• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گالکسی نوت 10 پلاس

shahramkazemi

Registered User
لایک‌ها
62
رنگ مشکی - 256 گیگ - دو سیم کارت - رام ۱۲
گوشی واقعا تمیزه به جز لبه پایین گوشی که یذره رفته و داخل عکس مشخصه به جز اون ، مورد ظاهری و فنی به هیچ عنــــوان نداره.
قیمت : 16 میلیون
1.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 2.jpg 6.jpg 9.jpg

فایل های ضمیمه

• 8.jpg
    1,003.6 KB · نمایش ها: 27
Last edited:

alirezakahki

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
192
سلام قیمت پ.خ کنید

mostafa-b

Registered User
لایک‌ها
249
درود. آگهی مربوط به ۲۰۲۰ هست دوست عزیز؟ بعد هم اینکه فکر نمیکنید ۱۷.۵ کمی زیاده واسه این گوشی؟ آگهی های دیوار تمیز و بدون خط و خش رو تا ۱۳ هم گذاشتن.

shahramkazemi

Registered User
لایک‌ها
62
درود. آگهی مربوط به ۲۰۲۰ هست دوست عزیز؟ بعد هم اینکه فکر نمیکنید ۱۷.۵ کمی زیاده واسه این گوشی؟ آگهی های دیوار تمیز و بدون خط و خش رو تا ۱۳ هم گذاشتن.
سلام وقت بخیر
بله درسته اگهی واسه دو سال قبل هست ک تازه خریده بودم و پول لازم بودم که خداروشکر مشکلم برطرف شد دیگه از فروشش منصرف شدم و الان چون میخام اس۲۲ اولترا بخرم میدمش.
شما یه اگهی داخل شهر تهران رو دیدین که ۱۳ زدن
بقیه دوستان کمترینش ۱۶ تومن هست.
منم قیمت و ۱۶ زدم اما خوب تخفیف داره.

ali.phd71

Registered User
لایک‌ها
40
متاسفانه هیچ منطق پشت این قیمت گذاری نیست مدل ریفرش شدش توی آمازون 350 دلاره الان گوشی 600 دلاری آمازون توی بازار 15 میلیون... قیمت این گوشی الکی بالاس من یکی گیرم اومد 14 تومن چونه زدم برا 12 جور نشد ولی این قیمتا خیلی فضاییه

shahramkazemi

Registered User
لایک‌ها
62
متاسفانه هیچ منطق پشت این قیمت گذاری نیست مدل ریفرش شدش توی آمازون 350 دلاره الان گوشی 600 دلاری آمازون توی بازار 15 میلیون... قیمت این گوشی الکی بالاس من یکی گیرم اومد 14 تومن چونه زدم برا 12 جور نشد ولی این قیمتا خیلی فضاییه
اخه این طبیعی هست دوست عزیز گوشی که تولیدش متوقف شده باشه براساس تمیزی و تعمیری نبودن و یسری فاکتورهای دیگه قیمت بدن.
اصلا هم اینجوری نیست شما یه گوشی با ۱۴ تومن میخری که رام ۱۲ و کارایی به مراتب بالاتر از یه گوشی میان رده ( a52s یا a53 ) بهتون میده.
در هرصورت به سلیقه افراد باید احترام گذاشت ، هرکسی طبق معیار و انتظاراتش گوشی خریداری میکنه.
🙏🍃

بالا