• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش کیس CM Storm Trooper مُد شده

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
دادا مگه توی کیس های شما بخاری روشنه؟ سرورهای اچ پی که باهاشون سر و کار دارم اینهمه فن ندارن

mm65

Registered User
لایک‌ها
184
واقعا چه امکاناتی داره!:eek:
قیمت رفرنس رو میدونی؟

قیمتی که دریاکامپیوتر ارائه میداد آخرین قیمتی که داشتم بین 900 تا 915 تومن بود و کیس CM Storm Stryker که همین کیس هست اما رنگ سفید اون موقع حدود 1 میلیون بود. الان CM Storm Stryker قیمتش بین 950 تا 980 شده. ولی نمیدونم CM Storm Trooper آکبند الان دقیقاً چنده! قطعاً نسبت به اون 915 تومن باید ارزونتر شده باشه. البته یکی از کاربران که خودشون از دبی وارد میکنن Stryker رو 820 تومن میدن که بسیار مناسبه. من هم قیمتی رو در نظر میگیرم که مناسب حال خریدار باشه . البته حدود 200 تومن برای فن ها هزینه شده و 100 تومان هم برای درب بغل که بابت اونها هم مبلغی در نظر گرفته میشه.

دادا مگه توی کیس های شما بخاری روشنه؟ سرورهای اچ پی که باهاشون سر و کار دارم اینهمه فن ندارن

یه زمان داخل همین کیس 11 تا فن کار میکرده! 9 تا 12 سانتی و 2 تا هم 14 سانتی روی سقف کیس. اونموقع شبیه تونل هوا شده بود....در مدل هایی از این کیس که مُد کننده های سایت overclockers.net انجام داده بودند یک رادیاتور 240 میلی متری کف-یک 240 میلی متری جلوی کیس- و یک رادیاتور 360 میلی متری روی سقف کیس

wi-fi

Registered User
لایک‌ها
125
واقغا دست آقا مهدی کار نکته
خوراکش مد کردنه این بشر...
کار مهدی هست درب شیشه ای بغل درسته؟

mm65

Registered User
لایک‌ها
184
قیمت و شرایط فروش تغییر کرد که در پست اول اشاره کردم.

فعلاً کیس فقط با دو فن انرمکس فروخته میشه. در صورت تمایل خریدار, هم فروش بدون فن امکانپذیر هست و هم میتونم با 3 فن NF-P14r redux تقدیم خریدار کنم.

برای تسهیل امر خرید , چنانچه کیس GREEN OC STATION هم دارید, میتونم کیستون رو هم بردارم و مابقی مبلغ رو نقدی میگیرم.البته به شرط اینکه کاملاً بدون خط و خش باشه!

احتمال کنسل شدن فروش هم وجود داره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا