• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی دو سیم کارته samsung galaxy y duos در حد آک

وضعیت
موضوع بسته شده است.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سلام دوستان...یدونه گوشی دو سیمکارته samsung galaxy y duos دارم که واقعن در حد آک هست و بدون خط و خش..با نو هیچ فرقی نداره...از روز اولم روی صفحش محافظ صفحه داره...
یدونه کیف چرمی درجه یک به قیمت 10 تومن بعلاوه محافظ صفحه داره..اندروید 2.3.6 هست و کلی بازی و برنامه جدید روش نصبه...مموری 2 گیگ هم همراهش هست..

قیمت پایه با توجه به قیمت روزش و لوازم جانبیش:400 هزار تومان..(فروخته شد)

دوستان پیشنهاداشونو اینجا یا تو پخ بدن...

طریقه ارسال هم اول واریز و بعد ارسال هست حتی برای دوستان با سابقه..سابقه منم مشخصه و هفته قبل یدونه لب تاپ فروختم که میتونید ببینید...موفق باشید...

فایل های ضمیمه

• IMG_3339.JPG
    IMG_3339.JPG
    125.8 KB · نمایش ها: 205
  • IMG_3340.JPG
    IMG_3340.JPG
    111.6 KB · نمایش ها: 203
  • IMG_3341.JPG
    IMG_3341.JPG
    143.8 KB · نمایش ها: 205
Last edited:

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
سلام داداش خدایی خیلی باحالی ...
خدایی توی این همه تاپیکت یه تاپیک ندیدم قیمتت درست و حسابی باشه همیشه قیمتات نجومی بوده خشبختانه ... !!!
آک گوشی با گارانتی 1 ساله سامتل 450 هست چرا باید 400 بدیم برای گوشی شما من نمیدونم ...
به هر حال من 300 هستم معذرت زیر قیمت پایه هست ولی خب شما کلا قیمتات خیلی باحال بوده همیشه ...

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
سلام داداش خدایی خیلی باحالی ...
خدایی توی این همه تاپیکت یه تاپیک ندیدم قیمتت درست و حسابی باشه همیشه قیمتات نجومی بوده خشبختانه ... !!!
آک گوشی با گارانتی 1 ساله سامتل 450 هست چرا باید 400 بدیم برای گوشی شما من نمیدونم ...
به هر حال من 300 هستم معذرت زیر قیمت پایه هست ولی خب شما کلا قیمتات خیلی باحال بوده همیشه ...

مخلصم داداش..قابلتو نداره...قیمتم با توجه به نو بودن و لوازمش خیلی هم زیاد نیست..الان موبایل علا الدین بی گارانتیشو زده 485 تومن که تحویل 5 روزه هست...منم با توجه به اون قیمت دادم... ...ممنونم ازت که به قیمت دادنهای من توجه میکنی... موفق باشی....

ItsMeRSeDe

Registered User
لایک‌ها
60
فدای تو عزیز ...
علاالدین هم به احتمال زیاد آپدیت نکرده قیمتش رو ولی خب اگر علاالدین با قیمت آپدیت شده و به قیمت امروز میده 485 تومن قیمت شما خوبه خوب بفروشی جناب ...

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
فدای تو عزیز ...
علاالدین هم به احتمال زیاد آپدیت نکرده قیمتش رو ولی خب اگر علاالدین با قیمت آپدیت شده و به قیمت امروز میده 485 تومن قیمت شما خوبه خوب بفروشی جناب ...

داداش قیمتاش آپدیته و میتونی تماس بگیری و بپرسی...بهر حال در خدمتت هستم...

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
ببخشین زیرقیمت پایه است ولی من 320 هستم ولی فوری
اگرم که ناراحت شدین آپ حساب کنید:)

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
دوست عزیز دیروز تو رشت 400 بوده .می تونید از بازار سوال کنید.اگه کمتر مقدوره بنده هم هستم.البته بعد از از آقا حجت چون جسارت نمی کنم خدمتشون.

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
ببخشین زیرقیمت پایه است ولی من 320 هستم ولی فوری
اگرم که ناراحت شدین آپ حساب کنید:)

داداش ممنون از پیشنهادت...توجه و پیشنهاد قیمت شما باعث افتخاره این تایپیکه..ناراحتی نداره...

دوست عزیز دیروز تو رشت 400 بوده .می تونید از بازار سوال کنید.اگه کمتر مقدوره بنده هم هستم.البته بعد از از آقا حجت چون جسارت نمی کنم خدمتشون.

داداش من قیمتمو با توجه به موبایل علاالدین دادم..با توجه به نو بودنش 20 درصد از قیمت نوش کم کردم...اگه تو رشت 400 میدن خیلی عالیه..احتمالن خرید قدیمشون بوده...بهر حال در خدمتت هستم...

hajizadeh110

Registered User
لایک‌ها
66
آقا سعید خوب بفروشی!
ما که پولمون نمیرسه وگرنه برای خودم برمیداشتم!
البته من اصلا از کیف و محافظ و اینجور چیزا استفاده نمیکنم
یا علی

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
آقا سعید خوب بفروشی!
ما که پولمون نمیرسه وگرنه برای خودم برمیداشتم!
البته من اصلا از کیف و محافظ و اینجور چیزا استفاده نمیکنم
یا علی

مرسی جناب حاجی زاده..آقا شما کلاس کاریت رفته بالا..همش زدی به کار خرید لب تاپ...اینم قابلتو نداره...

داداش قیمت آخرو واسم بفرست. ممنون

داداش پخ زدم خدمتت...

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119

محبت داری محمد جان با اینکه خیلی وقته دنبالشم اگه شما میخوای من کلاپستم رو ادیت میکنم
یاعلی

داداش ممنون از پیشنهادت...توجه و پیشنهاد قیمت شما باعث افتخاره این تایپیکه..ناراحتی نداره...

عزیز عرض شدکه یه مقدارعجله اییه اگه براتون مقدوره بریم پای میز معامله

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
محبت داری محمد جان با اینکه خیلی وقته دنبالشم اگه شما میخوای من کلاپستم رو ادیت میکنم
یاعلی

عزیز عرض شدکه یه مقدارعجله اییه اگه براتون مقدوره بریم پای میز معامله

داداش من در خدمتت هستم..ولی کمتر از قیمت پایه نمیتونم بفروشمش چون واقعن تمیز و کم کارکرد هست..میتونم به عنوان تخفیف هزینه پست رو هم به عهده بگیرم...

123456789

Last edited:

kamran-58

Registered User
لایک‌ها
28
با توجه به قیمتی که دوستمون گوشی اکبند گذاشته 415 شما قیمت اخرتو برام پ.خ کن

saeed_taj

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,787
قیمت امروز فروشگاه موبایل جهت خرید خرید گوشی:360