• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی سامسونگ استار

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
سلام یه گوشی سامسونگ استار دارم 1 ساله خریدم گوشی از نظر فنی سالم سالمه از نظر ظاهر هم 2تا مورد داره که تو عکسا مشخصه.یکیش که رو صفحش اونجایی مه مشخص کردم نمیدونم از چیه ولی فقط وقتی گوشی صفحش خاموشه معلومه ولی وقتی روشنه اصلا معلوم نیست.راستی اون خط و خش هایی که رو صفحه میبنید ماله ضد خشه رو خود صفحش اصلا خط و خش نداره اگه ام داشته باش اصلا معلوم نیست
اینا الان قیمت نوش با گارانتی 190 تومانه بدون گارانتی 165 تومانه خودم امروز پرسیدم منم با توجه به این 2تا مشکل ظاهری که داره 35 درصد از قیمتش نوش کم میکنم میدم لطفا سر قیمت چونه نزنید چون کمتر از این قیمت ترجیح میدم نگهش دارم.همراه باهاش یه مموری 2 گیگ هم میدم جعبه و هندسفری و شارژر هم سالمه سالمه
چند وقت پیش قرار بود اینو بفروشم که پشیمون شدم خودم ازش استفاده کردم الان چندروزه مشکل تاچ پیدا کرده یعنی تاچش ضعیف شده دکمه های سخت افزاریش همه درست کار میکنن حتی تو قسمت لمسیشم بعضی جاهاش کار میکنن ولی بعضی قسمتاش کار نمیکنن تاچش قیمتش 15 الی 20 تومانه خودم دیروز قیمت گرفتم.
با این شرایط قیمتو میذارم 80 تومان.لطفا تاپیک انتقال داده بشه به قسمت خرید و فروش موبایل

عکس ها:
ezldwq6q4zu5mmuzhbyv.jpg

5u2llhmn2wvuyln5ep8.jpg

zaafcdyykscwq3e7zd7v.jpg

Last edited:

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
داداش فارسی داره یا نه؟

sezareza

Registered User
لایک‌ها
95
85
دوست عزیز یه عکس از حالت روشن گوشی بزارید.ممنون

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
82
هزینه ارسال با کیه؟

هزینه با خریداره دوست عزیز

داداش فارسی داره یا نه؟

بله داداش داره

85
دوست عزیز یه عکس از حالت روشن گوشی بزارید.ممنون

چشم دوست عزیز الان دوربین دم دست نیست اولین فرصت میذارم

pouyasony

Registered User
لایک‌ها
253
چند وقت پیش قرار بود اینو بفروشم که پشیمون شدم خودم ازش استفاده کردم الان چندروزه مشکل تاچ پیدا کرده یعنی تاچش ضعیف شده دکمه های سخت افزاریش همه درست کار میکنن حتی تو قسمت لمسیشم بعضی جاهاش کار میکنن ولی بعضی قسمتاش کار نمیکنن تاچش قیمتش 15 الی 20 تومانه خودم دیروز قیمت گرفتم.
با این شرایط قیمتو میذارم 80 تومان

sil3ntd3ath

Registered User
لایک‌ها
63
با اجازه استارتر
منم یدونه سامسونگ استار 5230 دارم که فارسی سازی هم شده (با رام اصلی 5233) یک قاب مشکی اصلی هم (به قیمت 18 هزار تومان) تازه روش انداختم . قاب قبلیشم موجوده و هیچ مشکلی نداره فقط بدلیل استفاده بعضی جاهاش رنگش رفته.
کاملا سالم ، بدون نقص فنی و به همراه لوازم کامل هست.
اگر کسی خواهان بود قیمت پیشنهادی رو اعلام کنه.

بالا