• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی لومیا 535 دو سیم Microsoft Lumia 535 Dual

pedram sharif

Registered User
لایک‌ها
391
سلام خدمت دوستان گرامی
با فروش یک فروند لومیا 535 دو سیم کارت درخدمت دوستان هستم
اقلام همراه: کارتن، هندزفری اصلی، شارژر اصلی
گوشی از اول برچسب محافظ مخصوص خودش روش بوده بنابراین صفحه هیچ خط و خشی نداره. قاب گوشی دوجا ترک داره که تو عکس ها مشخصه. اونایی که این گوشی رو از نزدیک دیدن متوجه کیفیت بد قاب پشتی شدن بنابراین حتی با باز کردن قاب پشت گوشی ممکن هست که این ترک ها ایجاد بشه البته من یکم چسبکاری و جوشکاری کردم قابش رو ۲۰۱۶۰۳۱۰_۱۶۴۹۰۶.jpg مشاهده پیوست 915389 ۲۰۱۶۰۳۱۰_۱۶۵۰۴۸.jpg و مشکلی نداره فقط یه کم ظاهرش بد شده. البته ناگفته نمونه که قاب پشتش به قیمت 15 تومن قابل تهیه هست. جی پی اس گوشی دقیق نیست و اکثر اوقات هم اصلا پیدا نمیکنه مکان رو، که البته به احتمال زیاد مشکل نرم افزاری باشه و همچنین اینکه دراین رده قیمتی معمولا عادی هست فقط گفتم که گفته باشم که برای دوستان حساس مشکلی پیش نیاد . گوشی نسخه پیش نمایش ویندوز 10 روش هست بنابراین مقداری باگ هنوز درنسخه پیش نمایش ممکنه باشه البته خیلی خیلی کم. ضمنا زبان فارسی هم کاملا پشتیبانی میشه.
لینک گوشی
http://www.digikala.com/Product/DKP-49820/Microsoft-Lumia-535-Dual-SIM-Mobile-Phone/گوشي-موبايل-مايکروسافت-Lumia-535-دو-سيم-کارت/keyword-lumia 535
قیمت:250 تومن
هزینه پست با خریدار محترم

فایل های ضمیمه

• ۲۰۱۶۰۳۱۰_۱۶۵۱۳۵.jpg
    ۲۰۱۶۰۳۱۰_۱۶۵۱۳۵.jpg
    123.1 KB · نمایش ها: 29
  • ۲۰۱۶۰۳۱۰_۱۶۵۳۳۸.jpg
    ۲۰۱۶۰۳۱۰_۱۶۵۳۳۸.jpg
    114.6 KB · نمایش ها: 29
  • ۲۰۱۶۰۳۱۰_۱۶۵۰۲۷.jpg
    ۲۰۱۶۰۳۱۰_۱۶۵۰۲۷.jpg
    129.5 KB · نمایش ها: 26