Black HAF
Registered User
با سلام..
مدل گوشي :
سامسونگ گلکسی اس 2 16 گیگ
وضعيت ظاهري و ميزان کارکرد گوشي :
تمیز..ال سی دی بدون کوچکترین خط و خش..اطراف گوشی خش های ریز و قاب پشت کمی زدگی داره..10 ماه هست که خریداری شده..
عکس از گوشي :
ضمیمه شد
گارانتي :
ندارد
توضيحات تکميلي در مورد گوشي :
گوشی به دلیل آبخوردگی امکان ارتباط با سیم کارت رو نداره..تعمیر کارای اینجا هم تجربه تعمیر کردن این مورد رو نداشتن و حریف نشدن که درستش کنند..بقیه قسمتهای گوشی مثل ساعت کار میکنه از دوربین و وایرلس و صدا گرفته تا بازیهای نصب شده روش..فقط کلید هوم و پاور مشکل داره که فکر کنم جناب تعمیرکار نتونسته درست گوشی رو جمع کنه..
به دلیل اینکه گوشی از نظر ال سی دی و باطری و بقیه لوازم کاملا سالم هست و ممکنه یه دست تعمیر کار وارد بیفته و بشه مثل روز اولش،قطعات داخلش (ال سی دی..دوربین و ..)به درد دوستان تعمیر کار هم میخوره..
و همینطور به درد دوستانی که بخوان از گوشی به عنوان یه مدیا پلیر عالی استفاده کنند با تمام امکاناتش..
قيمت پايه / ثابت :
قیمت پایه 300 هست البته با خریدار واقعی میتونم راه بیام..
به اولین نفری هم که قیمت پایه پیشنهاد بده رایگان براش ارسال میکنم
شرايط فروش و تحويل کالا :
حضوری در کاشان و پست بعد از پرداخت هزینه برای دیگر نقاط کشور عزیز
مدل گوشي :
سامسونگ گلکسی اس 2 16 گیگ
وضعيت ظاهري و ميزان کارکرد گوشي :
تمیز..ال سی دی بدون کوچکترین خط و خش..اطراف گوشی خش های ریز و قاب پشت کمی زدگی داره..10 ماه هست که خریداری شده..
عکس از گوشي :
ضمیمه شد
گارانتي :
ندارد
توضيحات تکميلي در مورد گوشي :
گوشی به دلیل آبخوردگی امکان ارتباط با سیم کارت رو نداره..تعمیر کارای اینجا هم تجربه تعمیر کردن این مورد رو نداشتن و حریف نشدن که درستش کنند..بقیه قسمتهای گوشی مثل ساعت کار میکنه از دوربین و وایرلس و صدا گرفته تا بازیهای نصب شده روش..فقط کلید هوم و پاور مشکل داره که فکر کنم جناب تعمیرکار نتونسته درست گوشی رو جمع کنه..
به دلیل اینکه گوشی از نظر ال سی دی و باطری و بقیه لوازم کاملا سالم هست و ممکنه یه دست تعمیر کار وارد بیفته و بشه مثل روز اولش،قطعات داخلش (ال سی دی..دوربین و ..)به درد دوستان تعمیر کار هم میخوره..
و همینطور به درد دوستانی که بخوان از گوشی به عنوان یه مدیا پلیر عالی استفاده کنند با تمام امکاناتش..
قيمت پايه / ثابت :
قیمت پایه 300 هست البته با خریدار واقعی میتونم راه بیام..
به اولین نفری هم که قیمت پایه پیشنهاد بده رایگان براش ارسال میکنم
شرايط فروش و تحويل کالا :
حضوری در کاشان و پست بعد از پرداخت هزینه برای دیگر نقاط کشور عزیز
Last edited: