• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی سامسونگ Galaxy Pro B7510 تر و تمیز و سر حال

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
با سلام و عرض ادب خدمت عزیزان پی تی
گوشی رو نزدیکه 1 ماه میشه از یکی از عزیزان خریدم
گوشی واقعا به نسبت دست دوم هایه این گوشی تمیزه و میشه گفت در حد آک هستش
جز 2 مورد خوردگی 1 میلیمتری رو نوار فلزی دورش و 2 تا خش ریز رو درب پشت مورد دیگه ای نداره و واقعا تمیز و سره حاله
خوردگی ها اصلا به چشم نمیادش و به این تمیزی این گوشی پیدا نمیشه رنگش هم خاکستری هستش و بی گارانتی
فوق العاده گوشی سبک خوش دست و با کلاسی هستش و سایز مناسبی داره و باریک هستش
به نظره شخصی من جز دوربینش از گوشی چاچا سر تر هسنش هم سریعتر بودش هم بعد از چند وقت مثه چاچا گیج نمیزنه
و هم ال سی دی بزرگتری داره که کارامد تر هستش
رو کیبردش حروف فارسی داره بدون مشکل تایپ میکنه تاچش فوقالعاده هستش و باتریم زیره دسته من تا 1.5 روز میمونه
در کل گوشیه راضی کننده ای هستش به نسبت چاچا وسایل گوشی هم کامل هستش جعبه رم 2 شارِژر و کابل و هندزفری

قیمت گوشی 220000 تومان هستش قیمت نو گوشی طرفایه 285000 تومن هستش قیمت دارم و بحث بیخودی نکنید
اگر گرونه اگر ارزون تر سراغ دارید اگر اسمال آغا بقالیه سره کو چه ارزون تر میده اگر رفیقتون وارد کنندس ارزون تر ازین حرفا میده حتما پیج رو بسته و ازشون تهیه کنید و پست اضافه ندید ممنون!

مشاهده پیوست 200923مشاهده پیوست 200926مشاهده پیوست 200927مشاهده پیوست 200928مشاهده پیوست 200929

DRIFT

Registered User
لایک‌ها
112
کیبوردش فارسی یاشار جان یا عربی؟اندروید چند روش نصبه؟

DRIFT

Registered User
لایک‌ها
112
واقعا منکه تنها گوشیه 1 ماه دستم دووم اورده نمیشه واسه من نگهش داری اینو رد کنم بره بیام بگیرم؟

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
واقعا منکه تنها گوشیه 1 ماه دستم دووم اورده نمیشه واسه من نگهش داری اینو رد کنم بره بیام بگیرم؟

فعلا که هستش دادا مشتری نیومده جلو واسش :دی

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
به به چه گوشی جیگری ...ایول خیلی خوشگله خوب بفروشی یاشار اون قضیه ما چی شد پی گیر هستی؟ من چشم اب نمیخوره

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594
uppppppppppp 205هستممممم

پیشنهاد دوم واسه شماست عزیز

به به چه گوشی جیگری ...ایول خیلی خوشگله خوب بفروشی یاشار اون قضیه ما چی شد پی گیر هستی؟ من چشم اب نمیخوره

والا دارم کاراشو میکنم یسری از کاراشم انجام دادم یکم زمان میخواد دیگه در هر صورت 1 درصد هم بشه خوب خیلی عالی میشه اگرم نشه چیزی رو الان از دست ندادی!

بالا