• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کتب کنکور تجربی و ریاضی

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
سلام....
بنده تقریبا 150 جلد کتاب کنکوری در این دو رشته دستم رسیده که مختص کنکورهای 93-94-95 بودن....چون خیلی زیاده فرصت نوشتن عناوین رو ندارم....
اگر خواستید به بنده pm بدید تا چک کنم.
قیمت هم توافقی بابت هر جلد.

nima-htc

Registered User
لایک‌ها
72
این کتابارو دارین؟ موج آزمون شیمی پیش نشرالگو - فیزیک پایه خیلی سبز چاپ 94 - آی کیو گاج زیست شناسی دو جلد - زیست پیش یک فار - زیست 1 خیلی سبز - آفاردئون ادبیات

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
بله موجوده...اکثریت دست نخورده بوده...فقط اینو بگم جلد دو ای کیو رو ندارم ولی جلد یکش موجوده...

nima-htc

Registered User
لایک‌ها
72
بله موجوده...اکثریت دست نخورده بوده...فقط اینو بگم جلد دو ای کیو رو ندارم ولی جلد یکش موجوده...

مرسی داداش پس بیزحمت یه عکس هم ازینا با یوزر نیمت بگیر کتاب عربی جامع خیلی سبز رو هم به بالایی ها اضافه کن.

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
IMG_1574.JPG اینم عکس...ضمنا قبل شما افاردئون ها فروش رفته..بابت افاردون ها شرمندم...IMG_1574.JPG

nima-htc

Registered User
لایک‌ها
72
داداش موقع خرید خبرتون می کنم فعلا اینارو واسه ما نگه دار میخوام یه سری کتاب واسه رشته ریاضی هم بخرم

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
خیلی خب رفیق...فقط چون خیلی تمیزه کتابا باید سر قیمت به توافق برسیم...کتاب دیگه ای هم خواستی بگو..

mahyar14

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
داداش از اینا کدوم رو داری؟
فیزیک پایه شهریاری مبتکران
زیست و ازمایشگاه 1 خیلی سبز
اموزش ریاضی 3 خیلی سبز
فیزیک 3 نشرالگو سه بعدی
میکرو ریاضی 3 گاج
سیرتاپیاز زبان فارسی
از اینا کدوم موجوده؟ بی زحمت عکس+ سال چاپ هر کدوم بفرست
سپاس

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
زیست 1 خیلی سبز که واسه دوستمونه...البته چاپ قدیمش هست که ویرایش نشده...بقیه رو هم باید نگاه کنم ...بهتون خبر میدم....

vahidreza64

Registered User
لایک‌ها
173
سلام....
بنده تقریبا 150 جلد کتاب کنکوری در این دو رشته دستم رسیده که مختص کنکورهای 93-94-95 بودن....چون خیلی زیاده فرصت نوشتن عناوین رو ندارم....
اگر خواستید به بنده pm بدید تا چک کنم.
قیمت هم توافقی بابت هر جلد.

داداش براي ادبيات و دين و زندگي و رياضي چي موجود داري ؟

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
داداش براي ادبيات و دين و زندگي و رياضي چي موجود داري ؟
ادبیات الگو و موضوعی گاج....دینی گاج .....ریاضی هم چه رشته ای؟ریاضی یا تجربی؟برای هر دو رشته کتب موجوده..

vahidreza64

Registered User
لایک‌ها
173
ادبیات الگو و موضوعی گاج....دینی گاج .....ریاضی هم چه رشته ای؟ریاضی یا تجربی؟برای هر دو رشته کتب موجوده..
ممنون داداش اگر برات زحمت نميشه لطف كن يه عكس از جلد و فهرست ادبيات و ديني بزار دمت گرم . رياضي هم براي تجربي ولي اگر موردي باشه پايه اي تدريس كرده باشه يعني از سطح ساده اونم عكسش رو بزار

قيمت ها رو هم برام بفرست

ali_persian

Registered User
لایک‌ها
62
سلام.
ببخشید حسابان محوری دارید ؟
برای سال چند هست ؟

vahidreza64

Registered User
لایک‌ها
173

ممنون داداش اگر برات زحمت نميشه لطف كن يه عكس از جلد و فهرست ادبيات و ديني بزار دمت گرم . رياضي هم براي تجربي ولي اگر موردي باشه پايه اي تدريس كرده باشه يعني از سطح ساده اونم عكسش رو بزار

قيمت ها رو هم برام بفرست

داداش براي زبان چي داري ؟ لطفا سريعتر پاسخ بده تا زود رديفش كنيم . اون موارد كه خواستم هم زحمت بكش . عكس از زبان هم هم بگير بي زحمت

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
داداش براي زبان چي داري ؟ لطفا سريعتر پاسخ بده تا زود رديفش كنيم . اون موارد كه خواستم هم زحمت بكش . عكس از زبان هم هم بگير بي زحمت
موضوعی گاج چاپ ۹۱..دینی گاج چاپ ۹۱...ریاضی جامع خیلی سبز چاپ ۹۳....زبان هم باید نگاه کنم...

vahidreza64

Registered User
لایک‌ها
173
موضوعی گاج چاپ ۹۱..دینی گاج چاپ ۹۱...ریاضی جامع خیلی سبز چاپ ۹۳....زبان هم باید نگاه کنم...
اوكي قيمت هاي دين و زندگي و ادبيات رو برام بفرست . زبان هم اگر بود اسم كتاب و سال نشرش رو با قيمت برام بفرست منتظرم داداش

بالا