• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کامپوننت ایریدیوم DLS

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
سلام ، یه جفت کامپوننت ایریدیوم دی ال اس هست ، به قیمت 500 ، به هیچ وجه درخواست تخفیف نفرمایین ، چون من حس و حال بازاری ندارم حرف اول و آخرم یکیه ، هزینه ارسال هم با خریدار محترم (بنده مشهد هستم)
هیچ مشکل و کمبودی نداره ، تمیز و بسیار تمیز

یه عکس با اسم کاربری هم خواهم گذاشت

عکس متناسب با قوانین: (ببخشین تو خونه داره با کیک پنل استفاده میشه دیگه انرژی نبود دوباره بازش کنم)

IMAG0079.jpg

فایل های ضمیمه

• kg5ymgpvcwuvmhufg3x_thumb.jpg
    kg5ymgpvcwuvmhufg3x_thumb.jpg
    5.4 KB · نمایش ها: 185
Last edited:

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
بله آقا محسن
خدمت شما :
WoofersEtc.com - Iridium 6.2 - DLS 6.5" 2-Way Component System
توضیح ندادم گفتم چون نام آشناس شاید توضیح موجب برداشت نادرست بشه که ازش تعریف بیجا میکنم ولی این کامپ سری آلتیمیت دی ال اس هست و ساخت سوئد هست ، کیفیت ساختی که داره مثال زدنیه ، مگنت هایبرید فریت و نئودیوم و ووفر کاغذ فشرده و توییتر سیلک و کراس اوور بسیار خاصش که کویلاش با ورق مس هست و ...
این کامپ برترین درایور اروپا در سال 2004 2005 رو ازان خودش کرد ، اینم تولید همون سال هاست ولی 1 و اندی ساله که استفاده میشه

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
بالا باش

دیروز رفتم تو بازار از لیست شرکتی قیمت گرفته کواکسیال 426 دی ال اسو 430 تومن ! آشغال ترین کامپوننت سری ایکس 550 تومن ! حالا من موندم 500 زیاده باسه ایریدیوم یا هیچ کس اینجا نمیدونه این چه کامپیه ؟!

Last edited:

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
کلا کسی دنبال خرید کامپ نیست تو این بازار ! فقط همین تاپیکم نیست کامپای رده پایین و ارزونم مشتری نداره ، کلا بازار خوابیده اصن یه وضی

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
پول عشق تورم نمیشناسه ! هرکسیم دنبال این کار هست از روی بیکاری و پول اضافه نیست ! من خودم علاقم فقط باعث شده از هرچی داشتم بزنم و باسه صدای خوب خرچ کنم ! یکی دیگه عشقش گوشیه ! یکی عشقش ماشین کلاسیکه ! یکی عشقش دوچرخس ! یکی کلکسیونره و ... اینا هیچ وقت تابع بخت و اقبال مالی نبوده ! من خودم هیچ وقت فکر نمیکردم اینقد پولمو بابت این مورد خرج کنم ولی کار دله دیگه :دی !

miladIII

Registered User
لایک‌ها
129
دوست عزیز قیمتت خیلی بالاست پاینتر راه داشت پخ بده ...شاید راه اومدیم خریدم چون دنبال کامپوننت هستم.وگرنه up حساب کن

Falcon1

Registered User
لایک‌ها
4
آقا یه نگاه به تاریخ بندازی بد نیست ! از کجا این تاپیکو پیدا کردی خدا میدونه ! این کامپ ارزشش بیشتر ازینام بود ، شما اگه تونستی با این وضعیت به همین قیمت پیدا کنی پیش من جایزه داری !;)

با شما نیستم اصلا ، ولی این بیخ گلوم مونده که اینجا همه جنس به قیمتو میزنن تو سرش بعد نوبت خودشون که میشه یه چیز خراب و بنجلو با یه قیمتی میزنن که آدم فقط باید دقایقی به دوربین خیره بمونه !

ASUSA730w

Registered User
لایک‌ها
12
شاهین حرض نخور
اینجا همینه
50 تومنم میزدی میگفتن تخفیف بده
البته این تاپیک که زیر خاکیه ولی کلا گفتم

omidfathi1364

Registered User
لایک‌ها
101
آقا یه نگاه به تاریخ بندازی بد نیست ! از کجا این تاپیکو پیدا کردی خدا میدونه ! این کامپ ارزشش بیشتر ازینام بود ، شما اگه تونستی با این وضعیت به همین قیمت پیدا کنی پیش من جایزه داری !;)

با شما نیستم اصلا ، ولی این بیخ گلوم مونده که اینجا همه جنس به قیمتو میزنن تو سرش بعد نوبت خودشون که میشه یه چیز خراب و بنجلو با یه قیمتی میزنن که آدم فقط باید دقایقی به دوربین خیره بمونه !
موجوده؟

بالا