• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش حراج بی نظیرکتاب نفیس،تیشرت اورجینال و جاسویچی انچارتد۴

abiabiabi

Registered User
لایک‌ها
4,928
حراج کم نظیردوستان کلیه اجناس کتاب و تیشرت و جاسویچی از فروشگاه گیم استاپ استکهلم خریداری شدن متاسفانه سیستمم به مشکل خورده و نتونستم همه عکسها رو اپلود کنم بزودی عکسهای بیشتر قرار داده خواهد شد این عکسها هم مدتها پیش گرفته شده بودن و چون از فروش منصرف شده بودم تو تاپیک قرار ندادم و الان به علت مشکل مالی میفروشم.قیمتها رو نصف کردم که به دست علاقمند واقعیش برسه خودتون قیمتها رو سرچ کنید تا تفاوت قیمت رو ببینید.کتاب نفیس حدود ۳۵۰ صفحه تمام رنگی همه صفحات گلاسه بهترین کیفیت و رنگی فقط و فقط 100 تومان مقطوع پول پسست با خریدار تو همه سایتها اگه موجود داشته باشن240 میفروشن.تیشرت اورجینال و با کیفیت فقط و فقط 70 تومان مقطوع که میشه پول یه تیشرت بی کیفیت وطنی پول پست با خریدار جا سویچی هم 50 پول پست با خریدار که میشه پول یه جاسویچی خیلی معمولی وطنی تو فروشگاهای اینترنتی.... فقط یه سرچ بزنین قیمتا دستتون میاد برای مثال فقط کتاب رو اگه فروشگاههای اینترنتی موجود داشته باشن 240 تومن میفروشن
۲۰۱۷۰۶۲۳_۱۶۲۹۴۱.jpg ۲۰۱۷۰۶۲۳_۱۶۲۹۴۱.jpg
Screenshot_۲۰۱۷۰۸۰۶-۰۲۲۹۵۲.png Screenshot_۲۰۱۷۰۸۰۶-۰۲۲۹۰۳.png Screenshot_۲۰۱۷۰۸۰۶-۰۲۲۹۱۳.png Screenshot_۲۰۱۷۰۸۰۶-۰۲۲۹۳۳.png Screenshot_۲۰۱۷۰۸۰۶-۰۲۲۹۴۴.png Screenshot_۲۰۱۷۰۸۰۶-۰۲۲۸۴۲.png
۲۰۱۸۰۱۲۸_۰۰۵۳۱۳.jpg
۲۰۱۸۰۱۲۸_۰۰۵۲۵۲.jpg

Last edited:

spiderman2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
146
لطفا عکس قرار دادین خبر بده
سایز تیشرت هم بنویس
مرسی

cybamin

Registered User