• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کیس بی نظیر | Corsair Obsidian 750D Full Tower | کاملا نو | + مشکل کوچیک | 550 تومن |

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
تاپیک قدیمی و کالا هم فروخته شده

Last edited:

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام
خودتون فنها رو برداشتید
اگه اره خوب 150 پول فن میشه (تازه جنس درجه 2 نه اصل خودش)

وقت بخیر

قیمت کیس از 580 به 550 تغییر دادم اگر فکر میکنید قیمتش بالاست میتونید اکبندش تهیه کنید

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام
خودتون فنها رو برداشتید
اگه اره خوب 150 پول فن میشه (تازه جنس درجه 2 نه اصل خودش)

دوست عزیز شما کیس بخر من 3 تا فن Corsair AF140 هم بهت میدم رو کیس همه با هم 650 تومن الان راضی شدید ؟ ایا کیس اکبندی که فقط یه تلق پلاستیکیش مشکل پیدا کرده که اونم میشه تعویضش کرد اینقدر ارزش نداره !

leaderr

Registered User
لایک‌ها
33
سلام یه سوال دارم این کیس برای هوا کشیدن فنهای جلوش باید رویه ی پلاستیکی جلوی کیس برداشه بشه؟؟
اگر لازم به برداشتن پوشش پلاستیکی نیست تا فردا شب با سه تا فن af140 رزرو برای من

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلام یه سوال دارم این کیس برای هوا کشیدن فنهای جلوش باید رویه ی پلاستیکی جلوی کیس برداشه بشه؟؟
اگر لازم به برداشتن پوشش پلاستیکی نیست تا فردا شب با سه تا فن af140 رزرو برای من

درود بر شما

نه دوست عزیز نیازی نیست چون هوا رو از بقل میکشه طراحی کیس اینطوره , سری Obsidian اکثر مدل ها همینطوره مثل 250D , 350D , 750D , 900D

zalman

Registered User
لایک‌ها
4,892
سلا مو درود هانی جان عزیز .

این طرح شیشه ای بغل دبشو یکی از دوستام هستن که میزنن و کارهای ماد انجام میدن اگر خواستی بگو تا برات بپرسم ببینم چند میشه هزینش یا هر کدوم از دوستان خریدند اصلا نگران اون درب نباشید با هزینه ی بسیار ایده الـ اونو میشه انجام داد.

S.A.M.U.R.A.I

Registered User
لایک‌ها
3,455
سلا مو درود هانی جان عزیز .

این طرح شیشه ای بغل دبشو یکی از دوستام هستن که میزنن و کارهای ماد انجام میدن اگر خواستی بگو تا برات بپرسم ببینم چند میشه هزینش یا هر کدوم از دوستان خریدند اصلا نگران اون درب نباشید با هزینه ی بسیار ایده الـ اونو میشه انجام داد.

درود بر شما

بله احسان جان بخوام خیلی دسته بالا حساب کنم نهایتا با 50 تومن میشه یه تلق زد نصب کرد رو درش میشه مثل روز اول

پ.ن : از قیمتی که پست اول هست حتی هزار تومن هم پایینتر فروخته نمیشه

andyou

Registered User
لایک‌ها
642
اوکی من که اصلا حرفی نزدم این دوستمونو روشن کتید :D

بالا