دوستانی که گوشی بصورت عمده میخوان لطفاً پخ بدن تا من قیمت روز رو براشون دربیارم. مطمعناً خیلی از عمده فروشی های تهران بهتره.
فروش بصورت تکی نداریم چون اصلاً نمی صرفه لطفاً تقاضا ندید.
شرایط:
1- شما باید حد اقل 8 تا سفارش بدید من موجودی انبار رو چک میکنم و به شما اعلام میکنم.
2- تعداد کلی خرید ملاک می باشد، از یک مدل باشه که چه بهتر.
3- هزینه ارسال رو نصف میکنیم که با تیپاکس ارسال میشه. ( البته محموله یک بار برای من از یکی از شهرهای مرزی ارسال میشه و بعدش من از کرمانشاه ارسال میکنم ).
نگران قیمت ارسال نباشید چندان زیاد در نمی آد.
4- چون بنده با رابطم نقدی معامله میکنم پول رو اول دریافت میکنم که اول اعتماد سازی ها رو انجام می دم تا خیال همه راحت بشه و حتی لازم باشه تا تهران میام چون اونجا کار دارم . ( البته تا مهر ماه نمی تونم بیام چون دانشگاه تهران تعطیله).
اگه کسی عمده از کرمانشاه بخواد که چه بهتر .
مطمعناً مشتری می شین.
فروش بصورت تکی نداریم چون اصلاً نمی صرفه لطفاً تقاضا ندید.
شرایط:
1- شما باید حد اقل 8 تا سفارش بدید من موجودی انبار رو چک میکنم و به شما اعلام میکنم.
2- تعداد کلی خرید ملاک می باشد، از یک مدل باشه که چه بهتر.
3- هزینه ارسال رو نصف میکنیم که با تیپاکس ارسال میشه. ( البته محموله یک بار برای من از یکی از شهرهای مرزی ارسال میشه و بعدش من از کرمانشاه ارسال میکنم ).
نگران قیمت ارسال نباشید چندان زیاد در نمی آد.
4- چون بنده با رابطم نقدی معامله میکنم پول رو اول دریافت میکنم که اول اعتماد سازی ها رو انجام می دم تا خیال همه راحت بشه و حتی لازم باشه تا تهران میام چون اونجا کار دارم . ( البته تا مهر ماه نمی تونم بیام چون دانشگاه تهران تعطیله).
اگه کسی عمده از کرمانشاه بخواد که چه بهتر .
مطمعناً مشتری می شین.
Last edited: