• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کمک جلو لوازمی 405

وضعیت
موضوع بسته شده است.

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
درود.دوستان یه جفت کمک و فنر لوازمی 405 موجود هست.کاملا سالم و نرم و بدون کوبش هست. ارتفاع هم خیلی زیبا هست.رو 405 با رینگ و لاستیک فابریک 3 انگشت هست که تا 1 انگشت هم برام جا گذاشته .ینی میشه با گرم کردن فنر از اون طرفی که بریده شده به این ارتفاع رسید.
کمکا رو ماشینن و اگه کسی خواست عکس میذارم حتما.
دلیل فروش هم ترکوندن وسط اگزوز هست که حیاط خونه باعثش شد و اگه راحی داشت که کمکارو نگه میداشتم به هیچ وجه فروخته نمیشدن.

اینا رو خودم حدود 150 در اومده چون کمکهارو خودم کارکرده خریدم که ارزون بیفته پام.
قیمت پایه هم هست 90 و فوری 125 که یه 15 تومنی هم پستش میشه که میشه 140.

okhtapus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام داداش.ارزونتر راه نداره؟

shs-908

Registered User
لایک‌ها
6
داداش کمک ها چند وقت کار کرده؟ بشرط سلامت و نرمی میدید؟فنر ها اندازه شون چیه و مارکش چیه؟اگر فنر ها فابریک بریده شده هست کمک رو تک هم میفروشید؟
قیمت نهایی جفت(کمک با فنر) و کمک خالی هم رو واسم پ خ لطفا

T.REX

Registered User
لایک‌ها
331
داداش کمک ها چند وقت کار کرده؟ بشرط سلامت و نرمی میدید؟فنر ها اندازه شون چیه و مارکش چیه؟اگر فنر ها فابریک بریده شده هست کمک رو تک هم میفروشید؟
قیمت نهایی جفت(کمک با فنر) و کمک خالی هم رو واسم پ خ لطفا

حقیقتش نمیدونم چقدر کار کردن ولی دست من 1ماه هم نیست و هنوزم دارن کار میکنن و هر روز خمرم داری مالیده میشه.بله به شرط سلامت کامل میدم بهت.فنرا فابریک هست و ارتفاعش 30 سانته .بله کمکهارو تکی هم میدم و فنرو واسه خودم نگه میدارم.
داداشم قیمت نهایی همون پایست البته واسه جفتش.خودت حساب کنی میبینی چقدر ارزون گفتم.یه جفت کمک فابریکو 70-80 حداقل قیمتشه.فنر هم جفتی 20-30 تومن.تازه نه بریده شدن نه گرما دیدن و نه کمکا لوازمی شدن.
به هر حال کمکارو زیر 80 نمیتونم بدم داداش.
پخ هم کردم برات.
کمکا تا 3 انگشت از بالا و 1.5 انگشت از پایین هم براش جا گذاشته شده.

pris0n

Registered User
لایک‌ها
32
بزن حیاط خونت رو درست کن . چکار این داری فردا یکی میاد خونت ماشیشنش به ........................

arefjoon

Registered User
لایک‌ها
18
اگه موجوده لطفا قیمت اخر و عکس از ماشین رو پخ کنید که ارتفاع رو ببینم
برای پارس میخوام

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا