TOMASS ANJELLO
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 1,158
- لایکها
- 12
با سلام
خدمت تمامی دوستان عزیز
این هم فروشگاهی کامل در خدمت شما عزیزان .
امیدوارم که بتوانم در ادامه کار رضایت خاطر شما را فراهم بکنم .
از تمامی دوستان عزیز تقاضا دارم که هر گونه پیشنهاد و سوال و نظر یا انتقادی از کار من دارند فقط در همین تاپیک عنوان کنند تا اگر سوال آنها در ذهن دیگر دوستان هم بود دیگر تکرار به عمل نیاید و وقت عزیزان صرف پرسیدن سوالات تکراری نشود .
من تمامی روزهای هفته این تاپیک و ایمیل مربوطه را مورد بازبینی قرار می دهم و به سفارشات و سوالات دوستان رسیدگی می کنم .
هیچ گونه محدودیت و حداقل سفارشی وجود ندارد حتی اگر یک برچسب برای روی DVD بخواهید .
صد البته هزینه پستی هم بعد از مشخص شدن حجم سفارش اعلام خواهد شد .
تمامي محصولات 100 % تست شده و بدون هيچ مشكلي مي باشند .
مهلت تست DVD ها 48 ساعت پس از زمان دریافت محصولات می باشد .
تمامی سفارشها به وسیله پست پیشتاز و پس از پرداخت هزینه ها ارسال خواهند شد که ارسال سفارشها بستگی به زمان پرداخت هزینه کل و حجم سفارش شما دارد و در هر منطقه ای از ایران که باشید حداکثر سه روز بعد از ارسال به دستتان خواهد رسید .
این هم نمونه ای از يك فرم سفارش كامل که شما در ایمیل خود عنوان می کنید .
لطفا فقط در یک ایمیل آنها را عنوان کنید .
نام : توماس
نام خانوادگی : آنجلو
شماره تماس : 09999999999
آدرس پستی : شهر بهشت گمشده - بار سالیاری - طبقه دوم – پلاک 12+1 .
کد پستی : 999999999
نوع سفارش : کاور + فیلم + بازی + نرم افزار .
تاکید دوباره نسبت به این موضوع که تمامی مشخصات را فقط در یک ایمیل عنوان کنید .
نحوه خرید :
پس از مشخص شدن هزینه کل شما وجه مورد نظر را به حساب بانکی که من به شما خواهم گفت واریز کرده و در روزی که این کار را انجام دادید به من اطلاع می دهید . ( سپس اسکنی از فیش بانکی را به آدرس الکترونیکی من ارسال کرده . )
به منظور دریافت تمامی لیستها با ایمیل زیر تماس بگیرید :
Endofquality[at]yahoo.com
یا اینکه ایمیل خود را به من بدهید تا تمامی عناوین را برای شما ارسال کنم .
پس از دریافت عناوین این کار به صورت خودکار با اضافه شدن موضوعات جدید برای شما ارسال خواهد شد .
نکته مهم : چنانچه قصد خرید از این فروشگاه را دارید می توانید در PM نیز به صورت کامل سفارش خود را توضیح بدهید . ( تاکید می کنم که ترتیب نمونه فرم سفارش را رعایت کنید در غیر این صورت به سفارش شما ترتیب اثر داده نخواهد شد و همچنین رسیدگی به سفارشها بنابر اولویت زمانی می باشد ) .
کلیه سفارشات عناوینی غیر از لیستهای خودم نیز قبول می شود . ( با این حساب که دو سوم هزینه تهیه آن بر عهده شما می باشد ) .
در ضمن اگر نکات مهم دیگری به ذهنم رسید در این پست به شما اطلاع خواهم داد .
موفق باشید
خدمت تمامی دوستان عزیز
این هم فروشگاهی کامل در خدمت شما عزیزان .
امیدوارم که بتوانم در ادامه کار رضایت خاطر شما را فراهم بکنم .
از تمامی دوستان عزیز تقاضا دارم که هر گونه پیشنهاد و سوال و نظر یا انتقادی از کار من دارند فقط در همین تاپیک عنوان کنند تا اگر سوال آنها در ذهن دیگر دوستان هم بود دیگر تکرار به عمل نیاید و وقت عزیزان صرف پرسیدن سوالات تکراری نشود .
من تمامی روزهای هفته این تاپیک و ایمیل مربوطه را مورد بازبینی قرار می دهم و به سفارشات و سوالات دوستان رسیدگی می کنم .
هیچ گونه محدودیت و حداقل سفارشی وجود ندارد حتی اگر یک برچسب برای روی DVD بخواهید .
صد البته هزینه پستی هم بعد از مشخص شدن حجم سفارش اعلام خواهد شد .
تمامي محصولات 100 % تست شده و بدون هيچ مشكلي مي باشند .
مهلت تست DVD ها 48 ساعت پس از زمان دریافت محصولات می باشد .
تمامی سفارشها به وسیله پست پیشتاز و پس از پرداخت هزینه ها ارسال خواهند شد که ارسال سفارشها بستگی به زمان پرداخت هزینه کل و حجم سفارش شما دارد و در هر منطقه ای از ایران که باشید حداکثر سه روز بعد از ارسال به دستتان خواهد رسید .
این هم نمونه ای از يك فرم سفارش كامل که شما در ایمیل خود عنوان می کنید .
لطفا فقط در یک ایمیل آنها را عنوان کنید .
نام : توماس
نام خانوادگی : آنجلو
شماره تماس : 09999999999
آدرس پستی : شهر بهشت گمشده - بار سالیاری - طبقه دوم – پلاک 12+1 .
کد پستی : 999999999
نوع سفارش : کاور + فیلم + بازی + نرم افزار .
تاکید دوباره نسبت به این موضوع که تمامی مشخصات را فقط در یک ایمیل عنوان کنید .
نحوه خرید :
پس از مشخص شدن هزینه کل شما وجه مورد نظر را به حساب بانکی که من به شما خواهم گفت واریز کرده و در روزی که این کار را انجام دادید به من اطلاع می دهید . ( سپس اسکنی از فیش بانکی را به آدرس الکترونیکی من ارسال کرده . )
به منظور دریافت تمامی لیستها با ایمیل زیر تماس بگیرید :
Endofquality[at]yahoo.com
یا اینکه ایمیل خود را به من بدهید تا تمامی عناوین را برای شما ارسال کنم .
پس از دریافت عناوین این کار به صورت خودکار با اضافه شدن موضوعات جدید برای شما ارسال خواهد شد .
نکته مهم : چنانچه قصد خرید از این فروشگاه را دارید می توانید در PM نیز به صورت کامل سفارش خود را توضیح بدهید . ( تاکید می کنم که ترتیب نمونه فرم سفارش را رعایت کنید در غیر این صورت به سفارش شما ترتیب اثر داده نخواهد شد و همچنین رسیدگی به سفارشها بنابر اولویت زمانی می باشد ) .
کلیه سفارشات عناوینی غیر از لیستهای خودم نیز قبول می شود . ( با این حساب که دو سوم هزینه تهیه آن بر عهده شما می باشد ) .
در ضمن اگر نکات مهم دیگری به ذهنم رسید در این پست به شما اطلاع خواهم داد .
موفق باشید