• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کیت بلوتوث jabra مخصوص ماشین

وضعیت
موضوع بسته شده است.

IR4MT

Registered User
لایک‌ها
98
سلام

در انجمن فروخته شد

دوستان یه عدد کیت بلوتوث ماشین Jabra driver BT SP موجوده . وسیله شیک و بکلاسیه و خیلی کم استفاده شده و عین نوشه . با بسته بندی کامل . علت فروشش هم خرید ضبط حرفه ای که این امکانات رو داره .

تا 1 جولای 2014 همگارانتی داره . فکر کنم کلا 2-3 ماه کار کرده.

این وسیله چه کار میکنه؟ اونایی که وسط رانندگی هی با گوشی زنگ میزنن و ده بارم نزدیک بوده برن زیر کامیون ! این وسیله با بلوتوث خیلی شیک وصل میشه به گوشی ، زنگ که خورد مثل بچه آدم از بلند گوهای با کیفیتش این مکالمه رو انجام میدید .

از دیجیکالا خریده بودم و قیمتش حدود 180 تومنه،منم همین حدود خریدم . اطلاعات بیشتر این وسیله

عکس ها:

1.jpg
2.jpg
3.jpg

کاهش قیمت : فقط 80 تومن
حضوری فقط در کرج بقیه پست میشه.
1 روز هم مهلت تست .

Last edited:

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
مشکلی ندارن ؟ دلیل فروشتون چیه ؟

IR4MT

Registered User
لایک‌ها
98
مشکلی ندارن ؟ دلیل فروشتون چیه ؟

مشکل چرا؟؟ 1 سال هم تازه گارانتی داره . هم کارت گارانتیش موجوده هم برچسب لیزریش روی جعبه .
علت فروش هم گفتم که ضبط حرفه ای خریدم که خودش این امکان روشه و نیازی به این دیگه ندارم.

برادر من 100 خریدارم...حضوری تهران یا کرج...

حضوری که فقط کرج ، 100 تومن هم کمه . یعنی حدود 50 درصد زیر قیمت نوش. چند ماه بیشتر کار نکرده از گارانتی 1 ساله معلومه دیگه .

miranda58

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

من 110 خریدارم

herbert

Registered User
لایک‌ها
35
برادر گلم... من نوشو دو ماه پیش 130 خریدم از علائدین و چون پول لازم شدم 100 فروختم به یکی از دوستام...یعنی مغازه دار که بر نمیداره فقط باید به دست یا همینطوری (اینترنتی)بفروشی... به هر صورت اگه قیمت مد نظرت فروش نرفت من 100 در خدمتم

IR4MT

Registered User
لایک‌ها
98
برادر گلم... من نوشو دو ماه پیش 130 خریدم از علائدین و چون پول لازم شدم 100 فروختم به یکی از دوستام...یعنی مغازه دار که بر نمیداره فقط باید به دست یا همینطوری (اینترنتی)بفروشی... به هر صورت اگه قیمت مد نظرت فروش نرفت من 100 در خدمتم

30 بزار روش از همون محل نوش رو بخر ، چرا میخوایید ضرر کنید .

Last edited:

herbert

Registered User
لایک‌ها
35
30 بازر روش از همون محل نوش رو بخر ، چرا میخوایید ضرر کنید .
قبلیه رو با سی تومن ضرر فروختم...اون قدر وضع مالیم خوب نیست که برم اونجا 30 تومن دیگه ضرر کنم...منم قصد بدی نداشتم...بودجم اینقده...ان شالله قیمت مد نظرتون بفروشین...اگه فروش نرفت مارو در یاب

30 بازر روش از همون محل نوش رو بخر ، چرا میخوایید ضرر کنید .
قبلیه رو با سی تومن ضرر فروختم...اون قدر وضع مالیم خوب نیست که برم اونجا 30 تومن دیگه ضرر کنم...منم قصد بدی نداشتم...بودجم اینقده...ان شالله قیمت مد نظرتون بفروشین...اگه فروش نرفت مارو در یاب

IR4MT

Registered User
لایک‌ها
98

انشا ال...

irani5

Registered User
لایک‌ها
5

IR4MT

Registered User
لایک‌ها
98
برادر بیا و با جیب ما حقوق بگیرا یکمی راه بیا...

3 نفر بالای شما 110 خواستن چند بارم پیام دادن .
شما هم یکم انعطاف به خرج بدبد مال شما .

هستید پیام بدید .

موجوده

نبود کسی؟

Last edited:

sourenajan

Registered User
لایک‌ها
13
کف قیمتت رو پ . خ کن

معقول باشه میخرم

IR4MT