• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی آیفون ۴ اس ۳۲ گیگ سفید (لاک) پلمپ باز شده

deniro60

Registered User
لایک‌ها
28
سلام. با عرض معذرت از تمام دوستان که پیگیر این تاپیک بودن. از فروش و تعویض گوشی مورد نظر انصراف دادم.

Last edited:

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
داداش قیمتت برای لاک خیلی بالاست ، اگر آکبند بود شاید این قیمت میتونستید بفروشید ، ولی با وضعیت اینکه باز شده بعید میدونم ، اگر قیمت رو متعادل کردید به بنده پیغام بدید ، البته فراموش نشه که انشالله خوب بفروشید...

saeed_fars3da

Registered User
لایک‌ها
138
خداییش راس میگه دوستمون قیمتت واسه لاک خیلی بالاست

deniro60

Registered User
لایک‌ها
28
داداش قیمتت برای لاک خیلی بالاست ، اگر آکبند بود شاید این قیمت میتونستید بفروشید ، ولی با وضعیت اینکه باز شده بعید میدونم ، اگر قیمت رو متعادل کردید به بنده پیغام بدید ، البته فراموش نشه که انشالله خوب بفروشید...

دوست عزیز با توجه به وضع بازار ایران که هیچ چیزش مشخص نیست به نظرم قیمت منصفانه ای گذاشتم همونطور که گفتم فقط پلمپ باز شده و اکتیو نشده. شما قیمت مدنظرت رو اعلام کن اگر مناسب بود معامله میکنیم . ناگفته نماند معامله فقط به صورت حضوری انجام میشه پس دوستان تهرانی لطفا پیشنهادتشون رو ارایه کنن. با تشکر

Last edited:

ho33einf

Registered User
لایک‌ها
34
گوشی لاک کجا هست و برای کدوم اپراتور هست؟

deniro60

Registered User
لایک‌ها
28
خداییش راس میگه دوستمون قیمتت واسه لاک خیلی بالاست

دوست عزیز اگر انلاک بود هم همچین حرفی میزدید؟ در ضمن من گفتم فعلا اپراتور مربوطه سرویس نمیده نگفتم واسه همیشه سرویس نمیده. نهایت اینه اگر ببینم زیر اون قیمتی باشه که خریدم خودم به عنوان آیپاد تاچ استفاده میکنم . مایل نیستم هم خودم هم مصرف کننده (نه دلالان عزیز ) متضرر بشن.

گوشی لاک کجا هست و برای کدوم اپراتور هست؟

لاک سوییس هست اپراتور sunrise

coyote021

Registered User
لایک‌ها
4
1200 خریدارم.تهرانم.چون فکر میکنم بیشتر نمیارزه.الان at&t داره ااین گوش رو 99$ میده.با دلار 4000 تومن هم حساب کنیم میشه 400.000 تومن.... با این وجود هم که دلار یه خورده رو به پایین اومده و این روند بعد از انتخابات آمریکا بیشتر هم میشه ایشالا
Sunrise Switzerland - Iphone 4 / 4S

Last edited:

deniro60

Registered User
لایک‌ها
28
1200 خریدارم.تهرانم.چون فکر میکنم بیشتر نمیارزه.الان at&t داره ااین گوش رو 99$ میده.با دلار 4000 تومن هم حساب کنیم میشه 400.000 تومن.... با این وجود هم که دلار یه خورده رو به پایین اومده و این روند بعد از انتخابات آمریکا بیشتر هم میشه ایشالا

ممنون دادا. شما با پیشنهادت من رو شرمنده کردی. من به نرخ بازار و قیمت لاک at&t کار ندارم چون اولا اینجا ایران هستش من همون مقدار که هزینه کردم گذاشتم نه اینکه بخوام روش سود کنم .

bahram112003

Registered User
لایک‌ها
4
ممنون دادا. شما با پیشنهادت من رو شرمنده کردی. من به نرخ بازار و قیمت لاک at&t کار ندارم چون اولا اینجا ایران هستش من همون مقدار که هزینه کردم گذاشتم نه اینکه بخوام روش سود کنم .
شما درست میگی اما قیمت برای لاک بالاست.وگرنه ما هم دوست نداریم شما ضرر کنی یا زیر قیمت خریدت بفروشی؟
فهرست فعالان موبایل | موبایل هنرمندان | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

deniro60

Registered User
لایک‌ها
28
شما درست میگی اما قیمت برای لاک بالاست.وگرنه ما هم دوست نداریم شما ضرر کنی یا زیر قیمت خریدت بفروشی؟
فهرست فعالان موبایل | موبایل هنرمندان | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

دوست عزیز ممنون بابت اطلاع رسانی شما. اما در این انجمن بزنم به تخته همه متبحر هستن . من قیمتم رو گذاشتم و شما هم میتونی نظر بدی. نظر شما برای من محترمه اما زیر قیمت پایه که عرض کردم نمیتونم بفروشم. با تشکر

sm_sm8030

Registered User
لایک‌ها
2
برادر قیمت پایه رو اعلام کردم . 1850

حالا ناراحت میشی ازت میپرسن ؟؟ ؟:blink:

داداش ناراحت نشیا و قیمتت بالاست..

من 16 گیگ رو با گیوی میفروشم 1400
گوشی فقط سلفونش باز شده..

up حساب کن..

خوب بفروشی

deniro60

Registered User
لایک‌ها
28
حالا ناراحت میشی ازت میپرسن ؟؟ ؟:blink:

داداش ناراحت نشیا و قیمتت بالاست..

من 16 گیگ رو با گیوی میفروشم 1400
گوشی فقط سلفونش باز شده..

up حساب کن..

خوب بفروشی

داداش چرا ناراحت بشم من با جون و دل حقیقت رو قبول میکنم . من مخلص شما هم هستم . اگر درست یادم باشه پریشب تو یاهو در موردش صحبت کرده بودیم. باور کن کمتر بدم خیلی ضرر میکنم.

sm_sm8030

Registered User
لایک‌ها
2
داداش چرا ناراحت بشم من با جون و دل حقیقت رو قبول میکنم . من مخلص شما هم هستم . اگر درست یادم باشه پریشب تو یاهو در موردش صحبت کرده بودیم. باور کن کمتر بدم خیلی ضرر میکنم.

من کوچیکم..

پریشب زنگ زدی صحبت کردیم... اشالله خوب بفروشی داداش..

ولی یکم صبر کنی دوباره اپراتور گوشیت onlin میشه و میتونی راحت انلاکش کنی داداش..

بازم هر جور صلاح میدونی داداش.
موفق باشی

deniro60

Registered User
لایک‌ها
28
ممنونم. باور کن فراموش کردم حواس واسم نمونده. آخه معلوم نیست کی انلاین میشه.

Last edited:

Angry Bird

Registered User
لایک‌ها
109
سلام داداشی / با اس3 ابی تعویض میکنید؟

بالا