• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گرافیک GTX 970 REFERENCE

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
فروخته شد
سلام
یکعدد ZOTAC GTX 970 REFERENCE 4GB کارکرد بسیار بسیار کم برای GTA V گرفتم که همونم آنتی ویروس گرفتش دیگه با توجه به دردسرش حتی دوباره نصبش نکردم! :-(
گارانتی آواژنگ تا 2017.2
دیدم در تاپیک ها ASICS میپرسن بچه ها اون هم ضمیمه کردم 72.6 درصد
کارتن و همه متعلقات موجوده
پست پیشتاز یا سفارشی به انتخاب مشتری
قیمت: 900
asic quality.JPG ا

Last edited:

rrtt

Registered User
لایک‌ها
247
دوست گلم الان گرافیک g1 رو دارن 1 میفروشن اینکه رفرنس هست قیمتتون تند هست

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
سری اولی که وارد بازار میشه رفرنس هستن. اسم های از قبیلextreme sniper super برای بازاریابی هست و اکثر گرافیک های رفرنس هم به همون فرکانس های انواع گرافیک های oc میرسن گاهی حتی بالاتر اینکه یک گرافیک با آی سی های رم و gpu مشابه رو با یکم تغییر در خنک کننده و به ندرت تغییر در مدار تغذیه با مبالغی عجیب گرونتر میفروشن حیله در کار هست. گرافیکهای رفرنس فقط اسم برند رو میخوره برد کاملا ساخت خود amd هست و اکثرا آی سی مموری هم خود amd روی برد گذاشته بحث به حاشیه کشیده نشه به هر حال هر کس طالب این شد قیمت پیشنهادی رو پیام میدن.

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
مثال بود عزیز

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
میتونید اینجا بفروشید بعد اینو بگیرید

rainer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سری اولی که وارد بازار میشه رفرنس هستن. اسم های از قبیلextreme sniper super برای بازاریابی هست و اکثر گرافیک های رفرنس هم به همون فرکانس های انواع گرافیک های oc میرسن گاهی حتی بالاتر اینکه یک گرافیک با آی سی های رم و gpu مشابه رو با یکم تغییر در خنک کننده و به ندرت تغییر در مدار تغذیه با مبالغی عجیب گرونتر میفروشن حیله در کار هست. گرافیکهای رفرنس فقط اسم برند رو میخوره برد کاملا ساخت خود amd هست و اکثرا آی سی مموری هم خود amd روی برد گذاشته بحث به حاشیه کشیده نشه به هر حال هر کس طالب این شد قیمت پیشنهادی رو پیام میدن.
داداش گلم کارت های رفرنس به خاطر نویز بالاتری که دارن و یه موقع هایی هم حرارتشون موقغ OC خیلی مورد استقبال نیستن و بحث کارت های غیررفرنس اونجور که میگیم نیست.
داداش گرافیکت انویدیاست این وسط amd چی میگه؟
مثال بود عزیز
...

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
مورد استقبال برای اورکلاک کردن؟ :rolleyes:
صداش خوب بوده من که استفاده کردم. حالت دور فن اتوماتیک.
بالاترین منبع ایجاد گرما داخل کیس کارت گرافیک های رده بالا هستن. حال اینکه اکثر گرافیک های اورکلاک شده هوای گرم ایجاد شده خودشون رو داخل کیس پخش میکنن به جای بیرون دادن از کیس و حالت کانال کشی ندارن. مطمئنا گیمر ها برای استفاده طولانی در کیس این قضیه براشون باید حائز اهمیت باشه.
به هر حال کاهش قیمت دادم با اینکه کارت عین نو هست. الان تا 150 بالاتر از قیمت این تاپیک قیمت کارت های oc برای فروش گذاشته شده.

ali2551

Registered User
لایک‌ها
10
سلام اگه گارانتی اش بی نام باشه بنده خریدارم.
اما فعلا پول دستم نیست یا بایستی تا رسیدن حقوق این ماهم صبر کنید یا اینکه با 770 بنده تعویض کنید(خیلی صادقانه :) )
راستی 770 رو چند می خرن؟ البته این رو صرفا از جنبه تعارف پرسیدم و الی خودم جداگانه تحقیق خواهم کرد.

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
چرا بی نام باشه؟!
والا 770 رو فک کنم 700-750 فروختن چن وقت پیش

ali2551

Registered User
لایک‌ها
10
منظوزم شخص ثالث بود آخه بعضی گارانتی ها به اسم شخص گارانتی می شن اونوقت دچار دردسر می شیم

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
نه به اسم خاصی نیست .آواژنگ عمومی.

jetpack

Registered User
لایک‌ها
340
قیمت کارت با توجه به اینکه بسیار کم کارکرد هست و ایسیک مناسبی داره، خیلی هم خوبه. بعضی از دوستان میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن. الان با این قیمت باید برید کارت 960 یا 380x بگیرید که اصلا قابل مقایسه با قدرت 970 نیستن.

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
قیمت کارت با توجه به اینکه بسیار کم کارکرد هست و ایسیک مناسبی داره، خیلی هم خوبه. بعضی از دوستان میخوان از آب گل آلود ماهی بگیرن. الان با این قیمت باید برید کارت 960 یا 380x بگیرید که اصلا قابل مقایسه با قدرت 970 نیستن.
دقیقا. من فکر میکنم به این دلیل که چنتا 970 و 980 گذاشته شده توسط دوستان برای فروش این آب گل آلود ایجاد شده. با اینکه بالاترین کارایی به قیمت رو الان 970 داره یعنی به ازای هر سنت ش پرفورمنس میده اما باز...

Saeid Hosseini

Registered User
لایک‌ها
1,161
سلام ، اگه با 770 ایسوس تعویض دارید یه پ خ زحمت بکشید ، تشکر

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
متاسفانه نه عزیز . گرچه در سایت دیوار فروخته شد. دقیقا 900.

بالا