• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سامسونگ SAMSUNG فروش گلکسی اس 6 32 گیگ دو سیم کارت گلد *حتماً سر بزنید*

MirzaSaman33

Registered User
لایک‌ها
47
سلام دوستان یک عدد گلکسی اس 6 با حجم 32 گیگ دو سیم کارته با رنگ گلد موجوده. تصاویر پیوسته می تونید همرو مشاهده کنید. فقط یه سری نکات هست همین اول بگم. نوی گوشی چیزی حدود 1700 هست. گوشی در حد آکبند نیست و به دلیل استفاده ی روزمره یکسری زدگی های خیلی خیلی کوچیک قبل از این که داخل کیس قرار بگیره داشته که تو تصاویر کاملاً مشخص و گویاست. ولی در کل گوشی تمیز هستش.

گارانتی تموم شده و اصلاً هم از گارانتی استفاده نشده. گوشی از نظر سخت افزاری و نرم افزاری کاملاً سالم هست و به اندروید 6 به روزرسانی شده. فقط یه مشکل هست. قسمتی از صفحه ی نمایش (کمی بالا و مقداری جزئی پایین) Burn in شده. یعنی چی؟ قسمتی از صفحه مدت زیادی روی یه صفحه با نور زیاد روشن مونده و متاسفانه اون قسمتا فیریز شده و یه هاله ی خیلی کم رنگی ازش تو اون قسمتا باقی مونده که فقط تو صفحه ی سفیدو اپلیکیشن دوربین قابل مشاهدس.

داخل تصاویر هم سعی کردم نشون بدم. گارانتی نبردم چون زیاد مهم نبوده برام و اذیت نکرده اصلا. بعضی اوقات به ندرت وقتی اپلیکیشن دوربین رو باز می کنم هم یه صدای خیلی ریزی از پشت گوشی میاد که دلیلش و خودم هم نمی دونم روی گلکسی اس 7 یکی از دوستانم دیدم این مورد و ولی تو کارایی دوربین و دستگاه هیچ خللی ایجاد نمیکنه. دلیل فروش هم اینه خسته شدم از این گوشی و می خوام یه گوشی دیگه بگیرم وگرنه هنوز که هنوزه قوی هست و کارایی بالایی دار. شارژر و هنذفیری سالم هست. فقط کابل شارژ طبق معمول خراب شد یه مدل مشکی جایگزین شد و توی فست شارژم هیچ مشکلی نداره. و در آخرم سوزن سیم کارت و نمی دونم کجاس باید بگردم ببینم هست یا خیر.
به همراه اینا یک بامپر Spigen و یه کیس شیشه ای Spigen که مجموعاً 190 خریداری شده به دوست خریدار داده می شه.

قیمت مدنظرم مقطوع 950 هزارتومان هست تعویض به هیچ عنوان و اصلاً هم عجله ای برای فروش نیست.
نحوه ی فروش هم برای تهران تحویل حضوری برای شهرستان هم اول واریز وجه بعد ارسال.

MafiaGame

Registered User
لایک‌ها
410
اون صدای خیلی ریز از لنز دوربین هستش.
منم یه اس 6 داشتم این مشکلو داشت.تا اون صدا هست نمیشه فوکوس گرفت.(تصویر دوربین لرزش داره،حالا شاید واسه شما اینجوری نباشه)اگه دوربین رو یه بار ببندی و باز کنی و یا یه بار بزنی رو صفحه دوربین صدا قطع میشه.در کل مشکل اذیت کننده ای نیست و منم چند ماه با همین مشکل عکاسی کردم و اوضاع صدا هم وخیم تر نشد.

Last edited:

MirzaSaman33

Registered User
لایک‌ها
47
اون صدای خیلی ریز از لنز دوربین هستش.
منم یه اس 6 داشتم این مشکلو داشت.تا اون صدا هست نمیشه فوکوس گرفت.(تصویر دوربین لرزش داره،حالا شاید واسه شما اینجوری نباشه)اگه دوربین رو یه بار ببندی و باز کنی و یا یه بار بزنی رو صفحه دوربین صدا قطع میشه.در کل مشکل اذیت کننده ای نیست و منم چند ماه با همین مشکل عکاسی کردم و اوضاع صدا هم وخیم تر نشد.
سلام. برای من فقط موقع باز شدن دوربین هست در حد 1 ثانیه و بعدش قطع می شه کاملاً و مشکلی تو فوکوس یا بقیه قابلیت های دوربین ندارم خوشبختانه.

بالا