داداش یه سئوال نارحت نشی ها ترو خدا اقا رفیق منم رفت اون زمون به نوی این گوشی 550 تومن پول داد گفتم اقا پرا گالاکسی اس نخریدی گفت این بهتره :blink:
واقعا دلیل انتخاب نوکیا چیه ایا؟تو این رنج خدایی ارزش داره من الان 490 خیلی چیزای خوب اندرویدی میشه گرفت چرا اینوباید انتخاب کرد؟
من چون تجربه نکردم میپرسم اگه شما بااندروید کار کردین یه بررسی کنید ممنون میشم بازم شرمنده نارحت میشی بگو ادیت کنم
نه عزیزم ناراحتی واسه چی؟ حرف و نظر شماهم به جای خودش محترمه و درست.
اگه یه سری تو قیمتها بزنی خواهی دید که همشون تو این چند وقت اخیر با افزایش حدود تا 50 درصدی مواجه بودن. یعنی قیمت همون سامسونگ هم که مد نظر شماست بالا رفته. اینطور نیست که افزایش قیمتها فقط شامل حال نوکیا باشه.
سیستم عامل اندروید واقعا جذابیتهای خودشو داره و کسی هم منکرش نیست . ولی هنوز در اون حدی قرار نگرفته که بخواد نوع سیمبین رو مخصوصا ورژنهای بالاترشو ساقط کنه. همون اندروید هم مشکلات خودشو داره .
کار با سیمبین از نوع anna که روی X7 هم موجوده بسیار راحت و آسونه. ضمن اینکه قابلیتهای بیشتر ی نسبت به قبلا داره و به راحتی از عهده سخت افزار یک گوشی با این قیمت برمیاد.
دوم اینکه کیفیت ساخت سخت افزار هم در تعیین قیمت دخیل و مهمه.
اینو در نظر داشته باش که در دنیای واقعیت بعد از apple بالاترین کیفیت ساخت مربوط به دو برند موتورولا و نوکیا هستش. اگه شما دیدتون غیر سلیقه ای و منطقی باشه وقتی که مثلا یه دونه گوشی از برند موتو یا نوکیا رو در کنار یه سامسونگ قرار بدی سریع متوجه تفاوت فاحش بین طراحیهاشون میشی .
به هر حال اینا که گفتم نظرات شخصی خودمه و ماحصل تجربیات و مطالعات چند ساله و هر کس میتونه طبق خواسته و نظر خودش فکر یا عمل کنه. من به هیچ عنوان به شما پیشنهاد نمیکنم که مثلا فلان گوشی رو بگیر. گوشی رو باید با توجه به نیازهات انتخاب کنی. ولی خودم مخصوصا به نوع طراحی و کیفیت سخت افزاری یک محصول خیلی بها میدم.
موفق باشی.