دوستمون از وقتی که گوشی دستشون رسیده فرمودن گوشی تعمیریه که خوشبختانه خلافشو خودشون ثابت کردن.و بعد فرمودن گوشی با خط و خشه و در حد نیست.بنده تاکید میکنم گوشیرو به اسم در حد بدون خط و خش فروختم نه گوشیه اکبند.این عکسای گوشی قبل از ارسال هست ، عکسایی که ایشون فرستادن دیروز در تاپیک کلا متفاوت بود ،باز بنده به احترامشون حاضر به قبوله ضرر شدم که شاید اتفاق موقع کالا افتاده چون 5روزه رسید دستشون ولی ایشون اصرار داشتن که این طور نیست و سعی کردن تا جایی که میتونن بندرو بد نام کنن.به نظره دوستان این گوشی 510 تومن نمیارزه؟اگه بنده گرون فروختم ضررشو تقبل میکنم.
مشاهده پیوست 804295 مشاهده پیوست 804296
گوشیه فوق اصلا اون چیزی نیست که ایشون برای من ارسال کردن
من عکسهایی که ایشون به من داده بودن قبل از خرید گوشی رو اپلود میکنم .مقایسه کنید بعد ببینید کی میخاد کی رو بدنام کنه !
خوشبختانه تاپیک دیروز رو خیلی ها دیدن و همه چیز روشن شد
طبق تاپیک دیروز (حذف شد) که من زدم و یه سری از دوستان اومدن و نظر دادن ،قرار شد که ایشون عکسهای زیر رو نسخه اصلی و با کیفیتش رو پیدا کنند (فرمودند پاک کردند) و ارائه بدن اما این دوتا عکس رو گذاشتن.نام کاربری کنار کالا قانونه فروشگاه هستش دیگه !
تمامی پیشنهادات ایشون بر مبنی این بوده که ضرر را دو طرف متقبل بشن اما عقل سالم میگه طرف خطاکار باید ضرر رو بده و من قبول نکردم و نخواهم کرد
من سعی در بدنام کردن کسی ندارم از اولشم گفتم شاید خطو خشهای روی گوشی رو ایشون ندیده و اشتباه سهوی و ناخواسته بوده اما به هیچ وجه ایشون قبول نمیکنند.
الانم نمیخاستم موضوع رو کش بدم اما وقتی میبینم ایشون به من حمله میکنه و میخواد منو زیر سوال ببره مجبور شدم از خودم دفاع کنم.
کسی اطلاعات بیشتر خواست پ خ بده