• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گلکسی نوت سفید 16 گیگ

owl.city

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
545
سلام.قبلا یه تاپیک گذاشته بودم برای فروش و یا تعویض که نشد که بشه.اما اینبار تصمیم به فروش قطعی گوشی گرفتم.گوشی 3ماه کار کرده و گارانتی نداره.از لحاظ ظاهر چنتا خش داره .چنتا خش روی بدنه جلوی گوشی که اصلا تو چشم نیست.اما یه دونه رو قلم و کنار قلم داره که واضحترن.اینارو میگم که بعد مدیون نشم.کلا با یه نگاه فقط خط کنار قلم معلومه که عکس گرفتم ازشون اما باقی ضدگیا واقعا نمیشد تو عکس معلومشون کرد.از لحاظ باتری هم مصرفش مثل همس نسبتا زیاد من که هر روز شارژش میکنم هر چند به نظر من با این اندازه و استفاده زیاد من از wifi طبیعیه.گوشی رو به اندروید 4 اپ کردم.گوشی made in vietnam by samsung .یه گاردم داره که میدم به خریدار.هزینه پستم مهمون من.فکر کنم همه چیزو گفتم.اگه سوالی بود در خدمتم.
قیمت پایه 1 تومان و طبیعتا به بالاترین پیشنهاد فروخته میشه.عجله ای هم ندارم فعلا.
اینم بگم که اول واریز هزینه بعد ارسال که قطعا اعتماد سازی میشه.
24ساعت زمان برای چک کردن کامل گوشی که بعد از این زمان هیچ عذری قابل قبول نیست و پول برگردونده نمیشه.معامله با من و خرید این گوشی یعنی قبول این شرط.مرسی دوستان.
عکسها تو یه فایل زیپ هستن که لینکش این پایینه.

لینک

attachment-218338d1349709763-dsc_0031.jpg

attachment-218350d1349710728-dsc_0033.jpg

بالا باش حاجی

بالا باش

خارج از فرم به مبلغ 1150 فروخته شد.

Last edited:
بالا