• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گلکسی 551

ehsan6811

Registered User
لایک‌ها
70
گوشی وضعیت ظاهری گوشیم خوبه فقط یکم خط ریز داره روی دری باتریم خیلی کم خط داره از صحفه هم عکس گرفتم یزره خط ریز دراه تا اونجا که شده دقیق گرفتم که همه چی مشخص باشه البته برای دیدن خطا باید توی نور بگیری و زاویه بدی خیلی خیلی کم دیده میشه )
شارزر و هندسفری هم ایشون ندادند ولی برای ویوازم خودم هست اونا رو روش میدم
فقط سه تا مشکل هست
1. کارکرده گرفتم از اول ویبره کار نمیکرد هر چی گشتم ویبره سامسونگ گیر نیاوردم یدونه سونی اریکسون گرفتم که با اونم کار نکرد دیگه بیخیالش شدم
2.کناره گوشی یه خط هست که روی تاچ و ال سی دی هیچ اثری نداره (عکس دقیق از روشن خاموشش گزاشتم زیاد تو چشم نیست )حالت لکه میمونه
3.باتری مشکل داره مثلا صبح زود که روشن میکنی علامت باتری خالی میاد (خیلی کم پیش میاد یا مثلا توی روز که هوا گرم باشه اینجوری نیست ) و باید باتری رو در بیاری یک ثانیه توی دستات بگیری تا یکم گرم بشه روز اولی که خریدم این مشکلو داشت ولی فروشنده چیزی به من نگفت چون حوصله نداشتم و زیاد مهم نبود دیگه پیگیر نشدم

سوالی بود بپیرسد کامل جواب میدم

قیمت پایه 200
هزینه پستم با خریدار

در مرود عکسا توضیح بدم که بالای گوشی یدونه نقطه سیاه افتاده که گردو خاکه و کنار پائین گوشی ریز دکمه منو یه ضرب خیلی کوچیک هست چون دوربین نداشتم نتونستم عکس جدید بگیرم

Last edited:

azada

Registered User
لایک‌ها
279
سه تا گوشی میدم با این عوض!
k750
1202
n86 chini moshkel dar

یا اینکه کلا با یه گلکسی مینی عوض کنیم!
خبر با شما

بالا