• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کیس های ENERMAX

ziaratgah

Registered User
لایک‌ها
94
فروش کیس های ENERMAX

ENERMAX HOPLITE
HOPLITE-MENU.jpg
149000تومان
.............................
ENERMAX PHOENIX NEO
phonix-menu.jpg
115000تومان
..............................
ENERMAX LUXURAY
luxuray-menu.jpg
95000تومان
...............................
ENERMAX CHAKRA BLACK
chakra-menu.jpg
91000تومان
ENERMAX CLIPEUS A
CLIPEUS-MENU.jpg
75000تومان
............................
ENERMAX CLIPEUS M
CLIPEUS-MENU.jpg
75000تومان
ENERMAX SpineRex ECA5010
spinerex-b.jpg
270000تومان

Last edited:

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
فروش کیس های ENERMAX

ENERMAX HOPLITE
مشاهده پیوست 75474
149000تومان
ENERMAX PHOENIX NEO
مشاهده پیوست 75475
115000تومان
ENERMAX LUXURAY
مشاهده پیوست 75476
95000تومان
...............................
ENERMAX CHAKRA BLACK
مشاهده پیوست 75477
91000تومان
ENERMAX CLIPEUS A
مشاهده پیوست 75479
75000تومان
............................
ENERMAX CLIPEUS M
مشاهده پیوست 75479
75000تومان
اگه راه داره این سری رو 65 کنید
ENERMAX CLIPEUS M
به احتمال زیاد بتونه جای مگنوم 2 رو تو بازر بگیره چون الان مگنوم 2 50 تومن هست و کیفیت ساخت بالایی نداره نسبت به این کیس شما

ziaratgah

Registered User
لایک‌ها
94
اگه راه داره این سری رو 65 کنید
ENERMAX CLIPEUS M
به احتمال زیاد بتونه جای مگنوم 2 رو تو بازر بگیره چون الان مگنوم 2 50 تومن هست و کیفیت ساخت بالایی نداره نسبت به این کیس شما

سلام محمد جان
آقا این کیس ها هیچ کدوم قابل قیاس با گرین نیست
قابل توجه دوستان که در کیس های enermax آلیاژ بدنه واقعاً عالی هست نه مثل این کیس های حلبی تو بازار:cool:
خوب آدم وقتی جنس خوب بخواد خوب بالطبع باید پول خوب هم بده:blink:
من از موقعی که enermax وارد ایران شد جز محصولات power suplly اون با هیچ برند دیگه ای کار نمی کنم:D
از نظر گارانتی هم واقعاً مورد تآیید هستش:rolleyes:
میتونید از کاربر mfirouzi 1989 آمار بگیرید دیگه همه ایشون را میشناسید:cool:
راستی یادم رفت بگم بچه های توی تهران میتونن برام پخ بزنن حضوری از نزدیک این محصولات رو ببینند
با تشکر

Last edited:

momo000000

Registered User
لایک‌ها
385
سلام محمد جان
آقا این کیس ها هیچ کدوم قابل قیاس با گرین نیست
قابل توجه دوستان که در کیس های enermax آلیاژ بدنه واقعاً عالی هست نه مثل این کیس های حلبی تو بازار:cool:
خوب آدم وقتی جنس خوب بخواد خوب بالطبع باید پول خوب هم بده:blink:
من از موقعی که enermax وارد ایران شد جز محصولات power suplly اون با هیچ برند دیگه ای کار نمی کنم:D
از نظر گارانتی هم واقعاً مورد تآیید هستش:rolleyes:
میتونید از کاربر mfirouzi 1989 آمار بگیرید دیگه همه ایشون را میشناسید:cool:
راستی یادم رفت بگم بچه های توی تهران میتونن برام پخ بزنن حضوری از نزدیک این محصولات رو ببینند و شهرستانی ها هم پخ بزنن میگم برم پیش کدوم نماینده
با تشکر
با سلام
ببخشید بالای این کیس فن میخوره تو عکس ها که چیزی معلوم نیست تو سایتش هم که نمیشه رفت انگار مورد عنایت قرار گرفته
حالا کجا میتونیم بیاییم این کیس هارو ببینیم
آخه من الان مگنوم 2 دارم چیکارش کنم کلی باید ضرر بدم ردش کنم

ITI

Registered User
لایک‌ها
138
مینی کیس هم داره این مارک ؟

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
با سلام
من خودم به توصیه جناب فیروزی یه کیس enermax hoplite گرفتم فوق العادست این کیس ......

فقط 5 تا خود کیس فن میخوره دمای داخلی کیس از 20 بالا نمیره فوق العاده زیبا و محکم و استاندارد هست کیس های این شرکت...

یه قابلیت فوقالعاده ای که داره اینه که بدون نیاز به باز کردن در کیس میتونید تعداد 3 هارد معمولی و 1 هارد ssd به کیس وصل کنید از دیگر قابلیت های این کیس ها قابل شستشو بودن تمام فن ها و نماهای روی کیس هست.....

یه چیز جالب دیگه که داره تغییر رنگ LED های فنهای کسی و تغییر سرعت از روی کیس هست....

در یک کلام یه دونست کیس ENERMAX از لحاظ کیفیت اگه بالاتر از THERMALTAKE و COOLERMASTER نباشه 100% هم رده اونها هست....

ziaratgah

Registered User
لایک‌ها
94
با سلام
ببخشید بالای این کیس فن میخوره تو عکس ها که چیزی معلوم نیست تو سایتش هم که نمیشه رفت انگار مورد عنایت قرار گرفته
حالا کجا میتونیم بیاییم این کیس هارو ببینیم
آخه من الان مگنوم 2 دارم چیکارش کنم کلی باید ضرر بدم ردش کنم
دوستان عزیز یه توضیح کلی راجع به این کیسهای میدم چون تا الآن با همشون سیستم بستم
ENERMAX HOPLITE
این کیس از جلو یه فن 12 سانتی Blue/Red/Green Combo-LED Vegas fan with light control میخوره که از جلو درب خروجی داره واسه تمیز کردن فن پائین فن هم دو تا هات سوئپ واسه جازدن هارد اضافی داره که بی دردسر از همون جلو هاردها رو جا میزنی یه فن 12 سانتی پشت هم داره از بغل هم که معلومه جای یه فن 25 سانتی داره و از بالا هم یه فن تا 14 سانتی جا میخوره واسه خنک کردن cpu پاور کف کیس جا میخوره و یه درب پشت کیس داره که پاور براحتی از همون جا خارج میشه بدنه آلیاژ آلومینیوم
ENERMAX PHOENIX NEO
عشقه
دو تا از سیستمهای خونه با این کیس بسته شده جلو یه فن 12 سانتی با led آبی داره بغل هم یه فن 25 سانتی داره که دور تا رو led داره و تنظیم سرعت با کلید تعیین خروج یا ورود باد داره
پشت هم جای فن داره که خود یوزر اگه بخواد میتونه بزاره راستی یادم رفت وقتی بدنه این کیس رو لمس میکنی تازه معنی کیس واقعی رو متوجه میشی:D
ENERMAX LUXURAY
از روبرو یه فن Blue/Red/Green Combo-LED Vegas fan with light control روشه که چند رنگه و داری تنظیم و نحوه نمایش رنگ هستش از پشت هم یه فن 12 سانتی دیگه روشه و دارای تکنولوژی Cable management هستش همون وایر مخفی خودمون پاور هم کف کیس جا میخوره از بغل هم جای دو تا فن 12 سانتی داره
ENERMAX CHAKRA BLACK
تقریباً شبیه ENERMAX PHOENIX NEO هستش با این تفاوت که تو مدل red از بغل دو تا فن 12 سانتی میخوره از روبرو هم کل نما یه حالتی توری داره که وقتی فن جلو روشنه خیلی قشنگه
ENERMAX CLIPEUS
این سری از کیسها رو من برای خیلی ها بستم چون قیمتش مناسبه از جلو یه فن 12 سانتی Blue/Red/Green Combo-LED Vegas fan with light control داره و از پشت هم یه فن 12 سانتی دیگه تفاوت A با M هم اینه که یکیش جلوی فن توری هستش و اون یکی شیشه ای هستش و دارای تکنولوژی Cable management هستش همون وایر مخفی خودمون پاور هم کف کیس جا میخوره از بغل هم جای دو تا فن 12 سانتی داره
با تشکر

ziaratgah

Registered User
لایک‌ها
94
راستی بچه ها ادم رفت اگه خواستین ابهت این کمپانی رو ببینین برینتو سایت خود اینتل ببینی واسه تست و بنچ مارک توصیه کرده از کدوم برند استفاده کنین:cool:
ENERMAX :rolleyes:

ziaratgah

Registered User
لایک‌ها
94
با سلام
من خودم به توصیه جناب فیروزی یه کیس enermax hoplite گرفتم فوق العادست این کیس ......

فقط 5 تا خود کیس فن میخوره دمای داخلی کیس از 20 بالا نمیره فوق العاده زیبا و محکم و استاندارد هست کیس های این شرکت...

یه قابلیت فوقالعاده ای که داره اینه که بدون نیاز به باز کردن در کیس میتونید تعداد 3 هارد معمولی و 1 هارد ssd به کیس وصل کنید از دیگر قابلیت های این کیس ها قابل شستشو بودن تمام فن ها و نماهای روی کیس هست.....

یه چیز جالب دیگه که داره تغییر رنگ LED های فنهای کسی و تغییر سرعت از روی کیس هست....

در یک کلام یه دونست کیس ENERMAX از لحاظ کیفیت اگه بالاتر از THERMALTAKE و COOLERMASTER نباشه 100% هم رده اونها هست....

قربان شما لطف دارین از تعریف و تأییدتون متشکرم

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
داداش کاش یه کم زودتر این تاپیک. زده بودی...

البته من یه کیس سوپر فلاور گرفتم که خودش خیلی معتبره...

ولی 3 تا فن داره و مجبور شدم یه فنش رو در بیارم چون میخورد به کولر سی پی یو..

خنکه ولی بالاش فن نداره که از این بابت کمی ناراضیم..

ziaratgah

Registered User
لایک‌ها
94

عزیز مبارکتون باشه
آخه من اولش فکر نمی کردم تو این سایت psu اینقدر طرفدار داشته باشه
به هر حال در خدمتیم:rolleyes:

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515

داداشم من رو در بغلی کیسم که HOPLITE هست دو تا فن LED 12 بستم کولر CPU هم ZALMAN CNPS10X PERFORMA هست که جزء کولرهای بزرگ محسوب میشه با این حال حدود 2 تا 3 سانتیمتر با کولر فاصله داره.....
پشت کیس هم واسه انواع واتر کولینک تهویه شده و خیلی عالی هست....

feature3.jpg

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
داداشم من رو در بغلی کیسم که HOPLITE هست دو تا فن LED 12 بستم کولر CPU هم ZALMAN CNPS10X PERFORMA هست که جزء کولرهای بزرگ محسوب میشه با این حال حدود 2 تا 3 سانتیمتر با کولر فاصله داره.....
پشت کیس هم واسه انواع واتر کولینک تهویه شده و خیلی عالی هست....

feature3.jpg

خب بله اون فول تاور هست حتما..درسته؟

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
کیس HOPLITE جزء کیس های MID TOWER هست عزیزم خودم هم از این قابلیتهاش تعجب کردم و خیلی راضی هستم .....

جدی؟ :دی...جالبه.

البته یه کم واسه من گرون بود..میخواستم نهایت 120 بدم..

ولی خب..دیگه ..ایشالا دفعه بعد..البته الانم 3 تا فنم روشنه..ولی فن 4 رم..رفت رو اعصابم که مجبور شدم در بیارمش..

ziaratgah

Registered User
لایک‌ها
94
کیس HOPLITE جزء کیس های MID TOWER هست عزیزم خودم هم از این قابلیتهاش تعجب کردم و خیلی راضی هستم .....
حرفهای دوستمون تأیید میشه MID TOWER جالب اینه که من MID TOWER ها رو نذاشتم چون میدونستم زیاد مشتری نداره

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
حرفهای دوستمون تأیید میشه MID TOWER جالب اینه که من MID TOWER ها رو نذاشتم چون میدونستم زیاد مشتری نداره

در کل من نمیدونستم کیس های انرمکس هم هست..شنیده بودم که بهترین فن ها و کولر ها ما انرمکسه...ولی نمیدونستم کیس هم داره.

ولی دمت گرم///

که این برند ها رو عرضه میکنی تا ملت دیگه سراغ این گرین نرن! فقط اسم در کرده این گرین.

DRIFT

Registered User
لایک‌ها
112
آقا این دو مدل فول تاور رو ندارید؟؟؟؟
SpineRex
Uber Chakra

ziaratgah

Registered User
لایک‌ها
94
در کل من نمیدونستم کیس های انرمکس هم هست..شنیده بودم که بهترین فن ها و کولر ها ما انرمکسه...ولی نمیدونستم کیس هم داره.

ولی دمت گرم///

که این برند ها رو عرضه میکنی تا ملت دیگه سراغ این گرین نرن! فقط اسم در کرده این گرین.
خواهش میکنم عزیز
از نظر گارنتی هم خیالتون راحت راحت 100 درصد تضمین شده است
من شغلم ادری هستش توی اداره کیسهایی که از 2 سال پیش اومدن اداره همشون پاور گرین داشتن جالب اینه که از 2 ماه پیش پاورشون یا مشکل فن پیدا میکنه یا میسوزه تا الآن 5 تا شو عوض کردم
در صورتیکه از 2 سال پیش روی یه سیستم که سرور هم هست و 24 ساعته روشنه یدونه 525 pro بستم تا به امروز آخ هم نگفته 7 روز هفته 24 ساعته هم روشنه
خلاصه این برند امتحان شو پیش من یکی پس داده

بالا