• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کتابهای اموزشی نرم افزارهای اهنگسازی و موسیقی الکترونیک و پیانو کتابهای اموزشی هارمونی و ...

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
کتابهای باقیمانده همه با هم حراج فقط 35 تومن یعنی فقط پول یک کتاب میدید و 4 کتاب میبرید!!!(شامل اموزش نرم افزار ریزن-نرم افزار نعندو و کیوبیس-اموزش قویترین نرم افزار نت نویسی سیبلیوس-اموزش قویترین نرم افزار اهنگسازی پروتولز)
DSC00002.JPG DSC00003.JPG

DSC00006.JPG
کلیه کتابهای فقط 120 تومان (هزینه ی ارسال بر عهده ی خریدار میباشد)
دوستان بنده یک سری از واجبترین کتابهای اموزشی در زمینه اهنگسازی موسیقی الکترونیک و همچنین کتابهای اموزشی پیانو از طریق ساده کردت قطعات پیانو برای نواموزان و سطح متوسط و کتاب کامل و جامع تعوری موسیقی کاربردی و هارمونی کاربردی که به صورت خود اموز هارمونی رو برای اهنگسازی سطح پیشرفته اموزش میده و همچنین کتاب خود اموز اموزش قویترین نرم افزار اهنگسازی(سیبلیوس)که این نرم افزار در صدر قویترین و محیط پسنده ترین نرم افزار نت نویسی در جهان شناخته شده(حتی بالاتر از فاینال نتیشن و ...)رو به علت اینکه دیگه نه وقت اهنگسازی و پیانو نوازی دارم(دوستان در جریان هستند که پیانوی خودم رو هم چند وقته پیش تو همین فروم فروختم و خریدار هم کاملا راضی هست ازم)و نه حوصله ی و دیگه انگیزه هم ندارم ..یه عالمه کار ریخته سرم..مشکلات زندگی و خونوادگی دیگه نمیزارم(اگه استقبال بشه و اینا فروش بره ممکنه دفعه ی بعد تمام نرم افزارهای اهنگسازیی که دارم و توی یک کیف سیدی صحیح و سالم هستش نصف قیمت بازار همشونو بزارم اینجا برا فروش چون دیگه اهنگسازی نمیکنم.)
.دوستان بنده در هنگام خرید هر چیزی نهایت دقت رو میکنم شاید باورتون نشه برای خرید هرکدوم از این گکتابها و حتی نصب نرم افزارهام حدود چند ماه از سایتهای مختلف برای خرید بهترینشون تحقیق کردم...پس اینو بدونید که این کتابهایی که برای فروش گذاشتم بهترینهای بازار هستش.(با توجه به گران شدن دلار و به طبع ان گران شدن قیکت کاغذ و ....من این کتابها رو حدود 2 سال تا یک و نیم سال پیش خریدم که اگه بخوایید الان همین کتابها رو (با توجه به تجدید چاپ شدن دوباره ی همین کتابها بدون کم و کسر)بخرید باید و نیم 2 برابر این پولی که من دادم رو بدید!!اما بنده این کتابها رو به 65 درصد قیمت میفروشم که واقعا فک کنم منصفانه هست(با توجه به تر و تمیز و در حد اک بودن کتاب ها)کلیه کتابها فقط 120 تومن.
لیست کتاب ها:بنده کتابها رو به دو قسمت الکترونیک و نرم افزاری و قسمت اهنگسازی هارمونی و تعوری تقسیم کردم:
1-کتابهای موسیقی الکترونیک:
DSC00004.JPG
جعبه ی اموزش نعندو و کیوبیس 6.5 کتاب چاپ تابستان 91 هستش اصلا وقت نکردم بخونمش همینجوری خریدم مونده خونه با اک مو نمیزنه دیویدی فیلمهای اموزشیم داخلشه. 2-جعبه ی اموزش موسیقی دیجیتال پروتولز 10(قویترین نرم افزار اهنگسازی که کرک هم شده و باگ هاشم خیلی کم شده چاپ بهار 91با دیویدی 3-جعبه ی اموزش مسترینگ موسیقی با ایوتوپ اوزون با کی.بیس و سونار چاپ پاییز 89 با دیویدی فیلمهای اموزشی(فروخته شد) 4-جعبه ی اموزش موسیقی الکترونیک ریزن reason (نرم افزاری که هیچ موقع هنگ نمیکنه وسطای کار!!)5 با دیویدی شامل نرم افزار reason 1 تا 5
5-خود اموز قویترین نرم افزار نت نویسی جهان سیبلیوس 6 که اینم پارسال خریدم.

بخش دوم کتابهای هارمونی و اموزش پیانو برای
DSC00005.JPG
1-هارمونی کاربردی به زبان ساده(تنها کتابیه که بنده تونستم بدون رفتن به کلاسش هارمونی رو تا 70 درصد بدون کلاس یاد بگیرم((فروخته شد)90
2-تعوری موسیقی کاربردی زیر نظر استاد مصطفی کمال پورتراب نوشته شده بسیار جامع و کامل با مثالهای کنکوری و تستی با جواب برای رشته ی هنر!!!چاپ (فروخته شد)88
3-قطعات زیبا و ساده و اشنای دنیای موسیقی برای پیانو هر 2 جلد 1 و 2 (فروخته شد)89
4-کاملترین کتاب مبانی اهنگسازی از مبتدی ترین تا حرفه ای ترین ترجمه ی استاد مصطفی کمال پور تراب به فروخته شد)

Last edited:

farshad 95

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

دوست عزیز کتاب هارمونی کاربردی رو به صورت تک میفروشید ؟
اگه آره, لطفا قیمتشو ذکر کنید.

ممنون

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
درود
لطفا شرایط را ارسال کنید
شمارمو تو اولین تایپیکم بالایی صفحه اولین خط فقط برای اس ام اس قرار دادم.میتونید اس بدید چون زیاد نمیتونم بیام نت. کتاب ها تکی هم فروخته میشه ....والا منصور جان منظورت از شرایط چیه؟؟؟شرایط خاصی نداره.....هر کی کلی همشو بخواد از اینم پایینتر میدم..در ضمن من تهران نیستم..زنجانم..اگه میخوایید براتون هزینه ی پست هم نیوفته اگه زنجان اشنا دارید بگید بیاد از من بگیره بیاره بهتون تحویل بده که هزینه ی ارسالش رایگان بیوفته براتون.

Last edited:

farshad 95

Registered User
لایک‌ها
3
آره متاسفانه, فقط همون هارمونی به دردم میخوره.

قیمتش چجوریاس یه نگاهی به جیبمون بندازیم ؟!:D

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
آره متاسفانه, فقط همون هارمونی به دردم میخوره.

قیمتش چجوریاس یه نگاهی به جیبمون بندازیم ؟!:D
قابلتو نداره فرهاد جان 9 تومن خدمت شما خوبه؟حالا شما که هارمونی کار میکنی کاش که کتاب قطور مبانی اهنگسازی رو هم بر میداشتی چون به نظرم میاد متوسط به بالا وارد کار موسیقی هستی که هارمونی میخونی..به هر حال مشکلی نیست.کتاب هارمونی 14 تومنه... اگه 35 درصد کم کنیم میشه 9100 تومن ولی شما همون 9 روند بده..9 تومن میدم خدمت شما.. 4 تومن پول سیمی کردنشم نمیخوام ..سیمشم از این پلاستیکی ها نیست فلزیه کوچیک و جمع و جور خراب نمیشه یه عمر برات کار میده..خواستی اس بده شماره اول تایپیک هست.

Last edited:

علیرضـا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
280
دوست عزیز، برای جلوگیری از حذف شدن تاپیک، تا ۲۴ ساعت آینده نسبت به اضافه کردن عکس در پست اول مطابق قانون بخش اقدام نمایید:
گذاشتن عکس از کالا به همراه گذاردن کاغذ سفید در پس زمینه و یا کادر دوربین و نوشتن موارد : (نام کاربری – نشانی انجمن – تاریخ) با خودکار یا ماژیک

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
دوست عزیز، برای جلوگیری از حذف شدن تاپیک، تا ۲۴ ساعت آینده نسبت به اضافه کردن عکس در پست اول مطابق قانون بخش اقدام نمایید:
گذاشتن عکس از کالا به همراه گذاردن کاغذ سفید در پس زمینه و یا کادر دوربین و نوشتن موارد : (نام کاربری – نشانی انجمن – تاریخ) با خودکار یا ماژیک
سپاس علیرضا جان فراموش کرده بودم الان درستش میکنم.سپاس از یاداوریتون.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
به خریدار واقعی تخفیف هم میدم.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
حراج واقعی به مدت محدود کلیه کتاب ها فقط و فقط 80 تومن!!!!!(اپدیت 26/11/92

Last edited:

farshad 95

Registered User
لایک‌ها
3
داداش من کتاب هارمونی رو میخوام.
شماره حسابتو pm کن.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
داداش من کتاب هارمونی رو میخوام.
شماره حسابتو pm کن.
فرشاد جان شماره موبایل رو اولین تایپیک اون بالا اولین خط گذاشتم...به اون شماره یه اس ام اس بده و بگو که کتاب میخوای.

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
کتابهای باقیمانده همه با هم حراج فقط 35 تومن یعنی فقط پول یک کتاب میدید و 4 کتاب میبرید!!!(شامل اموزش نرم افزار ریزن-نرم افزار نعندو و کیوبیس-اموزش قویترین نرم افزار نت نویسی سیبلیوس-اموزش قویترین نرم افزار اهنگسازی پروتولز)

gorbachof4

Registered User
لایک‌ها
1,889
کلیه ی کتاب ها فروخته شد.
با سپاس از مدیریت محترم سایت و دست اندرکاران

بالا