• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کتابخوان ایبوک ریدر کیندل وویج Kindle voyage

morty0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
فروش کتابخوان ایبوک ریدر کیندل وویج Kindle voyage :

این کتابخوان رو چند روز پیش از سایت دیجی کاتالوگ با قیمت 1160000 تومان خریدم که حدودا چند ساعتی که کار کردم متوجه شدم با کتابخوان زیاد راحت نیستم و تصمیم به فروشش گرفتم.
مشخصات این کتابخوان رو میتونین از سایت دیجی کاتالوگ ببینین : کتابخوان ایبوک ریدر کیندل وویج Kindle voyage

ایبوک ریدر کیندل وویج Kindle voyage
کیندل voyage جدیدترین تولید شرکت آمازون کیندل بوده که میتوان آن را کاملترین و باکیفیت ترین ایبوک ریدر بازار نامید.
ایبوک ریدر کیندل وویج Kindle voyage دارای 4 گیگابایت حافظه داخلی، حافظه کلود آنلاین و پردازنده 1 گیگاهرتز بوده و امکان های لایت کردن ، تغییر فونت و سایز متن را دارد.
این کتابخوان الکترونیک با گارانتی یکساله در ایران عرضه می گردد.
ایبوک ریدر کیندل وویج Kindle voyage
کیندل voyage با صفحه نمایش 6 اینچی ضد انعکاس نور خود و
سنسور های لمسی برای تغییر صفحات و سنسور خودکار تنظیم نور زمینه بعلاوه نمایشگر کاملا شبیه کاغذ معمولی با تابش نور به پس زمینه (سرخود) برای مطالعه در شب یک ایبوک ریدر ایده آل برای خریداران است.

امکانات Kindle voyage
ایبوک ریدر آمازون مدل کیندل (Voyage). سریعتر از مدل های پیشین.
نمایشگر 6 اینچ با تراکم 300ppi و تکنولوژی E-ink و Pearl ضد انعکاس نور
4 گیگابایت حافظه داخلی +حافظه کلود آنلاین و پردازنده 1 گیگاهرتز
نمایشگر کاملا شبیه کاغذ معمولی با تابش نور به پس زمینه (سرخود) برای مطالعه در شب.
سنسور های لمسی برای تغییر صفحات و سنسور خودکار تنظیم نور زمینه
امکان های لایت کردن , نوت نویسی , تغییر فونت , سایز متن و ...
امکان اتصال به اینترنت با wi-fi
امکان استفاده از ویکی پدیا آنلاین و مشاهده دانشنامه با لمس یک کلمه در کتاب
قابلیت جستجوی سریع کلمه در کتاب یا به صورت آنلاین
دیکشنری داخلی New Oxford Amercian Dictionary
پشتیبانی گسترده از فایلهای متنی
شارژ باتری تا 8 هفته متوالی

jiuy_image00027.jpg

dpl4_image00029.jpg

jujz_image00031.jpg

عکس ها رو با موبایل گرفتم زیاد کیفیت نداره .این کتابخون هیچ خط وخشی نداره و همینطوری که گفتم چند روزه که خریداری شده و چند ساعت بیشتر کار نکرده و مشکلی نداره
چون از جعبه باز شده قیمت رو 1000000 تومان مقطوع میذارم.

شهرستان بصورت پستی و تهران امکان خرید حضوری وجود داره.

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
درود بر شما
ای کاش قبل از صرف این هزینه گزاف به قابلیتهای یک کتاب خوان و توقعات خویش از آن بیشتر تامل مینمودید توصیه مینماییم در مجمع همسایه که بطور اختصاصی به دستگاههای عزیز کتابخوان میپردازد و اتفاقا دارای بخش معاملات نیز هست این دردانه کیندل را آگهی فرمایید
انشاالله به نیکی و بی ضرر سودا نمایید

morty0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
درود بر شما
ای کاش قبل از صرف این هزینه گزاف به قابلیتهای یک کتاب خوان و توقعات خویش از آن بیشتر تامل مینمودید توصیه مینماییم در مجمع همسایه که بطور اختصاصی به دستگاههای عزیز کتابخوان میپردازد و اتفاقا دارای بخش معاملات نیز هست این دردانه کیندل را آگهی فرمایید
انشاالله به نیکی و بی ضرر سودا نمایید
اتفاقا قبلش تو تهران گشتم ولی متاسفانه جایی رو پیدا نکردم که بتونم از نزدیک ببینمش و کار کنم ببینم چی جوریه
مغازه ها هم انگار تمایلی به وارد کردن و فروش کتابخوان ندارن .. فقط تبلت میفروشن ....

mehran50

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
1,690
اتفاقا قبلش تو تهران گشتم ولی متاسفانه جایی رو پیدا نکردم که بتونم از نزدیک ببینمش و کار کنم ببینم چی جوریه
مغازه ها هم انگار تمایلی به وارد کردن و فروش کتابخوان ندارن .. فقط تبلت میفروشن ....
طالبش کم است ارباب به جهت مطالعه تبلت نیز پاسخگو است هزار یک فن اضافی نیز دارد دیگر درعالم واقع نیز کسی اهل مطالعه یافت می نشود
القصه اگر چند سال دیگر به فکر فروشش افتادید خبری به ما بدهید

siakhan

Registered User
لایک‌ها
423
یکی از بهترین کتابخوان های حال حاظر بازار هست.البته بهترین بگم اشتباه نگفتم.
من هم یکی از آمازون سفارش دادم و قراره به زودی به دستم برسه.
کلا کتابخوان برای کسی هست که حرفه ای کتاب میخونه.که تو ایران عزیزمون این یکی رو خیلی خیلی کم داریم.
حتی بعضی ها میگن خوب تبلت که کار همین رو میکنه، چزا اینهمه پول بابت این بدم، ولی نمیدونن که خستگی چشم و دست و قرمزی چشم و ... هم تبلت براشون به ارمغان میاره.
بامیدوارم بتونی با قیمت خوب و مناسب بفروشی که خیلی ضرر نکنی.
نظر من اینه که تو ایسام و فروم مخصوص کتابخوان ها هم بزاری شاید زودتر به نتیجه برسی.
در انتها اگر خودت کتابخون هستی نفروشش خیلی چیز عالی هست.
موفق باشی.

kamrannazari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
یک سوال: من سونی دارم تو سایت فارسی نمی تونم برم

بی زحمت شما با این امتحان کن ببین وب سایت فارسی رو درست نمایش می ده؟ مثلا یک سایت خبری مثل www.irna.ir رو می تونه بدون به هم ریختگی نشون بده؟

اگر نشون داد یه عکس بفرست ببینیم.

اگر واقعا فروشنده ای 900 می خرم.

فکرش رو هم نکن بتونی تو ایران بالاتر از این قیمت بفروشی به هر حال درسته که سالمه ولی باز شده و وسایل برقی هم که باز می شن افت قیمتشون خیلی بیشتر از این حرفهاست.

به هر حال ما در خدمتتیم
تلفن:09173002505

morty0111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
34
یک سوال: من سونی دارم تو سایت فارسی نمی تونم برم

بی زحمت شما با این امتحان کن ببین وب سایت فارسی رو درست نمایش می ده؟ مثلا یک سایت خبری مثل www.irna.ir رو می تونه بدون به هم ریختگی نشون بده؟

اگر نشون داد یه عکس بفرست ببینیم.

اگر واقعا فروشنده ای 900 می خرم.

فکرش رو هم نکن بتونی تو ایران بالاتر از این قیمت بفروشی به هر حال درسته که سالمه ولی باز شده و وسایل برقی هم که باز می شن افت قیمتشون خیلی بیشتر از این حرفهاست.

به هر حال ما در خدمتتیم
تلفن:09173002505

سلام دوست عزیز
همین سایتی که گفتین رو رفتم فارسی رو به صورت راست به چپ نشون میده اما حروف ها رو جدا جدا نشون میده
بالاخره اگه خواستین اطلاع بدین
سر قیمتش با هم کنار میایم :)

imandz

Registered User
لایک‌ها
30
سلام قربان، دیگه قصد فروش ندارین؟

بالا