• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کتابخوان

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pouras

Guest
لایک‌ها
0
فروخته شد.

Last edited:

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوست عزيز

1. وضعيت باکس و ملحقات چطوره ؟
2. با توجه به کارکرد کم قصد دارم کادو بدم آيا در وضعيت مناسبي هست ؟
3. با توجه به اينکه قبل از اين دستگاه يه دونه ريدر سوني به فروش رسونديد و حالا اين دستگاه به نظر ميرسه دنبال کيفيت خاصي هستيد که اين ديوايسها شما رو راضي نکرده. پنل اين دستگاه e-ink نيست . در رويو هم ذکر شده که فونتها بايد بولدتر بشن تا خوانايي افزايش پيدا کنه. فرموديد شخصي است و تعبير ميکنم سليقه اي چون دومين ديوايسي است که ميفروشيد و بالطبع تجربه بيشتري از بنده که صرفا يه prs900 دارم داريد. لطفا در خصوص معايب اين دستگاه هم در کنار مزايا راهنمايي بفرماييد

اگر شرايط مناسب باشه خريدار هستم تحويل هم حضوري تهران اگه مايل باشين چون اين روزا پستي وجود نداره

pouras

Guest
لایک‌ها
0
...........................

Last edited:

athlon64x2

Registered User
لایک‌ها
23
سلام دوست خوبم
سپاسگزارم از پاسخ جامع و منصفانه شما

اگه اجازه بديد من نام کامل اونو اضافه کنم چون سري NOVEL کل اي ريدرهاي اين شرکت رو شامل ميشه.
ديوايس شما اين هست فکر ميکنم Amazon.com: Pandigital Novel 6" Personal WiFi? eReader: Electronics

فکر ميکنم با توجه به قيمت 50 دلاري ديوايس قابل قبولي است. اگر زماني تصميم به تجديد نظر نسبتا قابل ملاحظه در قيمت گرفتيد من خوشحال ميشم اين دستگاه رو خريداري کنم.

با سپاس بسيار

pouras

Guest
لایک‌ها
0
..............................

Last edited:

pouras

Guest
لایک‌ها
0
بالا..........