• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کتاب عشق وشیرین_مجازه یا غیرمجاز؟

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
دوستان درود
دوستان سوالم از عنوان تاپیک مشخصه
این کتابای عشق شیرین که میفروشن مجازه یا غیرمجازه؟
تاحالا به کسی گیر دادن؟ این سایت های پاپ اپ که همشون این کتابو گذاشتن
پلیس فتا یا فیلتیرینگ گیر میده؟
مشکل حقوقی مثل احضار به پلیس فتا و اینجور چیزا که نداره؟

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
هرچی در میارن بعداً باید بدهند وکیل تا ازشون دفاع کنه :p

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
میشه توضیح بدین دوستتو چجوری گرفتن و چیکارش کردن؟
میشه کاملتر توضیح بدین

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
کاملش اینه که به قول یکی از دوستان شمایی که این کتاب رو میفروشی اصلا خوندی توش چی نوشته ؟
دو این که مطالب / محتوا و به طور کلی media ئی که مربوط به بالای 18سال باشه مجوز مستقیم ارشاد ( اگر محصول باشه مجوز بهداشت ) میخواد , شما داری ؟
خب وقتی نداری فروش این کتاب روالش با فروش فیلم و سریال غیرمجاز یکیه . مجازات حبس داره و جریمه .

البته اولایی که این کتاب اومده بود اینقدر حساسیت روش نبود ولی الان هست .
هرکی هم میفروشه مثل پاپ آپ ها پشتشون به یه جایی گرمه که روزی 1-2 هزار تا ازش میفروشن .

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
کاملش اینه که به قول یکی از دوستان شمایی که این کتاب رو میفروشی اصلا خوندی توش چی نوشته ؟
دو این که مطالب / محتوا و به طور کلی media ئی که مربوط به بالای 18سال باشه مجوز مستقیم ارشاد ( اگر محصول باشه مجوز بهداشت ) میخواد , شما داری ؟
خب وقتی نداری فروش این کتاب روالش با فروش فیلم و سریال غیرمجاز یکیه . مجازات حبس داره و جریمه .

البته اولایی که این کتاب اومده بود اینقدر حساسیت روش نبود ولی الان هست .
هرکی هم میفروشه مثل پاپ آپ ها پشتشون به یه جایی گرمه که روزی 1-2 هزار تا ازش میفروشن .

پشتش به کجا گرمه؟ از شما بعیده این حرف.
فتا برای بالا بردن تعداد اقلام رزومه کاری ش هرروز سعی میکنه موارد جدید بگیره و به افتخاراتش اضافه کنه...
مطمئن باش هرچی فروش بیشتره، مبلغ جریمه و حبس هم بیشتره چون پرونده سنگین تره. یعنی دیر و زود داره سوخت و سوز نه!

من بارها توی همین انجمن خیلی هشدار دارم اما خیلی ها گوش ندادن. خب آخر و عاقبتش هم سوء سابقه ست دیگه که به جون بخرن برای دو ریال سود.
هنوزم خیلی ها این نوشته ها رو میخونن وفکر میکنن شوخیه... بعداً میفهمن که خیلی دیر شده

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
پشتش به کجا گرمه؟ از شما بعیده این حرف.
فتا برای بالا بردن تعداد اقلام رزومه کاری ش هرروز سعی میکنه موارد جدید بگیره و به افتخاراتش اضافه کنه...
مطمئن باش هرچی فروش بیشتره، مبلغ جریمه و حبس هم بیشتره چون پرونده سنگین تره. یعنی دیر و زود داره سوخت و سوز نه!

من بارها توی همین انجمن خیلی هشدار دارم اما خیلی ها گوش ندادن. خب آخر و عاقبتش هم سوء سابقه ست دیگه که به جون بخرن برای دو ریال سود.
هنوزم خیلی ها این نوشته ها رو میخونن وفکر میکنن شوخیه... بعداً میفهمن که خیلی دیر شده
پشتش به همون جایی گرمه که چند صد میلیون بدهی رو نداد و کسی هم کاریش نداره .
موارد کم هستند اینجوری ولی وجود دارن !

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
واقعا بدون این کتاب مردم چطور می تونن بچه دار بشن :D

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
سخنان بعضی هز دوستان واقعا بچه گونه بود
هرچه قدر تعداد فروش بیشترباشه جرم بیشتره . اینو کجای قانون منسب السادات نوشته؟
مورد بعدی بنده خودم قبلا توسط پلیس فتا دستگیر شدم و نیازی به وکیل و فلان نیست تو پلیس فتا بازجویی میکنن پروندتو کامل می کنن میفرستند بازپرسی از بازپرسی هم میری دادگاه برات رای میدن که جزای این جرمت چیه من تمامی مراحل بالارو طی کردم و به همین سادگیا نیست و اینکار یکسال طول کشید .
جرمم خیلی سنگین بود که این کتابا در مقابلش چیز خاصی نیس در این موردم سوال نکنین
حالا سوال من این بود که مناسفانه کسی نبود جواب بده
ایا بخاطر کتاب یا اموزش فیلم جنسی کسی رو به پلیس فتا احضار کردن؟
اگه موضوع فیلتیرینگ رو بکشین وسط که اون دیگه جریان دیگه ای شد چون به من حتی برای فروش کتاب اموزش کسب درامد هم اخطار دادنو گفتن اون مطلبو حذف کن
از طرفی دوستم سایت پاپ داله و خیلی راحت کتاب و فیلم جنسی رو خیلی وقته یعنی از اول که اومده تا الان داره میفروشه مشکلی هم نداشته
دوستانی هم در این زمینه اطلاعی ندارن خواهشا بیخودی به تاپیک جو ندن و بهتره برن تو کوچه در مورد این پلیس بازیا حرف بزنن چون خودم تو این اینترنت هزارتا پیرهن پاره کردم تا رسیدم اینجا
ممنون

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
حالا انگار چی هست برید بخونید محتواش چهار تا آموزش بهداشتی هست که جزء اطلاعات عمومیه ...
ولی کلا ارزش نداره فروش این چیزا تا جایی که میشه سالم کار کنید تا کسی نتونه بهانه ای بگیره ...

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
حالا کنتابه هیچ جدیدا یک ویدیو 9 دقیقه ای تبلیغ گذاشتن روش های محتلف نزدیکی البته زنو مرد دوتاشون لباس تنشونه خوب معلومه اینا جرمه ولی چرا به بعضیا گیر نمیدن واقعا جای تعجب داره یک بچه 13 ساله بیاد اینو دانلود کنه بنظرتون براش آموزشه یا انحراف؟
توی قوانین هم نوشته به تعداد دانلود ها جریمه می کنن یعنی اگه بیش از فلان قدر باشه فلان قدر جریمه میشه

drweb

Registered User
لایک‌ها
144

drweb

Registered User
لایک‌ها
144
بهتر هست اینجور چیزا را نفروشید و دنبال دردسر نگردید به هر طریق راه گیر دادن و بهانه گیری هستش ...
راه های سالم تر برای درآمد هست نیازی به فروش این چیزا نیست اونم در کجا ...
موفق باشید.

Last edited:

mort3za

Registered User
لایک‌ها
153
داداش این چیزا تو دید نیست یعنی اینکه شخصی که اینرو تو گوگل سرچ کنه به اینا بر میخوره ولی کسی که دنبال تحقیقشه یک دفعه تبلیغات پاپ آپ مسائل جنسی براش باز میشه این یکم رو اعصابه محدود کردن فرزند تو این دورو زمونه غیرقابل انجامه تلفن های هوشمند مدارس کافی نت مجهز به فیلتر شکن و....

aria95

Registered User
لایک‌ها
507
هنوزم برخی سیستم های پاپ آپ دارن میفروشن...

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
نتیجه نهایی : پلیس فتا گیر میده و اگه دستگیرت کنن مستقیم تحویل دادگساری میدن

kaveh91

Registered User
لایک‌ها
34
علاوه بر این کتاب عشق شیرین، یه مدت بود یه نرم افزار دوستیابی اومده بود و همه گذاشتن احظاریه اینم واسه یکی از بچه ها اومد
الان دقت کنید دیگه نرم افزار دوستیابی تو نت نیس
ضمنا محصول اونم دوستیابی نبود اسم برنامش نامبربوکه که اصلا ربطی به دوستیابی نداره! یه نرم افزار واسه تشخیص شماره مزاحمه
به متن تبلیغش گیر داده بودن!

بالا