• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کیبرد(ارگ) یاماها PSR A1000

alishop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه عزیزان.
دوستان بنده یک کیبرد yamaha a1000 برای فروش دارم.این کیبرد بسیار بسیار تمیزه و تنها یه مشکل داره اونم اینکه زیر سوکت هدفون جلوی ارگ یه ترک ریز برداشته.

دلیل فروش هم خرید یک کیبرد دیگه هستش

قیمت : 1.600 اما به مشتری تخفیف هم داده میشه

اگر تصاویر بیشتر و با کیفیت تری خواستید بگید واستون جای دیگه اپلود کنم. اینجا جا نمیشه...

واسه اطمیان ار خرید از بنده : بنده مدیریت ارشد انجمن همسایه هستم.در صورت اینکه کسی تمایل به خرید داشت نام انجمن رو بهشون میدم

هزینه قبل از ارسال.
هزینه ارسال هم که مثل همیشه با مشتریه

تصویر به همراه نام کاربری
http://misc.web44.net/up/cff3f632fd16.jpg

DSC_0024.jpgDSC_0021.jpgDSC_0009.jpgDSC_0011.jpg

Last edited:

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
به به علی آقای گل

آقا نمردیمو چشمون به جمال شما در این انجمن هم روشن شد..داداش قیمتت یکمی بالا نیست؟آخرین قیمت یعنی کفو برام بفرست ...راستی اگر دلت خواست بیا تو انجمن موزیکسازان هم بزار برای فروش

علی جان این عکسهایی که قرار دادین از نظر قوانین این انجمن مورد تایید نیستش

شما باید عکس با نام کاربری خودت و اسم سایت و تاریخ روز رو روی کاغذ بنویسی و بزاری روی سازت بعدش عکسهارو قرار بدی

alishop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به به علی آقای گل

آقا نمردیمو چشمون به جمال شما در این انجمن هم روشن شد..داداش قیمتت یکمی بالا نیست؟آخرین قیمت یعنی کفو برام بفرست ...راستی اگر دلت خواست بیا تو انجمن موزیکسازان هم بزار برای فروش

علی جان این عکسهایی که قرار دادین از نظر قوانین این انجمن مورد تایید نیستش

شما باید عکس با نام کاربری خودت و اسم سایت و تاریخ روز رو روی کاغذ بنویسی و بزاری روی سازت بعدش عکسهارو قرار بدی

سلام سعید جان...
چشم اونجام میذارم.
یه تصویرم به همراه نام کاربریم تا شب اضافه میکنم.از مدیران عذر میخوام چون این تصاویر رو من چند روز پیش گرفته بودم.

والا سعید جان من با توجه به قیمت های بازار ابادان و همینطور شیراز و طبق اخرین قیمتی که از پاساژ جمهوری گذاشته بودن گذاشتم/پاساژ جمهوری چند روز پیش 1800 قیمت داده بودن که من به دلیل این ترک خیلی ریز 200 تومنشو کم کردم.
اما واسه شما به خاطر روی گلت 50 تومن هم کم میکنم.
1550
باور کن به هیچ کس اینقد تخفیف ندادم :دی
:D

saeed_pa3x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
275
سلام سعید جان...
چشم اونجام میذارم.
یه تصویرم به همراه نام کاربریم تا شب اضافه میکنم.از مدیران عذر میخوام چون این تصاویر رو من چند روز پیش گرفته بودم.

والا سعید جان من با توجه به قیمت های بازار ابادان و همینطور شیراز و طبق اخرین قیمتی که از پاساژ جمهوری گذاشته بودن گذاشتم/پاساژ جمهوری چند روز پیش 1800 قیمت داده بودن که من به دلیل این ترک خیلی ریز 200 تومنشو کم کردم.
اما واسه شما به خاطر روی گلت 50 تومن هم کم میکنم.
1550
باور کن به هیچ کس اینقد تخفیف ندادم :دی
:D

نوکرتم داداش ما ارادت داریم خدمت شما راستش یکی از دوستان بابلسری میخواد دنبال a1000 میگرده بهش پیام میدم اگر اوکی شد خبرت میکنم

alishop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نوکرتم داداش ما ارادت داریم خدمت شما راستش یکی از دوستان بابلسری میخواد دنبال a1000 میگرده بهش پیام میدم اگر اوکی شد خبرت میکنم

ممنون سعید جون.شما عزیزی
فقط اگر تونستی همون 1600 جور کن میخوام ارتقا بدم پول تو دستو بال نیست :D

alizamany

Registered User
لایک‌ها
42
ایشون از همه لحاظ تایید میشه

Yalda1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت اخرت رو لطفا پ.خ کن

alishop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

علیرضـا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
280
لطفا برای جلوگیری از حذف شدن تاپیک، تا ۲۴ ساعت آینده نسبت به اصلاح پست اوّل مطابق قوانین بازارچه اقدام نمایید:
گذاشتن عکس از کالا به همراه گذاردن کاغذ سفید در پس زمینه و یا کادر دوربین و نوشتن موارد : (نام کاربری – نشانی انجمن – تاریخ) با خودکار یا ماژیک

alishop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا برای جلوگیری از حذف شدن تاپیک، تا ۲۴ ساعت آینده نسبت به اصلاح پست اوّل مطابق قوانین بازارچه اقدام نمایید:
گذاشتن عکس از کالا به همراه گذاردن کاغذ سفید در پس زمینه و یا کادر دوربین و نوشتن موارد : (نام کاربری – نشانی انجمن – تاریخ) با خودکار یا ماژیک

چشم من که گفتم تصاویرو چون چند روز پیش و برای جای دیگه گرفته بودم نام کاربری نبود.ولی امروز میذارم

تصویر به همراه نام کاربری
http://misc.web44.net/up/cff3f632fd16.jpg

Last edited:

alishop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آپدیییت بیا بالا ببینیم کسی هست یا نه

alishop

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0