• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

:::::::فروش کفش آدیداس adidasمدل terex....کیفیت عالی...قیمت مناسب..سه رنگ:::::::::

وضعیت
موضوع بسته شده است.

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
دوستان به این تاپیک مراجعه کنین هم مدلا تو یه تاپیک ادغام شد

:::فروش انواع کفش وکتونی برند(آدیداس.سالامون.کلمبیا. نایک.پوما...).. جدید..ویژه عید93 ..:::::::

سلام وعرض ادب ..خدمت دوستان گرامی...
دوستان به علت اسباب کشی و دسترسی کمتر به نت میتونین هرگونه سفارش وسوال رو ازطریق پیامک از بنده بپرسین
وپیگیری کنین در خدمتم....

شماره تماس:09372141673

تاپیک قبل به علت نداشتن عکس با نام کاربری پاک شد...

یه مدل ادیداس ترکس برامون رسیده در سه رنگ قیمت مناسب....بسیار باکیفیت بسیار بادوام....رنگ وطرح تو عکسا مشخصه در خدمت دوستان هستیم.....
شماره تماس بنده جهت داشتن هرگونه سوال اس بدین ممنون 09372141673

قیمت 119تومن....مقطوعه مقطوعه...7تومن پست با خریدار....

ابتدا عکس بانام کاربری وادرس فروم....

مشاهده پیوست 541304 مشاهده پیوست 541305

Last edited:

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
مدلای بهتر اضافه کن

نمیدونم پست میزارین که امضاتونا دوستان ببینن یا دلیل خاصی داره :)ولی شما نگران دوستان نباشین همه ماشاالله همه فن حریفن از شما هم بهتر بلدن از گمرک گرفته تا منیریه واز شرق تا غرب.از شمال تا جنوب...:)

شما با توجه به امضاتون فک کنم منظور خاصی دارین تا اینکه مدل جدید بخاین...به هر حال موفق باشین...بی زحمت پست ندین...ممنونتون میشم....

samanrahimi

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2,383
نمیدونم پست میزارین که امضاتونا دوستان ببینن یا دلیل خاصی داره :)ولی شما نگران دوستان نباشین همه ماشاالله همه فن حریفن از شما هم بهتر بلدن از گمرک گرفته تا منیریه واز شرق تا غرب.از شمال تا جنوب...:)

شما با توجه به امضاتون فک کنم منظور خاصی دارین تا اینکه مدل جدید بخاین...به هر حال موفق باشین...بی زحمت پست ندین...ممنونتون میشم....
امضا که خوبه . تاپیکشو ببینی چی میگی پس داداش؟؟؟
من نمیدونم واقعا چرا یه سریاانقد از چوب لا چرخ بقیه گذاشتن لذت میبرن.

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
امضا که خوبه . تاپیکشو ببینی چی میگی پس داداش؟؟؟
من نمیدونم واقعا چرا یه سریاانقد از چوب لا چرخ بقیه گذاشتن لذت میبرن.

همون از تاپیکشون دیدم....من خودم تو اول تاپیک امضام به همه عرض کردم هر جا ارزونتر هست برن خرید کنن نوکر همه هم هستم در بست...:)

نظرشون محترمه داداشم...اما فقط وفقط برا خودشون محترمه....قرار نیست تاپیک کس دیگه ای رو با این کارشون خراب کنن...دوستان همونطور که گفتم همه با دنیا اینترنت سروکار دارند وهمه فن حریفند ...نیاز به امضاو پستای بچه

گانه کسی نیست....همینجا هم تمومش میکنیم....ممنون از شما دوست عزیز...:)

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
کلیه دوستانی که قصد پرسیدن سوال یا قصد سفارش کفش دارن علاوه بر تاپیک برا زودتر به نتیجه رسیدن میتونن به بنده هم پیامک بدند....

09372141673 نصری

در خدمت دوستان هستیم...

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
دوستان به علت اسباب کشی و دسترسی کمتر به نت میتونین هرگونه سفارش وسوال رو ازطریق پیامک از بنده بپرسین
وپیگیری کنین در خدمتم....

شماره تماس:09372141673

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا