نه متاسفانه فاميلمون رو پيدا نكردم
دوست عزيز شما هم زيادي مرغتون يك پا داره و در مورد اعتماد سازي يه چرخ تو انجمن بزنيد ميبينيد كه چگونه به يك فرد با امتياز بالا اعتماد ميشه !!!!!!!!!!!؟؟؟؟
اولا كسي كه اينجا چند سال سابقه داره و فيدبكش مثبت هست نمياد واسه ١ تومن جنس اعتبارش رو خراب كنه.
دوما شما تا مرحله نهايي با من در مورد قيمت و نحوه ارسال و اعتماد سازي چند روز صحبت كرديد و دفعه آخر كه ٥ ساعت فقط sms داديم و بعدش هم كلي صحبت كرديم (بگذريم كه كلي پول تلفنمون ميشه)
شما يك كلمه در مورد سوخته شدن لامپها صحبت نكرديد و آخر سر تازه بعد از اينكه با من از لحاظ قيمت و معاوضه به نتيجه دلخواه رسيديد تازه ميگيد لامپهاش همه سوخته !!!!!؟؟؟؟؟؟ داداشم اين كار زرنگي نيست !!!!! درسته ما از پشت كوه اومديم ولي با هواپيما اومديم بخدا !!!؟
مرد مومن بعد از كلي چونه آخرش ميگيد سوخته !!!!!! تازه اعتماد هم نداريد بفرستيد ؟؟؟ حتما توقع داريد با اين فيدبكم من اول بفرستم !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
داداش گلم تعويض با ميدي هدفون زماني بود كه چراغها سالم باشن و اينكه صاحب قبلش چي ميگه و شما چي ميگي برام مهم نيست اينا همه داستان هست ،، مهم اينه كه دستگاه شما لامپهاش فعلا سوخته و اينكه لامپ كاميون هست يا هواپيما فرقي نميكنه و من با اين شرايط دارم ميخرم ،، بنابراين فقط با ميدي ميزنم و اول ارسال و مطمئن باش با اين بازار و تورم مشتري اول و آخرت منم !!! و هيچكس نمياد تو اين شرايط وسيله استوديويي بخره اونم لامپ سوخته !!!!؟؟؟؟ مطمئن باش من هم بايد واسه فروشش در اينده كلي ضرر بدم پاش بخوابم.
مردم گوشي موبيلشون ميخوره زمين گوشه غر ميشه و تلفون سالمه ولي ديگه به دلشون نميچسبه چطور براي شما كه اهل زيباييي شناسي و هنري اين چيزا مهم نيست ؟؟؟؟ پس لامپش رو الكي واسش گذاشتن !!!؟؟؟؟؟؟. بابا انصاف هم خوب چيزيه ؟؟؟؟؟ اين موقعيت خوبي براتون هست ، منطقي باشيد از دستش نميديد .
در خدمتم