deniro60
Registered User
سلام. با عرض معذرت از تمام دوستان که پیگیر این تاپیک بودن. از فروش و تعویض گوشی مورد نظر انصراف دادم.
Last edited:
داداش قیمتت برای لاک خیلی بالاست ، اگر آکبند بود شاید این قیمت میتونستید بفروشید ، ولی با وضعیت اینکه باز شده بعید میدونم ، اگر قیمت رو متعادل کردید به بنده پیغام بدید ، البته فراموش نشه که انشالله خوب بفروشید...
خداییش راس میگه دوستمون قیمتت واسه لاک خیلی بالاست
گوشی لاک کجا هست و برای کدوم اپراتور هست؟
1200 خریدارم.تهرانم.چون فکر میکنم بیشتر نمیارزه.الان at&t داره ااین گوش رو 99$ میده.با دلار 4000 تومن هم حساب کنیم میشه 400.000 تومن.... با این وجود هم که دلار یه خورده رو به پایین اومده و این روند بعد از انتخابات آمریکا بیشتر هم میشه ایشالا
شما درست میگی اما قیمت برای لاک بالاست.وگرنه ما هم دوست نداریم شما ضرر کنی یا زیر قیمت خریدت بفروشی؟ممنون دادا. شما با پیشنهادت من رو شرمنده کردی. من به نرخ بازار و قیمت لاک at&t کار ندارم چون اولا اینجا ایران هستش من همون مقدار که هزینه کردم گذاشتم نه اینکه بخوام روش سود کنم .
شما درست میگی اما قیمت برای لاک بالاست.وگرنه ما هم دوست نداریم شما ضرر کنی یا زیر قیمت خریدت بفروشی؟
فهرست فعالان موبایل | موبایل هنرمندان | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
داداش قیمت اخر چنده ؟
برادر قیمت پایه رو اعلام کردم . 1850
حالا ناراحت میشی ازت میپرسن ؟؟ ؟:blink:
داداش ناراحت نشیا و قیمتت بالاست..
من 16 گیگ رو با گیوی میفروشم 1400
گوشی فقط سلفونش باز شده..
up حساب کن..
خوب بفروشی
داداش چرا ناراحت بشم من با جون و دل حقیقت رو قبول میکنم . من مخلص شما هم هستم . اگر درست یادم باشه پریشب تو یاهو در موردش صحبت کرده بودیم. باور کن کمتر بدم خیلی ضرر میکنم.
سلام داداشی / با اس3 ابی تعویض میکنید؟