• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی نوکیا X7

mohammad.mir

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
گوشی نوکیاX7 فقط یک ماهه خریدمش. توضیحات هم که زیاد لازم نداره:
رمش 8 گیگ
صفحه نمایش 4 اینچ amoled
دوربین 8 مگاپیکسل
پردازنده 680 مگاهرتز
در وضعیت عالی.
قیمت توافقی
با گوشیهای مدل بالاتر هم معاوضه میکنم. مابه التفاوتشو میدم.
به خریدار یه کیف لبتابیشو انشانتیون میدم.

IMG_9229.JPG

Last edited:

xx1051xx

Registered User
لایک‌ها
18
بـــــــابــــــل شـهـر بــهــــار نــارنــــجـــ
سلام
گوشی نوکیاX7 فقط یک ماهه خریدمش. توضیحات هم که لازم نداره. همه چیش عالی.
قیمت 490.
با گوشیهای مدل بالا هم معاوضه میکنم. مابه التفاوتشو میدم.
فعلا ازش عکس ندارم. بعدا میذارم.

خیلی مدل خوشکلیه داداش ...خ.ب بفروشی
یا حق

mohsen15930

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
گوشی نوکیاX7 فقط یک ماهه خریدمش. توضیحات هم که لازم نداره. همه چیش عالی.
قیمت 490.
با گوشیهای مدل بالا هم معاوضه میکنم. مابه التفاوتشو میدم.
فعلا ازش عکس ندارم. بعدا میذارم.

خریدارم....اما با همون شرایط قبلی...هستی؟

shojapour

Registered User
لایک‌ها
9

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
داداش یه سئوال نارحت نشی ها ترو خدا اقا رفیق منم رفت اون زمون به نوی این گوشی 550 تومن پول داد گفتم اقا پرا گالاکسی اس نخریدی گفت این بهتره :blink:

واقعا دلیل انتخاب نوکیا چیه ایا؟تو این رنج خدایی ارزش داره من الان 490 خیلی چیزای خوب اندرویدی میشه گرفت چرا اینوباید انتخاب کرد؟
من چون تجربه نکردم میپرسم اگه شما بااندروید کار کردین یه بررسی کنید ممنون میشم بازم شرمنده نارحت میشی بگو ادیت کنم

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
داداش یه سئوال نارحت نشی ها ترو خدا اقا رفیق منم رفت اون زمون به نوی این گوشی 550 تومن پول داد گفتم اقا پرا گالاکسی اس نخریدی گفت این بهتره :blink:

واقعا دلیل انتخاب نوکیا چیه ایا؟تو این رنج خدایی ارزش داره من الان 490 خیلی چیزای خوب اندرویدی میشه گرفت چرا اینوباید انتخاب کرد؟
من چون تجربه نکردم میپرسم اگه شما بااندروید کار کردین یه بررسی کنید ممنون میشم بازم شرمنده نارحت میشی بگو ادیت کنم
داریم صحبت میکنیم چرا ناراحت بشه کلا نوکیا گرون فروشه یه نگاه به 920 و گوشی ویندوز جدید سامسونگ بنداز از بیشتر جهات سامسونگ بالاتره مثلا صفحش آمولد و نوکیا فقط شارژر بیسیم داره در مورد اینم چون صدای خوبی داره ایکس 7 و توی زمان عرضه صفحش به نسبت بزرگ بود قیمتش اون طوری بود واگر نه الان میتونید یه آرک اس بگیرید حالشو ببرید البته این تجربه شخصیم هستش
عزیز ناراحت نشی ها آخرش چند:D

vanhel

Registered User
لایک‌ها
294
شرمنده زیر پایه قیمت میدم ولی من 400 خریدارم.

شارژر بی سیم یعنی چی ایا یکم بیشتر توضیح میدی ؟

شارژر بیسیم از طریق القای مغناطیسی کار میکنه یعنی گوشی رو میزاری رو ی یه صفحه تخت یا سینی مخصوصش و گوشی امواج مغناطیس رو به الکتریسیته تبدیل میکنه و تو باطری ذخیره میشه.

mohammad.mir

Registered User
لایک‌ها
3

نه عزیزم ناراحتی واسه چی؟ حرف و نظر شماهم به جای خودش محترمه و درست.
اگه یه سری تو قیمتها بزنی خواهی دید که همشون تو این چند وقت اخیر با افزایش حدود تا 50 درصدی مواجه بودن. یعنی قیمت همون سامسونگ هم که مد نظر شماست بالا رفته. اینطور نیست که افزایش قیمتها فقط شامل حال نوکیا باشه.
سیستم عامل اندروید واقعا جذابیتهای خودشو داره و کسی هم منکرش نیست . ولی هنوز در اون حدی قرار نگرفته که بخواد نوع سیمبین رو مخصوصا ورژنهای بالاترشو ساقط کنه. همون اندروید هم مشکلات خودشو داره .
کار با سیمبین از نوع anna که روی X7 هم موجوده بسیار راحت و آسونه. ضمن اینکه قابلیتهای بیشتر ی نسبت به قبلا داره و به راحتی از عهده سخت افزار یک گوشی با این قیمت برمیاد.
دوم اینکه کیفیت ساخت سخت افزار هم در تعیین قیمت دخیل و مهمه.
اینو در نظر داشته باش که در دنیای واقعیت بعد از apple بالاترین کیفیت ساخت مربوط به دو برند موتورولا و نوکیا هستش. اگه شما دیدتون غیر سلیقه ای و منطقی باشه وقتی که مثلا یه دونه گوشی از برند موتو یا نوکیا رو در کنار یه سامسونگ قرار بدی سریع متوجه تفاوت فاحش بین طراحیهاشون میشی .
به هر حال اینا که گفتم نظرات شخصی خودمه و ماحصل تجربیات و مطالعات چند ساله و هر کس میتونه طبق خواسته و نظر خودش فکر یا عمل کنه. من به هیچ عنوان به شما پیشنهاد نمیکنم که مثلا فلان گوشی رو بگیر. گوشی رو باید با توجه به نیازهات انتخاب کنی. ولی خودم مخصوصا به نوع طراحی و کیفیت سخت افزاری یک محصول خیلی بها میدم.
موفق باشی.

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14

بنظر من کسایی که طرف نوکیا میرند.. از جمله من..گوشی رو بخاطر امکاناتش ..راحتی کار با سیستم عامل سیمبیان..و قیمت مناسبش میگیرند...
من خودم جز اون دسته ای هستم که از 6-7 سال پیش تا الان فقط نوکیا دستم بوده..
نوکیا واقعا" کیفیت ساخت خوبی داره نسبت به قیمتش..از لحاظ کیفیت ساخت اصلا" سامسونگ قابل مقایسه با نوکیا نیست..کاری به تکنولوزی و سیستم عاملشون ندارم..(بحث سر کیفیت ساخته)
نوکیا تو رنج قیمتش بهترین دوربینو رو گوشیهاش داره که با قیمت برابر همچین دوربینی رو روی گوشیهای HTC یا سامسونگ نمیبینید...
فلش کردن..و را اندازی نوکیا در بروز مشکل بسیار راحت تر و کم خرج تر از گوشیهای دیگست..
مشکل داغ شدن و زود خالی شدن باطری در بیشتر مدلهاش نداره...

و دلیل اینکه نوکیا سرتر از برندهای دیگه نیست ..سیستم عامل بکار رفته در گوشیهاشه..که اگه سیستم عامل اندروید بکار گرفته میشد در گوشیهاش..نسبت به قیمتش...کسی سراغ برند دیگیه نمیرفت..

xx-11

Registered User
لایک‌ها
34
تعویض با اپتیموس بلک؟

mohammad.mir

Registered User
لایک‌ها
3
شرمنده زیر پایه قیمت میدم ولی من 400 خریدارم.

شارژر بیسیم از طریق القای مغناطیسی کار میکنه یعنی گوشی رو میزاری رو ی یه صفحه تخت یا سینی مخصوصش و گوشی امواج مغناطیس رو به الکتریسیته تبدیل میکنه و تو باطری ذخیره میشه.

در تکمیل فرمایش این دوست عزیز:
اگه یادتون باشه نحوه کار ترانسفورماتور به این ترتیب بود که جریان در ابتدا بر روی سیم پیچ اولیه اعمال میشد و سپس با کمک هسته خطوط میدان مغناطیسی ایجاد میشد اثر القائ این خطوط میدان مغناطیسی ایجاد شده در سیم پیچ ثانویه باعث ایجاد جریان مجدد میگردید. مقدار جریان و ولتاژ ایجاد شده بستگی به پارامترهای سیم پیچها داشت که از حوصله این بحث خارج است.
خب در مورد اگثر شارژرهای مغناطیسی هم سیستم کار همینگونه است. سیم پیچ اولیه و نیمی از هسته در داخل پایه مخصوص شارژ تعبیه شده و سیم پیچ ثانویه به همراه نیم دیگر از هسته در قسمت مربوطه بر روی دستگاه (گوشی) نصب شده است. جریان الکتریسیته از طریق سیم پیچ اولیه در ثانویه القا شده و این جریان که به صورت جریان متناوب میباشد توسط مدار یکسوساز بصورت جریان مستقیم تبدیل و در ابتدا به مدار شارژ و سپس به باتری منتقل میشود.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
تعویض با اپتیموس بلک؟
اقا امضا رو عوض کن اینو اولین نفر خودم نوشتم دوستان لطف کردن همه گزاشتن تو امضا البته تعداد نوشتت کمه ولی مهم نیست تا دوشنبه قول داده طرف مشکل رو حل کنه دستت هم درد نکنه که کمک میکنی سلامت بازارچه حفظ شه

2-مرسی از ون هل عزیز همشهری بابت توضیحات وقتی میگن شارژ وایلس نا خوداگاه فکر میکنه ادم وصل کن به برق خود همینجوری صحبت کن خودش شارژ میکنه برای 3 ساختمون گوشی ها رو :دی

3-ممنون از استارتر عزیز درست میفرماید حرف هاتون کاملا صحیح بنده قبول دارم من اخرین گوشی نوکیا ان81 بود دیگه سمتش نرفتم سیستم عامل برام خیلی مهمتره خوب الان مهمترین چیزا ویبر هست که هزینه های منو خیلی پایین اورده
ولی کیفیت ساخت رو قبول دارم مخصوصا مترولا واقعا محشر میزنه

4-عقیلی عزیز از شما هم تشکر میکنم که وقت گزاشتید و پاسخ دادید و اضافه میکنم نوکیا یه اشتباه خیلی بزرگ کرد رفت سمت ویندوز موبایل به نظر من میومد سمت اندروید خیلی بهتر بود حالا به هر دلیلی اندروید نه سیستم عامل میگو خودش واقعا محشر بود واقعا عالی بود اونو گسترش میداد ولی واقعا باید بگیم اون محبوبیتی که نوکیا داشت الان نداره میزان فروشش خیلی پایین اومده

un4g1v3n

Registered User
لایک‌ها
84
قیمت اخر رو بفرستید بی زحمت

Sent from my iPad using Tapatalk HD

بالا