو میبینه کلی خودشو لوس میکنه و بازی میکنه و میخونه

شما هم اگر راهنمایی ای دارید بگید شاید تونستم ازش نگهداری کنم و نفروشمش

خودم نظرم اینه که بیارمش مغازه کنار خودم
حالا نمیدونم درسته یا نه

تغییر مکان ممکنه بیشتر پرنده رو اذیت کنه ولی از اونجایی که توی روحیه اش احتمالاً اثر بهتری داره فکر بدی نیست بزارید توی مغازه کنار خودتون...

نقطه شلوغ مغازه باشه خیلی بهتره ...

rahele_n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام
منم یه کاسکوی پرکن داشتم (البته کنگو)
همه کار برای علاجش کردم ولی جواب نداد و آخرین راه براش یه جفت خریدم
به نظرم درست گفتید از تنهایی اینجوری شده
ولی قیمت یه کاسکوی چشم زرد کمتر از چشم خاکستری هست
و دوم اینکه کاسکوی شما چشمش سفید هست و مابین این دو یعنی بهترین سن رو داره
اگه واقعا دوستش دارید بذارید یه مدت تو پرنده فروشی کنار بقیه تا پرهاش درست و سالم بشه ( البته اگه خیلی به شما عادت نکرده باشه چون اینجوری ضعیف تر میشه)
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا