• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گلکسی نوت 32 سفید note 32 **

loooti2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
برند و مدل گوشي :

سامسونگ گلکسی نوت 32 گیگ سفید

وضعيت ظاهري و ميزان کارکرد گوشي :

حدود 3 ماه کار کرده، وضعیت ظاهریش هم سالمه، یک خش ریز در پایین دکمه ولوم افتاده و در عکس کاملا مشخص شده. گارد و محافظ گوشی از اول روش بوده.

عکس از گوشي :

ضمیمه شد

گارانتي :

ندارد

توضيحات تکميلي کالا :

گوشی از نظر فنی و ظاهری سالم هست، با تضمین. به اندروید 4.0.4 رسمی آپدیت شده، بازی و نرم افزار زیادی روش نصب نیست. به همراه یک کیف چرمی با کیفیت، یک کیف لپ تاپی فابریک خود این گوشی، یک گارد راک کاملا سالم و بدون خط خش (قیمتها رو نزدم چون تو سایتهای مختلف قیمتها مشخص هستند). محافظ صفحه اش یک جزئی خش برداشته اما صفحه نمایش خود گوشی کاملا سالم و بدون خش هست ( از ابتدا محافظ روش بوده). دیگه حرفی نمونده واسه گفتن، دیگر گفتنی ها تو عکسها مشخصه...

قيمت پايه / ثابت :

1 میلیون تومان... به پولش فوری احتیاج دارم و نهایتا فقط تا یک هفته صبر میکنم. هر کس مایل به خرید بود پیشنهاد قیمت بده. به بالاترین پیشنهاد فروخته خواهد شد...

شرايط فروش و تحويل کالا :
حضوری:مشهد ( تا تاریخ 27 شهریور) اصفهان (28 شهریور به بعد) ...بقیه شهر ها ارسال با پست پیشتاز یا اتوبوس به صلاحدید خریدار ... (هزینه با خریدار)
bt.gif

omid.xl91

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
930 خریدارم
خواستی پ.خ بده

ali_pc202020

Registered User
لایک‌ها
191
935vase man poulam naqde naqd hast

Rock Star

Registered User
لایک‌ها
72
تو موبایلستان هم بهت پیغام دادم 950 مشهد ازت میخرم فوری

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
عزیز با نام کاربری قرار بدید عکس ها رو لطفا.اینطوری هم طبق قوانینه هم راحت تر دوستان می خرن.سپاسگذارم

loooti2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
از بچه های این فروم هم بابت دیر جواب دادن عذر خواهی میکنم. عکسها رو با نام کاربری تو فروم همسایه قرار دادم(دوستمون اشاره داشتند) ، دیگه وقت عکاسی دوباره رو نداشتم.

چندین پیشنهاد یک میلیونی داشتم تا الان، دوباره تاکید میکنم، گوشی نوت ۳۲ گیگ سفید هست و فقط قیمت کیف لپتاپی فابریک روش ۶۰ تومنه.
با تشکر

سلام
از بچه های این فروم هم بابت دیر جواب دادن عذر خواهی میکنم. عکسها رو با نام کاربری تو فروم همسایه قرار دادم(دوستمون اشاره داشتند) ، دیگه وقت عکاسی دوباره رو نداشتم.

چندین پیشنهاد یک میلیونی داشتم تا الان، دوباره تاکید میکنم، گوشی نوت ۳۲ گیگ سفید هست و فقط قیمت کیف لپتاپی فابریک روش ۶۰ تومنه.
با تشکر

سلام

با تشکر

گوشی هنوز موجوده
دوستان، با لپتاپ هم معاوضه میشه.

Last edited:
بالا