با سلام به برو بچ گل پی تی مخصوصا بازاریاش
راستیاتش من یه گوشی توپ دارم البته با یکم مشکل که اگه 30 تومن خرجش کنید میشه مثه روز اول
خب میرسیم سر مشکلات و درستیات
1-فلاتش خرابه یه فلات میخاد
2-ال سی دی سالمه ولی فلت میخاد
3- گوشی سمت درش یه ضامن داره که شکسته که وقتی فلت رو عوض میکنید تعمیر کار میتونه جاش بزنه
دیگه همین
برای اثبات سالم بودن اگه وصلش کنید به تلوزیون بدون هیچ گونه مشکلی کار میکنه حتی میتونید بدون عوض کردن فلت با همون تلوزیون باش کار کنید(موزیک و....)
دیگه جونم براتون بگه بقیه چیزاش سالم و تمیزه باتریشم دو روز استفاده متوسط نگه میداره(معمولیه)
خب همونطور که میدونید این گوشی در کارتن یه کابل شارژر و یه هندزفری داره و کابل یو اس بی
اگه خواستید میتونم یه کابل تی وی اصلی سامسونگ هم روش بزارم که ماله دی 900 ــه
یه سری دفترچه و درایور و از این حرفا هم داره
پیشنهاداتتونو بدون پست بزارید دارم میگم از حالا هزینه پست با مشتریه
حضورا در شیراز میتونم تحویل بدم البته اگه قطعی باشه و اطمینان ندارید میتونم بگم بفرستند اصفهان
قیمت پایه رو تعیین نمیکنم خودتون بگید
منتظرم
اینم عکساش
راستیاتش من یه گوشی توپ دارم البته با یکم مشکل که اگه 30 تومن خرجش کنید میشه مثه روز اول
خب میرسیم سر مشکلات و درستیات
1-فلاتش خرابه یه فلات میخاد
2-ال سی دی سالمه ولی فلت میخاد
3- گوشی سمت درش یه ضامن داره که شکسته که وقتی فلت رو عوض میکنید تعمیر کار میتونه جاش بزنه
دیگه همین
برای اثبات سالم بودن اگه وصلش کنید به تلوزیون بدون هیچ گونه مشکلی کار میکنه حتی میتونید بدون عوض کردن فلت با همون تلوزیون باش کار کنید(موزیک و....)
دیگه جونم براتون بگه بقیه چیزاش سالم و تمیزه باتریشم دو روز استفاده متوسط نگه میداره(معمولیه)
خب همونطور که میدونید این گوشی در کارتن یه کابل شارژر و یه هندزفری داره و کابل یو اس بی
اگه خواستید میتونم یه کابل تی وی اصلی سامسونگ هم روش بزارم که ماله دی 900 ــه
یه سری دفترچه و درایور و از این حرفا هم داره
پیشنهاداتتونو بدون پست بزارید دارم میگم از حالا هزینه پست با مشتریه
حضورا در شیراز میتونم تحویل بدم البته اگه قطعی باشه و اطمینان ندارید میتونم بگم بفرستند اصفهان
قیمت پایه رو تعیین نمیکنم خودتون بگید
منتظرم
اینم عکساش