با سلام خدمت دوستان عزیز
یه سامسونگ هس استفاده کم شده ولی صفحه ال سی دیش خط زیاد داره تو یکی از عکسا سعی کردم قشنگ بیوفته ولی اگرم نتونستید ببینید من دارم میگم خط داره
این گوشی سالم بدون هیچ ایراد و نقصی هستش هیچ ایرادی فقط 2 قسمت خوردگی داره که خیلی کوچیکه به چشم نمیاد باید دقت کنید
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - دو سیم کارت - وزن : 112 گرم
حافظه: حافظه داخلی 270 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی مقاومتی از نوع TFT - اندازه 3.2 اینچ - 240 × 400
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: جاوا
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - باتری 1200 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 420 ساعت - زمان مکالمه 12:50 ساعت
نام ها ديگر : Samsung Dual SIM Star Duos
Samsung B7722
دوستان عزیز لازم هس بگم گوشی هدستش اصلا کارنکرده اولین بار خودم فقط دیروز تستش کرده بودم خیالتون راحت
برگه گارانتی هم روش داره ولی نمیدونم چقدر ازش مونده
گوشی 3 یا 4 ماه کار کرده بنده تهرانم پس تهران حضوری و شهرستانی های عزیز اول پول بعد فرداش ارسال
قیمت 193/000 تومن زیر این قیمت اصلا و به هیچ وجه قیمت ندید که ترجیح داده میشه به مغازه دار داده بشه
امری داشتید درخدمتم راستی کابلشم باز نشده تاحالا یا علی
دوستان ببخشیدا ولی این عکس هارو داشته باشید تا عکس های بهتر با حجم کمتر براتون بزارم ممنون دوستان گل
بیا بالا
یه سامسونگ هس استفاده کم شده ولی صفحه ال سی دیش خط زیاد داره تو یکی از عکسا سعی کردم قشنگ بیوفته ولی اگرم نتونستید ببینید من دارم میگم خط داره
این گوشی سالم بدون هیچ ایراد و نقصی هستش هیچ ایرادی فقط 2 قسمت خوردگی داره که خیلی کوچیکه به چشم نمیاد باید دقت کنید
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - دو سیم کارت - وزن : 112 گرم
حافظه: حافظه داخلی 270 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی مقاومتی از نوع TFT - اندازه 3.2 اینچ - 240 × 400
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: جاوا
سایر مشخصات: رادیو - هندزفری - باتری 1200 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 420 ساعت - زمان مکالمه 12:50 ساعت
نام ها ديگر : Samsung Dual SIM Star Duos
Samsung B7722
دوستان عزیز لازم هس بگم گوشی هدستش اصلا کارنکرده اولین بار خودم فقط دیروز تستش کرده بودم خیالتون راحت
برگه گارانتی هم روش داره ولی نمیدونم چقدر ازش مونده
گوشی 3 یا 4 ماه کار کرده بنده تهرانم پس تهران حضوری و شهرستانی های عزیز اول پول بعد فرداش ارسال
قیمت 193/000 تومن زیر این قیمت اصلا و به هیچ وجه قیمت ندید که ترجیح داده میشه به مغازه دار داده بشه
امری داشتید درخدمتم راستی کابلشم باز نشده تاحالا یا علی
دوستان ببخشیدا ولی این عکس هارو داشته باشید تا عکس های بهتر با حجم کمتر براتون بزارم ممنون دوستان گل
بیا بالا
Last edited: